Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Tragedie pe DN 22, la Tariverde: Emil Neagoe a murit strivit in bolidul pe care il adora

Publicat:

O tragedie rutiera a avut loc, sambata noapte, la ora 3.00, pe DN 22 , la iesire din Tariverde catre . Un tanar, sofer de meserie si pasionat de masini, si a pierdut viata, iar prietenul sau, aflat pe scaunul din dreapta al autoturismului, a scapat ca prin minune. Autoturismul in care se aflau a intrat in plin intr un TIR. Soferul mastodontului a incercat sa evite impactul si a iesit de pe carosabil, insa in zadar. Martorii spun ca autoturismul Audi circula in coloan ...

Citeste articolul mai departe pe ziuaconstanta.ro…  

Sursa articol: ziuaconstanta.ro


Stiri pe aceeasi tema

Tragedie in Vaslui. Un barbat a murit strivit de un zid de beton. Accidentul s-a produs sub ochii ingroziți ai fiului sau

18:15, 22.04.2024 - Tragedie de proporții in Vaslui! Un barbat a murit strivit de un zid de beton, in timp ce munceala propria casa. Barbatul s-a stins din viața sub privirea ingrozita a fiului sau, care a incercat sa ai salveze viața. Nici eforturile medicilor nu au fost suficiente pentru a supraviețui.

Tragedie la Constanța: O femeie a murit și un barbat este in stare grava dupa ce o casa a ars

08:50, 06.04.2024 - O femeie a murit și un barbat a fost dus la spital cu arsuri și intoxicat cu fum in urma unui incendiu care a cuprins o casa in timpul nopții de vineri spre sambata in localitatea Mihai Viteazu, județul Constanța.

Tragedie in Spania. Un roman a murit strivit de tractorul sau, dupa ce a incercat sa smulga un palmier la o ferma

11:15, 03.04.2024 - Sfarșit tragic pentru un roman plecat la munca in strainatate. Barbatul, care lucra la o ferma in Spania, a murit strivit de tractorul sau, dupa ce a incercat sa smulga un palmier. Medicii ajunși la fața locului nu au mai putut sa il salveze și au constatat decesul.

Tragedie in Cluj. Un barbat a murit in timp ce se afla la volan, dupa ce a facut stop cardio respirator

08:25, 19.03.2024 - Tragedie de proporții in Cluj. Un barbat a murit in timp ce se afla la volanul mașinii sale. Șoferul a intrat in stop cardio-respirator și a ieșit cu mașina de pe partea carosabila. Acesta a fost gasit fara suflare in mașina.

Tragedie in Polonia: Cel puțin 17 raniți dupa ce o mașina a intrat intr-un grup de pietoni. Șoferul a fugit de la locul accidentului”

19:25, 01.03.2024 - In orașul Szczecin din Polonia, un incident grav a avut loc atunci cand o mașina a intrat intr-un grup de persoane, ranind 17 oameni, inclusiv șase copii, doi dintre aceștia fiind in stare critica. Șoferul vehiculului a fugit de la locul accidentului. Dupa ce a parcurs cateva strazi, individul s-a ciocnit…

Un șofer roman de TIR a murit in Belgia! Valerian a fost lovit de un alt camion, in timp ce se afla la munca

13:25, 01.03.2024 - Tragedie de proporții in Belgia. Un șofer roman de TIR a murit, dupa ce a fost implicat intr-un accident rutier grav. Barbatul și-a pierdut viața pe loc, in timp ce se afla la locul de munca. Șoferul a avut parte de o moarte cumplita și a trecut prin chinuri groaznice.

Accident infiorator in județul Brașov. Un barbat a murit pe loc, dupa ce mașina lui a intrat in coliziune cu un camion

21:10, 12.02.2024 - Tragedie ingrozitoare in Brașov. Un barbat a murit pe loc, dupa ce mașina pe care o conducea a intrat in coliziune cu un camion. Șoferul a fost gasit fara suflare, iar medicii nu au mai putut sa nimic, decat sa confirme decesul. Iata cum s-a produs impactul.

Tragedie pe autostrada A1 Bucuresti-Pitest: un barbat a murit strivit de propria mașina dupa ce cricul i-a cedat

11:45, 30.01.2024 - Un barbat de 68 de ani a sfarsit pe autostrada A1 Bucuresti-Pitesti, in timp ce-si repara masina. Omul se afla sub autovehicul, cand cricul care-l sustinea a cedat, fiind strivit sub toata greutatea acestuia, potrivit Mediafax. „Un barbat, in varsta de 68 de ani și-a pierdut viața, in aceasta dimineața…


Ce parere ai despre aceasta stire?