Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

(video) Accident pe traseul M14. Un copil în vârstă de 8 ani a murit după ce a fost lovit de o mașină

Publicat:

Accident pe traseul Chisinau - Balti, in apropiere de localitatea Drasliceni. Un copil in varsta de 8 ani a murit dupa ce a fost lovitde o masina. Acesta, impreuna cu familia sa, se aflau pe camp la cules struguri, infomreaza UNIMEDIA cu referire la protv.md.

Citeste articolul mai departe pe unimedia.md…  

Sursa articol: unimedia.md


Stiri pe aceeasi tema

Accident tragic in Italia. Un roman a murit, dupa ce a intrat cu mașina intr-un copac

09:10, 02.04.2024 - Un accident tragic in Italia. Un roman a avut parte de un sfarșit cumplit, in timp ce se afla pe propria motocicleta. Barbatul a intrat cu viteza intr-un copac, iar impactul i-a fost fatal acestuia. Oamenii legii fac cercetari la fața locului.

Grav accident in Constanța! Doi copii au fost loviți cu mașina de un șofer beat. Unul dintre minori, o fetița, este in coma

20:25, 01.04.2024 - Doi copii, un baiețel in varsta de 3 ani și o fetița de 9 ani, au ajuns in stare grava la spital, dupa ce un șofer beat a dat cu mașina peste ei, pe o șosea din Constanța. Potrivit primelor informații, fetița in varsta de 9 ani a fost intubata și se afla in coma.

Grav accident pe Autostrada Soarelui! O persoana a murit și alte trei au fost ranite, dupa ce o mașina s-a rasturnat. Traficul spre București este blocat 

17:06, 16.03.2024 - Un accident grav a avut loc pe Autostrada A2 București - Constanța, in zona localitații Lehliu Gara, din județul Calarași. O persoana a murit și alte trei au fost ranite, dupa ce autoturismul in care se aflau s-a rasturnat. Traficul spre București este blocat.

Accident la Balți: O șoferița a ajuns cu mașina in parapet, dupa ce s-a lovit cu un troleibuz caruia nu i-a acordat prioritate

12:35, 27.02.2024 - Poliția a confirmat un accident produs pe o strada din Balți cu implicare a doua unitați de transport. Preliminar s-a constatat ca șoferița mașinii „Volkswagen Passat” nu a acordat prioritate unui troleibuz care venea din sens opus in timp ce aceasta efectua manevra de intoarcere.

Accident cumplit in judetul Ilfov. Un tanar de 27 de ani a murit, in urma impactului intre un TIR și o mașina / FOTO

22:05, 18.02.2024 - Un accident infiorator a avut loc, duminica seara, 18 februarie 2024, in localitatea Afumați, județul Ilfov. Impactul violent s-a produs intre un autoturism și un TIR. Din pacate, șoferul mașinii, a murit.

Accident cumplit in Satu Mare! Un tanar de 30 de ani a murit, dupa ce a intrat cu masina intr-un stalp / FOTO

10:50, 03.02.2024 - Un accident teribil a avut loc, in noaptea de vineri spre sambata, pe un drum din judetul Satu Mare. Un barbat de 30 de ani a murit, dupa ce masina in care se afla a intrat intr-un stalp, informeaza Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta "Somes".

Tragic! Ilie și Dragoș au murit arși de vii. Mașina in care se aflau a luat foc

15:51, 30.01.2024 - Potrivit Antena3.ro., ei sunt Ilie și Dragoș, cei doi tineri de 19 si 16 ani, care au murit, marti dimineata, intr-un accident rutier urmat de un incendiu, pe DN24, in localitatea Berheci din Galați. Cei doi erau verișori, iar Ilie luase carnetul de trei luni, „In data de 30 ianuarie 2024, la ora 09:45,…

Accident mortal in judetul Olt! Un tanar de 22 de ani a murit, dupa ce a incercat sa evite o masina care iesea dintr-o benzinarie / FOTO

08:50, 30.01.2024 - Un accident teribil a avut loc, marți dimineața, in județul Olt. Un tanar in varsta de 22 de ani și-a pierdut viața, dupa ce a fost spulberat de un sofer in varsta de 74 de ani care nu a acordat prioritate.


Ce parere ai despre aceasta stire?