Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Sunete britanice pe Bega: petrecere în timpul zilei cu DJ Suv și K-Jah, în cadrul distracției pusă la cale de echipa anonimTM (foto)

Publicat:
Sunete britanice pe Bega: petrecere în timpul zilei cu DJ Suv și K-Jah, în cadrul distracției pusă la cale de echipa anonimTM (foto)

La sfarșitul saptamanii trecute, Timișoara a fost gazda unei petreceri inedite desfașurate pe vaporul Pelican pe Bega, evenimentul pus la cale de catre brandul de petrecri anonimTM avand oaspeți speciali din . Invitații speciali DJ Suv și K-Jah au oferit publicului autohton o excursie sonora colorata cu ritmuri speciale, iar dupa ce vaporul a […] britanice pe Bega: petrecere in timpul zilei cu DJ Suv și K-Jah, in cadrul distracției pusa la cale de echipa anonimTM (foto) a aparut prima oara pe PRESSALERT.ro .

Citeste articolul mai departe pe pressalert.ro…  

Sursa articol si foto: pressalert.ro


Stiri pe aceeasi tema

Marea Britanie acuza China ca ii trimite Rusiei arme letale, ca sa le foloseasca in Ucraina: „E timpul ca lumea sa se trezeasca”

18:20, 22.05.2024 - Ministrul britanic al Apararii, Grant Shapps, acuza China ca furnizeaza sau este pe cale sa furnizeze arme letale Rusiei, pentru a le folosi pe frontul din Ucraina, transmite Reuters, potrivit kyivindependent.com. 

Sunete britanice pe Bega: petrecere in timpul zilei cu DJ Suv și MC K-Jah, in cadrul distracției pusa la cale de echipa anonimTM (foto)

14:55, 13.05.2024 - La sfarșitul saptamanii trecute, Timișoara a fost gazda unei petreceri inedite desfașurate pe vaporul Pelican pe Bega, evenimentul pus la cale de catre brandul de petrecri anonimTM avand oaspeți speciali din Marea Britanie. Invitații speciali DJ Suv și K-Jah au oferit publicului autohton o excursie…

Petrecere Bristol – Timișoara pe vapor: invitați speciali din Marea Britanie vin la evenimentul celor de la anonimTM

11:45, 08.05.2024 - Seria petrecerilor desfașurate pe vaporul Pelican care au loc pe ruta Timișoara – Sanmihai și inapoi va continua cu un nou episod special, pus la cale de brandul de petreceri anonimTM, in cadrul caruia amatorii de distracție vor avea parte de invitați britanici din Bristol. „Va invitam la boatparty-ul…

Un tanar din Satu Mare si o educatoare din Marea Britanie, condamnati la Constanta, pentru droguri!

16:46, 04.05.2024 - Anchetatorii au stabilit ca barbatul ar fi cunoscut ca fiind implicat in activitatea infractionala de trafic de droguri de mare risc pe raza judetelor Timisoara si Satu Mare, unde vinde angro cantitati semnificative de droguri, iar in prezent, pe raza judetului Constanta, mai exact in zona festivalului…

VIDEO | Cunoscut prezentator, comportament ciudat in timpul unei emisiuni TV. Ce masuri a luat conducerea postului

17:36, 27.04.2024 - Rageh Omaar, un cunoscut prezentator TV din Marea Britanie s-a comportat ciudat in timpul unei emisiuni. El s-a balbait frecvent și s-a chinuit sa termine de citit buletinul de știri. Emisiunea live i-a ingrijorat pe fanii prezentatorului care au aflat ca Omaar a primit ingrijiri medicale, conform Mediafax.

Tablou de 2 milioane de euro, furat din Anglia in timpul pandemiei, descoperit in Romania

11:35, 19.04.2024 - Un tablou estimat la 2 milioane de euro, furat dintr-o galerie din Oxford, in 2020, a fost descoperit in Romania și a fost predat autoritaților din Marea Britanie, a anunțat vineri Poliția Romana.

Avioane Eurofighter Typhoon au decolat din Romania si au doborat drone și rachete lansate de Iran spre Israel

16:50, 15.04.2024 - Patru din cele șase aeronave britanice Eurofighter Typhoon staționate in Romania la baza Mihail Kogalniceanu au participat la interceptarea dronelor și rachetelor lansate de Iran spre Israel. „Pentru piloții britanici din Romania, alarma a fost data inca de vineri. Aeronavele au fost trimise spre zona…

Bianca Dragușanu, petrecere de lux cu ocazia zilei de naștere. Ce surprize a pregatit vedeta pentru invitații ei / FOTO

00:05, 07.03.2024 - Bianca Dragușanu are parte de o petrecere de lux de ziua sa de naștere. Vedeta are alaturi de ea cele mai apropiate persoane, iar surprizele pentru ei nu au putut sa lipseasca. De la decorul de vis, la preparatele ideale, nimic nu a putut sa lipseasca, astfel ca a fost atenta la fiecare detaliu.


Ce parere ai despre aceasta stire?