Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Simona Traşcă, părăsită de iubit, după scandalul ”Prostituție în showbiz”? "El nu era de acord!"

Publicat:

a intrat în depresie dupa ce a fost implicata în scandalul "Prostitutie în showbiz". Blondina s-a izolat în casa timp de câteva zile si nu a avut parte de sprijinul iubitului ei.

a fost afectata de faptul ca a fost amestecata în dosarul "Prostitutie în showbiz" si a recunoscut ca ea si iubitul ei s-au despartit. Trasca sustine ca el îsi dorea sa îsi traiasca viata, iar din aceasta cauza apareau nenumarate certuri.

"Anumite întâmplari…

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

O noua desparțire in showbiz! Carmen Grebenișan și Alex Militaru au divorțat - Vedeta a confirmat separarea

17:05, 23.03.2024 - Carmen Grebenișan și Alex Militaru au divorțat in mare secret. E cea mai noua desparțire din showbiz-ul romanesc. Carmen Grebenișan a confirmat separarea de partenerul ei de viața intr-un InstaStory. Cei doi au decis sa mearga pe drumuri separate la scurt timp dupa ce s-au casatorit.Vedeta…

Bia Khalifa s-a aprins! Blondina face declarații tranșante la adresa divelor din showbiz: ”Eu sunt un exemplu bun de urmat”

10:00, 07.03.2024 - Bia Khalifa a izbucnit și face declarații tranșante la adresa divelor din showbiz. Blondina iese la atac și susține ca multe doamne și domnișoare ajung sa-și faca operații estetice in rate. Iata la ce intervenție vrea ea sa apeleze in viitorul apropiat și prin ce operație a trecut recent.


Ce parere ai despre aceasta stire?