Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Șoșoacă vrea să fie primar de Iași: „Mă gândesc foarte serios să candidez. Cred că voi candida”

Publicat:
Șoșoacă vrea să fie primar de Iași: „Mă gândesc foarte serios să candidez. Cred că voi candida”

a anuntat miercuri ca se gandeste foarte serios sa candideze la . Senatoarea l-a acuzat pe edilul de ”inalta tradare”, intrucat acesta sustine independenta si nu unirea cu Romania.

Citeste articolul mai departe pe digi24.ro…  

Sursa articol si foto: digi24.ro


Stiri pe aceeasi tema

Diana Șoșoaca vrea sa candideze la alegerile locale. Pe ce mare primarie a pus ochii

10:35, 28.03.2024 - Senatoarea Diana Sosoaca a anuntat miercuri ca se gandeste foarte serios sa candideze la Primaria Iasi, acuzandu-l pe edilul Mihai Chirica de ”inalta tradare”, intrucat acesta sustine independenta Republicii Moldova si nu unirea cu Romania.

Șoșoaca vrea sa fie primar de Iași, dupa „o inalta tradare” a actualului edil: „Sustine independenta R.Moldova si nu unirea cu Romania”

21:40, 27.03.2024 - Senatoarea Diana Sosoaca a anuntat miercuri ca se gandeste foarte serios sa candideze la Primaria Iasi, ea acuzandu-l pe edilul Mihai Chirica de „inalta tradare”, intrucat acesta sustine independenta Republicii Moldova si nu unirea cu Romania, scrie hotnews.ro .

Diana Șoșoaca ia in calcul o candidatura la Primaria Iasiului

19:35, 27.03.2024 - Diana Sosoaca a anuntat ca se gandeste sa candideze la Primaria Iasi. Senatoarea l-a acuzat pe edilul Mihai Chirica de „inalta tradare” pentru ca susține independenta Republicii Moldova.

Diana Sosoaca vrea sa candideze la Primaria Iasiului

19:26, 27.03.2024 - Senatoarea Diana Sosoaca a anuntat miercuri ca se gandeste foarte serios sa candideze la Primaria Iasi, ea acuzandu-l pe edilul Mihai Chirica de „inalta tradare”, intrucat acesta sustine independenta Republicii Moldova si nu unirea cu Romania. Citește și: Candidatul AUR la Primaria Cateasca si-a vopsit…

Diana Sosoaca: Ma gandesc foarte serios sa candidez la primaria Iasiului. Cred ca voi candida

19:00, 27.03.2024 - Senatoarea Diana Sosoaca a anuntat miercuri ca se gandeste foarte serios sa candideze la Primaria Iasi, ea acuzandu-l pe edilul Mihai Chirica de ”inalta tradare”, intrucat acesta sustine independenta Republicii Moldova si nu unirea cu Romania.

Diana Șoșoca a facut din nou circ. A amenințat ca ar putea candida la una dintre cele mai importante primarii din țara

17:36, 27.03.2024 - In timpul ședinței s-a produs un incident. Mihai Chirica i-a dat cuvantul sa vorbeasca despre insemnatatea zilei de 27 martie 1918 prof. univ. dr. Claudiu-Lucian Topor, acesta este specialist in istorie moderna a romanilor si universala. In timpul discursului, acesta a facut mai multe referiri la I.C.…

Silvestru Sosoaca arunca nucleara despre senatoarea SOS

18:55, 17.03.2024 - Scandalul dintre Diana Sosoaca si (inca) sotul ei, Silvestru, continua. Intr-un interviu recent, sotul senatoarei a aruncat acuzatii grave, sustinand ca aceasta e maniaca, colerica si ca ii place viteza. Mai mult, Silvestru Sosoaca arunca nucleara si lasa de inteles ca senatoarea ar avea legatura cu…

Diana Șoșoaca iși amenința soțul: „Ia labele de pe partid. E ultimatum”

15:45, 22.02.2024 - Scandalul din familia Șoșoaca continua. Senatoarea și lidera partidului extremist SOS Romania, Diana Șoșoaca, i-a transmis soțului sau, Silvestru Șoșoaca, sa-și „ia labele de pe partid” și l-a amenințat ca daca nu inceteaza cu declarațiile „va da pe fața numele celor care stau in spatele lui”.


Ce parere ai despre aceasta stire?