Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Tragedie în lumea fotbalului: a murit Fernando Ricksen. Povestea olandezului, care a sfidat previziunile medicilor

Publicat:

La putin timp dupa implinirea a 43 de ani, fotbalistul olandez a incetat, astazi, din viata. Acest lucru s-a intamplat dupa ce, in ultimii sase ani, viata lui a fost „macinata” de scleroza multipla.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Accident terifiant in Braila! Un tanar de 25 de ani a murit in brațele medicilor, in timp ce incercau sa il salveze

10:05, 16.04.2024 - Un accident ingrozitor s-a produs, in urma cu doar o zi, in Braila! Un tanar s-a stins din viața in brațele medicilor, in timp ce incercau sa ii salveze viața. Acesta a intrat cu camioneta pe care o conducea pe contrasens, iar impactul cu o autoutilitara l-a costat viața. Șoferul de 25 de ani nu a mai…

Moarte suspecta in Timișoara. Un tanar de 23 de ani a murit intr-un salon de tatuaje. Nimeni nu a mai putut sa ii salveze viața

21:00, 12.04.2024 - Tragedie de proporții in Timișoara! Un tanar a murit subit in timp ce se afla intr-un salon de tatuaje, in urma cu puțin timp. Medicii nu au mai reușit sa ii salveze viața baiatului, care a fost gasit fara suflare. Decesul s-a produs in doar cateva minute.

Doliu in lumea fotbalului. Un jucator important s-a stins din viata

17:30, 10.04.2024 - E doliu la Dinamo Un important jucator al legendarei echipe a murit Vestea a fost data de echipa Marian Costea a fost un important jucator de hochei al Dinamo. Acesta s a stins din viata la 71 de ani. Era deja internat in spital, insa a fost tinut in viata cu ajutorul aparatelor, potrivit stiripesurse.ro.Iata…

Doliu in lumea fotbalului romanesc! A murit Emeric Ienei! Implinise recent 87 de ani

14:30, 04.04.2024 - Este zi de doliu in lumea fotbalului romanesc! A murit Emeric Ienei! Anunțul trist a șocat pe toata lumea. Antrenorul care a caștigat Cupa Campionilor Europeni cu Steaua in anul 1986 implinise recent varsta de 87 de ani.

TRAGEDIE IN LUMEA VOLEIULUI Ruxandra Dumitrescu a incetat din viața

10:30, 05.03.2024 - Moartea sa a lasat o adanca durere in comunitatea sportiva și a fost marcata de un omagiu solemn din partea celor care au cunoscut-o și au admirat-o. The post TRAGEDIE IN LUMEA VOLEIULUI Ruxandra Dumitrescu a incetat din viața first appeared on Informatia Zilei .

Doliu in lumea fotbalului! Un mare antrenor s-a stins din viața la varsta de 78 de ani / FOTO

17:46, 22.02.2024 - Lumea fotbalului internațional, in doliu! A murit un mare antrenor. Cel care a cucerit Liga Campionilor cu FC Porto și a fost adversar al Stelei in 1994 s-a stins din viața la varsta de 78 de ani.

Doliu in lumea sportului! Detinatorul recordului mondial la maraton s-a stins din viața la varsta de 24 de ani. A murit intr-un accident rutier impreuna cu antrenorul sau

07:21, 12.02.2024 - Lumea sportului internațional e in doliu! S-a stins din viața, la varsta de 24 de ani, detinatorul recordului mondial la maraton. Potrivit primelor informații, acesta a murit intr-un accident rutier impreuna cu antrenorul sau.

Doliu in lumea fotbalului! Un sportiv indragit a murit la 41 de ani / FOTO

13:01, 29.01.2024 - Lumea fotbalului este in doliu! Un cunoscut sportiv s-a stins din viața la varsta de 41 de ani. Era supranumit „Mator”, asta datorita instinctului pe care il avea atunci cand statea in fața porții.


Ce parere ai despre aceasta stire?