Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Twilight, ultima parte, ar putea fi cel mai prost film al anului

Publicat:

Vesti proaste pentru fanii seriei ?Twilight?. Ultima parte din productia cu vampiri se ?bate? pentru...

Citeste articolul mai departe pe antena3.ro…  

Sursa articol: antena3.ro


Stiri pe aceeasi tema

Orașul din Europa care interzice inghețata dupa miezul nopții. De ce au luat autoritațile aceasta decizie 

10:05, 22.04.2024 - Vești proaste pentru turiștii care vor ajunge in Milano! Autoritațile au decis ca, dupa miezul nopții, nu vor mai putea manca inghețata. De ce au luat autoritațile o astfel de decizie. 

Vești mari pentru fanii Twilight! Robert Pattinson a devenit tata pentru prima oara / FOTO

19:10, 06.04.2024 - O noua veste emoționanta ii incanta fanii seriei Twilight! Robert Pattinson, celebrul actor cunoscut pentru rolul sau iconic din aceasta serie, a intrat intr-o noua etapa a vieții sale, devenind tata pentru prima oara.

Dezvaluiri șocante in presa franceza: „Jucatorii contesta alegerile lui Boloni. Metz se destrama in cel mai prost moment posibil!”

14:30, 06.04.2024 - Agenția RMC Sport scrie ca atmosfera in vestiarul lui Metz e foarte tensionata, inaintea meciului de la Brest. „Boloni e tot mai contestat de fani, dupa ce l-a amendat pe portarul Oukidja, iar jucatorii se autogestioneaza in speranța ca vor salva situația critica” Zile agitate la Metz, cu Ladislau Boloni…

Scholz a scapat porumbelul și a dezvaluit cel mai prost pastrat secret al Ucrainei

07:01, 03.03.2024 - Cel mai prost pastrat secret al acestui razboi prin procura este acela ca acest razboi este deja unul fierbinte intre NATO și Rusia, insa nedeclarat și limitat, in care ambele parți respecta in continuare 'reguli informale de angajare'.

Constanta: Vesti bune pentru locuitorii din Poarta 6 si Km 4-5! Se va construi pasarela pietonala peste liniile de cale ferata in zona Liceului Lucian Blaga (GALERIE FOTO)

16:35, 08.02.2024 - Vesti bune pentru locuitorii din Poarta 6 si Km 4 5 Constanta. Primaria Municipiului Constanta a facut demersurile pentru construirea pasarelei pietonale peste liniile de cale ferata in zona Liceului Lucian Blaga.Potrivit unui comunicat al Primariei Constanta, prin proiectul "Pasarela pietonala peste…

Taxe in plus pentru romani? Vom putea plati pana la aproape 5.000 de lei pe an, decizia vine de la UE

13:20, 05.02.2024 - Vești nu tocmai bune pentru romanii care au mașini care polueaza sau iși incalzesc locuințele prin alte surse decat cele pe energie electrica! Uniunea Europeana a pregatit taxe noi pentru milioane de oameni. Aceștia vor trebui sa scoata din buzunare aproape 5.000 de lei pe an. Iata toate detaliile!…

Topul celor mai prost platiți președinți din Europa: Pe ce loc se afla Maia Sandu

10:36, 01.02.2024 - S-a realizat o lista cu cei mai slab platiți președinți din Europa, comparandu-le salariile cu venitul mediu din țarile lor respective. Astfel, Slovenia se afla in fruntea listei cu cel mai puțin bogat șef de stat din Europa. Salariul sau este apropiat de cel al unui angajat de nivel mediu din țara,…

Zodia care va incepe luna februarie in lacrimi. Acești nativi vor fi urmariți de probleme și griji

15:40, 31.01.2024 - Vești proaste pentru o zodie! Acești nativi vor incepe luna februarie in lacrimi. Ei vor fi urmariți de probleme și griji la tot pasul. Vor trece prin clipe de coșmar, dar totul va fi bine daca vor avea parte de sprijinul oamenilor dragi din viața lor.

Cuvinte cheie:

vesti prost twilight

Ce parere ai despre aceasta stire?