Unde greșești când prăjești ouă. Greșelile care pot strica și cea mai simplă rețetă de mâncare
Publicat:Iata ce greșeli faci cand prajești oua:Folosești oua direct din frigiderPotrivit bucatarului Robert Irvine, cand prajești ouale ar trebui sa le scoți inainte din frigider și sa aștepți pana cand ajung la temperatura camerei inainte de a le gati. Ouale reci de la frigider se pot aburi in timp ce se prajesc in tigaia fierbinte, facand ca uleiul sa sara din vas, scrie Yahoo Life.Un alt motiv pentru a nu folosi ouale direct de la frigider este ca acestea ar putea dura mai mult pentru a se gati. Folosești grasime cu aroma puternica Evita sa folosești ulei cu o aroma puternica, cum ar fi uleiul de susan…
Citeste articolul mai departe pe realitatea.net…
Sursa articol si foto: realitatea.net
Stiri pe aceeasi tema
Cat timp trebuie ținut la cuptor curcanul in funcție de greutatea sa. Ce temperatura trebuie sa folosești
18:05, 16.04.2024 - Curcanul este delicios, mai ales daca il faci la cuptor și obții acea piele crocanta, in timp ce carnea este suculenta și moale. Dar atunci cand nu se calculeaza corect timpul de gatire, poți avea surprize destul de neplacute, fie o carne cruda in interior sau un curcan extrem de uscat, greu de mancat.…
Cum influențeaza dimensiunea usturoiului aroma condimentului. Cand sa folosești cațeii mici
15:45, 19.03.2024 - O experta in gradinarit a facut lumina in privința unui mit legat de usturoi. Karen Gibson, pe numele sau, a explicat pe ințelesul tuturor cum influențeaza dimensiunea usturoiului aroma condimentului. Cum și cand se folosesc cațeii mici din caciulie in mancare. Usturoiul cu caței de dimensiuni mari…
Temperatura maxima la care ai voie sa gatești cu uleiul de masline extravirgin. Altfel se va arde mancarea, ce greșeala fac gospodinele
17:00, 09.03.2024 - Multe gospodine fac greșeala de a folosi ulei de masline la gatitul a diverse mancaruri, fara a ști ca trebuie sa respecte un așa-zis punct de fum cand seteaza flacara la aragaz sau cuptor. Care este temperatura maxima la care ai voie sa incalzești uleiul de masline extravirgin. Cum este folosit uleiul…
Unde trebuie tinut uleiul de masline, de fapt. Doar asa isi va pastra aroma si consistenta
11:41, 28.02.2024 - Uleiul de masline, dupa cum bine se știe, este mult mai recomandat la pregatirea mancarurilor, decat uleiul clasic. Dar, pentru a-și pastra aroma si consistenta, necesita o anume modalitate de stocare. Așa ca,
Cu ce sa inlocuiești uleiul din maioneza. Așa procedeaza marii chefi bucatari
16:05, 22.02.2024 - Maioneza este folosita de gospodine in prepararea mai multor bunatați. Aceasta poate fi cumparata de la magazin, dar este recomandat sa o faceți acasa. De cele mai multe ori, rețeta conține ulei, insa exista variante și fara. Cum se face maioneza fara ulei Maioneza este un amestec de ulei și oua, dar…
Ce alimente nu se țin in frigider. Așa se strica mult mai repede
16:35, 09.02.2024 - Frigiderul este necesar in orice locuința. Ne ajuta sa pastram alimentele proaspete și bune de consumat pentru o perioada mai lunga de timp și evitam alterarea acestora. Cu toate acestea, unele nu trebuie ținute in frigider. Aflați in randurile urmatoare care sunt acestea. Alimentele care nu se țin…
Unde greșești cand prajești oua. Greșelile care pot strica și cea mai simpla rețeta de mancare
12:00, 02.02.2024 - Iata ce greșeli faci cand prajești oua:Folosești oua direct din frigiderPotrivit bucatarului Robert Irvine, cand prajești ouale ar trebui sa le scoți inainte din frigider și sa aștepți pana cand ajung la temperatura camerei inainte de a le gati. Ouale reci de la frigider se pot aburi in timp ce se prajesc…
Care este cel mai bun ulei pentru prajit. Greșeala care poate compromite total preparatul
13:25, 30.01.2024 - Punctul de ardere sau de fum, adica acea temperatura la care uleiul incins incepe sa produca fum și sa genereze radicali liberi in alimente, este cel mai important aspect care trebuie luat in considerare.Este recomandat sa alegi un ulei pentru prajit al carui punct de ardere este ridicat. Cu toate ca…