Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Simona Gherghe s-a pozat în culise, înainte de a începe "Acces Direct"! Prietenii virtuali ai fost încântaţi: "Frumoasă foc!"

Publicat:

si-a postat pe contul de socializare o fotografie care i-a încântat pe prietenii virtuali. Prezentatoarea s-a pozat în culisele "".

Telespectatorii sunt obisnuiti sa o vada în lumina reflectoarelor, în fiecare aaptamâna, de luni pâna vineri, începând cu orele 17:00, la "", însa rareori reusesc sa "traga cu coada ochiului" în culisele emisiunii.

În urma cu putin timp, si-a facut un seflie în platoul emisiunii.…

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Imagini de colecție cu Simona Gherghe de la inceputul carierei in televiziune. Prezentatoarea a uimit pe toata lumea

15:40, 17.04.2024 - Simona Gherghe a sarbatorit 22 de ani de televiziune printr-o postare inedita pe rețelele de socializare. Iata cum arata prezentatoarea TV la primele ei jurnale de știri! Telespectatorii au ramas impresionați.

Mirela Vaida, probleme la intoarcerea in Romania: „E lacatul pe ușa, nu știi la cine sa suni”. Prin ce situația neplacuta a trecut prezentatoarea de la Acces Direct

10:15, 09.04.2024 - Mirela Vaida a plecat in Spania la finalul saptamanii trecute, acolo unde a avut de onorat niște evenimente in Valencia. Ieri, prezentatoarea de la Acces Direct s-a intors in Romania și spune ca a trecut, din nou, printr-o situație neplacuta pe aeroport. Anul trecut, a fost nevoita sa aștepte 13 ore…

Teo Trandafir, adevaratul motiv pentru care nu a mers la nunta lui Bursucu: „Familia nu m-ar fi iertat niciodata”

16:56, 08.04.2024 - Teo Trandafir a fost marea absenta de la nunta fostului ei colegul, Bursucu. Prezentatoarea de la Kanal D2 a explicat acum de ce nu a putut merge la evenimentul prietenului sau drag.Bursucu, așa cum este cunoscut de o intreaga țara, și-a unit destinele cu aleasa inimii sale, Andreea, la sfarșitul anului…

Star Matinal. Alexia Țalavutis sarbatorește 8 martie in Thailanda. Prezentatoarea emisiunii se afla intr-un loc superb: „Peisaj exotic...” / VIDEO

12:40, 08.03.2024 - Alexia Țalavutis sarbatorește 8 martie in Thailanda. Prezentatoarea de televiziune se afla intr-un loc superb. In exclusivitate pentru Star Matinal de la Antena Stars, cantareața a facut cateva declarații despre aceasta zi speciala, Ziua Internaționala a Femeii. Iata ce a marturisit actrița!

Mirela Vaida, apariție neașteptata la Acces Direct! Prezentatoarea TV, nevoita sa poarte ochelari de vedere. Ce a pațit / VIDEO

16:50, 04.03.2024 - Mirela Vaida este nevoita sa poarte ochelari de vedere saptamana aceasta! Prezentatoarea de la Acces Direct i-a luat prin surprindere pe telespectatorii celebrei emisiuni astazi. Din ce motiv a facut vedeta o astfel de schimbare.

Teo Trandafir revine in televiziune. Ce emisiune va prezenta la Kanal D2 alaturi de Ilinca Vandici: „Punem deja țara la cale”

13:50, 28.02.2024 - Teo Trandafir revine in televiziune, dupa mai multe luni de pauza. Prezentatoarea TV va face echipa cu Ilinca Vandici și vor prezenta o emisiune tip magazin la Kanal D2.Dupa ce șefii de la Kanal D au scos emisiunea „Teo Show” din grila, in toamna anului trecut, acum aceștia i-au facut o noua oferta…

Mirela Vaida, in cabinetul medicului estetician. La ce procedura a apelat prezentatoarea de la Acces Direct: „Trebuie sa am grija”

13:25, 27.02.2024 - Mirela Vaida a fost, de curand, in cabinetul medicului estetician. Prezentatoarea de la Acces Direct a facut o mica schimbare, pe care a facut-o mai degraba de nevoie, decat pentru ca iși dorea.

Irina Fodor, detalii din culisele emisiunii Asia Express. Concurenții se pregatesc sa mearga pe Drumul Zeilor: „Plecam intr-o noua aventura magnifica”

21:55, 26.02.2024 - Mult a fost, puțin a mai ramas pana cand cele zece echipe de la Asia Express vor porni in aventura vieții lor pe Drumul Zeilor. Cum numele concurenților au fost deja comunicate oficial, și Irina Fodor a facut primele dezvaluiri despre acest sezon.


Ce parere ai despre aceasta stire?