Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Un carabinier s-a îndrăgostit de o femeie din Vaslui! Bărbatul a ajutat-o să scape de pușcărie

Publicat:

Un carabinier a reușit sa surprinda pe toata lumea! Acesta s-a indragostit de , o romanca extrem de cautata de autoritați. Omul legii a scapat-o de pușcarie pe romanca originara din Barlad!

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Naștere cu peripeții la Vaslui. O femeie și-a adus pe lume bebelușul in pragul casei, iar pompierii au asistat-o

14:20, 27.04.2024 - Un echipaj al Secției de Pompieri Huși a ajutat o femeie insarcinata din localitatea Vetrișoaia sa iși aduca pe lume bebelușul. Femeia a crezut ca are timp sa ajunga la spital, dar travaliul i s-a accentuat, iar echipajul de pompieri a ajutat-o sa nasca chiar in pragul casei sale.

Incep lucrarile pentru creșterea vitezei de circulație a trenurilor pe 27 de km in Moldova. Contractul este de 163 milioane lei

16:10, 16.04.2024 - CFR Infrastructura anunța ca, pana in septembrie, se vor desfașura lucrari de tip Quick Wins pentru creșterea vitezei trenurilor la 120 km/h pe 27 de km de pe magistrala 600, in zona Barlad - Vaslui. Trenurile de pasageri vor circula pe un singur fir in timpul lucrarilor și se vor inregistra intarzieri.

O femeie din Vaslui a cazut de la etajul al patrulea al unui bloc. A fost gasita in stare conștienta

13:41, 15.04.2024 -  Incidentul a avut loc sambata dupa-amiaza, in municipiul Barlad, unde o femeie de 40 de ani a cazut de la etajul al patrulea. La locul incidentului a fost trimis un echipaj medical de la Serviciul de Ambulanta Judetean Vaslui.  Femeia a fost gasita constienta, dar nu a putut preciza exact cum s-a produs…

O femeie a scapat cu viața dupa ce a cazut de la etajul al patrulea al unui bloc din Barlad. Nu știe ce s-a intamplat

14:00, 14.04.2024 - O femeie a cazut, sambata, 13 aprilie, de la etajul al patrulea al unui bloc din municipiul Barlad, judetul Vaslui. Victima a fost gasita de echipajul medical cu multiple leziuni, insa constienta. Femeia nu le-a putut spune medicilor ce anume s-a intamplat.

O femeie a cazut de la etajul 4 al unui bloc din Barlad. A fost gasita constienta, dar nu a putut spune cum s-a produs incidentul

21:05, 13.04.2024 - O femeie care a cazut, sambata, de la etajul al patrulea al unui bloc din municipiul Barlad, judetul Vaslui, a scapat cu viata, ea fiind gasita de echipajul medical ajuns acolo cu multiple leziuni, insa constienta. Femeia nu le-a putut spune medicilor ce anume s-a intamplat.

Incident straniu. O femeie a cazut de la etaj și deși este conștienta nu știe cum s-a intamplat. Are multe rani

21:05, 13.04.2024 - O femeie care a cazut, sambata, de la etajul al patrulea al unui bloc din municipiul Barlad, judetul Vaslui, a scapat cu viata, ea fiind gasita de echipajul medical ajuns acolo cu multiple leziuni, insa constienta.

Cum a reușit o romanca sa il lase pe un italian fara 100.000 euro! Barbatul s-a indragostit de femeie, dar a platit scump: ”Am fost doar o victima”

13:10, 13.04.2024 - Un italian trage un semnal de alarma, dupa ce a ramas fara bani. O romanca ar fi reușit sa ii ia cei 100.000 euro pe care ii avea, dupa ce i-ar fi promis ca vor trai o frumoasa poveste de dragoste impreuna. Barbatul a ajuns la concluzia ca a fost doar o inscenare!

Tanar arestat dupa ce a talharit o femeie luandu-i sacosa cu alimente

09:05, 07.03.2024 - Un tanar in varsta de 23 de ani a fost arestat preventiv pentru talharie calificata dupa ce a agresat o femeie si i-a luat sacosa cu alimente, au informat, joi, reprezentantii Inspectoratului de Politie Judetean (IPJ) Vaslui, potrivit Agerpres. "In urma cercetarilor efectuate, politistii au stabilit…


Ce parere ai despre aceasta stire?