Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Terapia cu NAD+perfuzabil, excelentă pentru creier, inimă, ficat, scăderea în greutate, atenuarea simptomelor de sevraj…  

Publicat:
Terapia cu NAD+perfuzabil, excelentă pentru creier, inimă, ficat, scăderea în greutate, atenuarea simptomelor de sevraj…  

NAD+ este denumita coenzima tinereții și a sanatații, deoarece este aplicata cu rezultate excelente in terapii anti-aging, de prevenție a unor boli degenerative ca Parkinson sau Alzheimer, dar și de combatere a oboselii cronice, anxietații, depresiei, a simptomelor de sevraj. Ce este NAD+ NAD+ (nicotinamida adenin dinucleotide) este o coenzima naturala, produsa de corpul nostru, existenta in toate celulele, esențiala pentru viața. Nivelul acestei enzime scade odata cu inaintarea in varsta, din cauza expunerii la stres puternic și prelungit, dar și la poluanții din mediu. In aceste condiții, toate…

Citeste articolul mai departe pe puterea.ro…  

Sursa articol si foto: puterea.ro


Stiri pe aceeasi tema

REPUBLICA CEHA A INTERZIS HHC. EI SPUN CA ESTE DOAR TEMPORAR.

00:16, 12.04.2024 - Guvernul ceh incearca sa rezolve problema lipsei de reglementare a HHC prin trecerea canabinoidului sintetic pe lista substanțelor interzise care creeaza dependența. Potrivit presei cehe, produsele care conțin HHC, cum ar fi uleiurile, dulciurile sau rezervele pentru vaporizatoare, ar putea fi cumparate…

Adio insomnii, cu melatonina?

05:15, 11.04.2024 - Melatonina este un hormon produs natural de glanda pineala din creier și este implicata in reglarea ciclului de somn-veghe, adica ajuta la alternarea intervalelor de timp in care o persoana doarme sau este activa. Melatonina reprezinta o recomandare uzuala de administrare sub forma de supliment pentru…

Strategii eficiente in ingrijirea pacienților cu boli neurologice cronice

11:36, 28.03.2024 - Bolile neurologice cronice se refera la un grup de afecțiuni care persista o perioada indelungata, unele chiar pe tot parcursul vieții, și care pot include maladii precum boala Parkinson, scleroza multipla, boala Alzheimer, epilepsia și altele.

Din ce se fabrica, de fapt, pateul vegetal. O adevarata "bomba alimentara" pentru organism

09:35, 23.03.2024 - Pateul vegetal este un adevarat pericol pentru sanatate, deoarece contine un numar foarte mare de aditivi alimentari.Cei mai multi sunt extrem de toxici pentru organismul nostru.De exemplu, E635 – Ribonucleotid disodic. Desi este posibil cancerigen, el a fost identificat in multe pateuri de la raft.Un…

Beneficii surprinzatoare pentru sanatate ale consumului de mere in fiecare zi

18:50, 18.03.2024 - Un prim beneficiu de luat in seama in ceea ce privește consumul zilnic de mere este reprezentat de faptul ca poate proteja inima.In urma unor studii a rezultat faptul ca merele conțin un aport ridicat de flavonoide, ceea ce inseamna ca va exista un risc redus al apariției de boli cardiovasculare, cu…

Peștele-minune. Scrumbia de Dunare curata vasele de sange de grasimi si reduce riscul de tromboza

14:45, 15.03.2024 - Scrumbia este un pește salbatic care migreaza din Marea Neagra in Dunare, pentru reproducere și nu se hranește pe tot traseul dus-intors. Scrumbia de Dunare are numeroase beneficii pentru sanatate. Specialistii au plasat-o pe primul loc in topul celor mai sanatoase si gustoase soiuri de peste. Secretul…

Terapia cu aerosoli: beneficii

13:15, 28.02.2024 - In zilele noastre, cand problemele respiratorii devin din ce in ce mai frecvente in randul persoanelor de diferite varste, terapia cu aerosoli s-a impus ca una dintre cele mai eficiente metode de ameliorare a tusei, respirației șuieratoare, astmului și a

Au aparut rezultate promitatoare privind tratarea bolii Charcot

00:10, 02.02.2024 - Un studiu american efectuat pe soareci a dezvaluit un nou tratament promitator pentru boala Charcot, o afectiune fatala, care nu are in prezent un tratament eficient cunoscut, a transmis recent AFP, potrivit Agerpres. Boala Charcot, cunoscuta si sub numele de scleroza laterala amiotrofica (SLA), afecteaza…


Ce parere ai despre aceasta stire?