Tocaniţă de vită. Cum se prepară pentru a nu ieşi carnea tare

Publicat:
Tocaniţă de vită. Cum se prepară pentru a nu ieşi carnea tare

Tocanita de vita

de vita

-200-300 gr de carne de vita
– 2 cepe mici
– un morcov
– 3 rosii
– 1 ardei
– 2-3 catei usturoi pisati
-o lingura faina
– diverse condimente ( sare, piper, rozmarin, si boia dulce)

Mod de preparare Tocanita de vita

Se fierbe carnea care a fost taiata bucatele. Se spumeaza, se mai lasa la fiert circa 20 de minute apoi se adauga legumele . Eu am preferat sa le dau la robotul de bucatarie si sa iasa un fel de pasta. Inclusiv ceapa. Se lasa la fiert. Se adauga condimente. Spre sfarsit se pune in ploaie…

Citeste articolul mai departe pe rtv.net…  

Sursa articol si foto: rtv.net


Stiri pe aceeasi tema

Supa de pui cu rosii

00:06, 07.11.2018 - Mod de preparare Supa de pui cu rosii Se pune apa la fiert pentru supa. Cand incepe sa fiarba se adauga aripioarele de pui. Dupa cateva minute, se taie cubulete morcovul, ardeiul gras, ceapa si se pun la fiert cu aripioarele. Dupa ce legumele au fiert, se completeaza supa cu rosiile maruntite si…

Amandine, desertul caruia nimeni nu-i rezista. Cum se prepara acasa

11:52, 29.10.2018 - Amandine Mod de preparare Amandine Se separa albusurile de galbenusuri (3 galbenusuri se pastreaza pentru crema) se bat albusurile spuma si se adauga zaharul, se bat in continuare, se pun apoi galbenusurile amestecate bine cu cele 9 linguri de ulei. Se pune apoi faina amestecata cu praful de copt…

Va e pofta de o ciorba de fasole? Incercati aceasta reteta!

13:16, 26.10.2018 - Ciorba de fasole Mod de preparare Ciorba de fasole Fasolea se spala si se opareste apoi se pune la fiert. Se picura putin ulei si se fierbe pana cand fasolea este fiarta pe jumatate.Intre timp se pregateste zarzavatul, se toaca ceapa, se rade morcovul ,patarnacul si se adauga in ciorba.Borsul…

RETETA ZILEI: Ciorba cu oase de porc afumate

11:49, 16.10.2018 - Ciorba cu oase de porc afumate Mod de preparare Ciorba cu oase de porc afumate Carnea se fierbe si se spumeaza. Cand este fiarta pe jumatate, se adauga legumele taiate bucatele mici. Cand sunt fierte si acestea se pune fideluta, iar apoi borsul. Se mai lasa la fiert 20 – 30 min.,…

Edilii capitalei Vietnamului cer locuitorilor sa nu mai manance caini si pisici

13:09, 13.09.2018 - Consumul carnii acestor animale ajuta la raspandirea unor boli infectioase, precum rabia, si ofenseaza turistii din tarile in care mancatul acestor animale este tabu, a avertizat biroul viceprimarului. In capitala Vietnamului traiesc 493.000 de caini si pisici, dintre care 87,5% sunt tinute…

Snitele crocante de pui

23:42, 27.08.2018 - Mod de preparare Snitele crocante de puiFiecare bucata de piept se taie fasii subtiri. Presaram pe fiecare sare si condimente. Pregatim 3 caserole mici si punem in fiecare: faina, ouale batute cu putina sare si condimente, pesmet. Apoi incingem uleiul, dam fiecare fasie prin faina, ou si pesmet…

RETETA ZILEI: Orez cu pui si legume

08:55, 23.08.2018 - Mod de preparare Orez cu pui si legume Se pune la fiert pieptul de pui impreuna cu legumele, luandu-se din cand in cand spuma care se formeaza. Cand s-au fiert aproape de tot se scot din zeama. Se toaca pieptul cubulete. Legumele se paseaza cu furculita. In zeama ramasa se pune orezul si delicatul…

RETETA ZILEI: Ciorba de pui cu legume

10:44, 21.08.2018 - Ciorba de pui cu legume Mod de preparare Ciorba de pui cu legume Alegi orezul, il speli si il lasi la inmuiat in apa. Speli carnea si o pui la fiert in apa rece cu o lingurita de sare. Se spumeaza Cand carnea a fiert se scoate pe o farfurie se curata de oase si pielite si se taie cubulete.…


Ce parere ai despre aceasta stire?



Informatii Utile

Vremea

Prognoza meteo pentru azi 14 noiembrie 2018
Bucuresti4°C | 12°CCer în general noros
Iasi2°C | 8°Cposibil ploaie
Cluj-Napoca1°C | 11°CCer parţial noros
Timisoara3°C | 15°CCer parţial noros
Constanta6°C | 9°Cposibil ploaie
Craiova2°C | 14°CCer parţial noros
Brasov2°C | 8°Cposibil ploaie
Baia Mare-1°C | 11°CCer parţial noros
alte orase..

Loto 6/49

Detalii castiguri la 6/49 din 11.11.2018

CAT. Numar castiguri Valoare castig Report
I (6/6) REPORT 540.021,60 12.938.971,47
II (5/6) 8 22.500,90
III (4/6) 634 283,92
IV (3/6) 12.105 30,00
Fond total de castiguri: 13.662.135,87

Curs Valutar

Cursul valutar din 13 noiembrie 2018
USD 4.1469
EUR 4.6599
CHF 4.1011
GBP 5.3479
CAD 3.1326
XAU 159.658
JPY 3.6343
CNY 0.596
AED 1.1291
AUD 2.9851
MDL 0.2434
BGN 2.3826