Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

VIDEO / Camera lui Corneliu Vadim Tudor la nouă luni după ce a murit! Fetele lui au mărturisit cu ochii umezi: "S-a întâmplat acum câteva zile"

Publicat:

Noua luni au trecut de la moartea Tribunului Corneliu Vadim Tudor. În aceasta seara, fiicele lui au venit îndurerate în emisia "Rai da' buni" si au facut declaratii incredibile.

La noua luni dupa moartea lui Corneliu Vadim Tudor, Lidia si Eugenia, fiicele lui, au fost invitate în emisiunea "Rai da' buni" de vineri seara. Mâine urmeaza parastasul si înainte de asta, au facut declaratii despre ce se întâmpla acum acasa.

"Servieta lui este la loc, hainele, totul sunt la fel cum le-a lasat. Prezenta lui e foarte…

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Mireasa, sezon 9. Ce s-a intamplat, de fapt, intre Ionela și Albert, dupa ce fata a decis sa plece: „In ochii mei s-a reabilitat”

21:50, 30.04.2024 - In emisia live de Mireasa, Caprciile Iubirii de pe 30 aprilie 2024 au fost difuzate imagini care au aratat ce s-a intamplat intre Albert și Ionela in pauza publicitara din timpul galei de vineri, dupa ce fata a plecat din platou și și-a facut bagajele penru a pleca.

Minodora, declarații emoționante dupa ce Naomy a murit la 47 de ani. S-au cunoscut la un festival de muzica ușoara: „Am ras și am plans impreuna”

21:40, 20.04.2024 - Naomy a murit in urma cu o zi, la 47 de ani, pe un pat de spital din Germania. Familia sufera cumplit, iar printre cei care au apreciat-o se numara și Minodora. Artista spune ca a avut primele interacțiuni cu ea acum mulți ani, in perioada in care amandoua incercau sa se lanseze in muzica.

Ce s-a ales de Mihaela Tatu in 2024. Vedeta a marturisit de ce se teme cel mai mult

11:25, 17.04.2024 - Mihaela Tatu a fost devastata dupa moartea parinților saiMihaela a povestit ca moartea parinților sai a fost un punct de cotitura in relația ei cu propria mortalitate. „Nu am avut criza din asta. Cand a murit tata, s-a intamplat exact acum 24 de ani, m-a durut sufletul, am plans, pentru ca noi am avut…

Iubita lui Mile Povan, declarații sfașietoare la mai bine la o luna de la moartea artistului: „Știu ca vei fi langa mine”. Roxana este copleșita de durere / FOTO

11:40, 06.04.2024 - Au trecut cinci saptamani de cand Mile Povan a murit, dar familia sufera cumplit. Iubita lui, care i-a fost alaturi in ultimii ani, este copleșita de durere. Roxana iși dorește sa ii pastreze amintirea vie artistului care a murit fulgerator.

S-au nascut gemene și au refuzat sa comunice cu restul. Ce s-a intamplat cand una dintre ele a murit. Povestea tragica a surorilor tacute

17:05, 27.03.2024 - June și Jennifer Gibbons sunt doua gemene care au fost mereu diferite fața de ceilalți oameni. Nu erau ca ceilalți gemeni sau ca ceilalți copii. Toata viața lor au vorbit doar una cu cealalta, astfel avand porecla de „Gemenii tacuți”. Povestea gemenilor care vorbeau doar intre ei Parinții fetelor au…

Doliu in Franța - A murit Frederic Mitterand: Suferea de o boala crunta

07:45, 22.03.2024 - Fostul ministru francez al Culturii si om de televiziune Frederic Mitterrand a decedat joi, la Paris, la varsta de 76 de ani, dupa o lupta de "mai multe luni cu un cancer agresiv", a anuntat familia sa pentru AFP. Nepot al fostului presedinte francez Francois Mitterrand, ministru in mandatul lui…

7 ani de la moartea Ileanei Ciuculete. Ce s-a intamplat cu averea regretatei artiste de muzica populara

13:20, 14.03.2024 - Astazi se implinesc 7 ani de cand Ileana Ciuculete s-a stins din viața. Ce s-a intamplat cu averea regretatei artiste de muzica populara. De unde a luat cantareața boala care i-a adus moartea repede.


Ce parere ai despre aceasta stire?