Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Şeful diplomaţiei americane acuză China că se află în spatele atacului cibernetic asupra lanţului hotelier Marriott

Publicat:

Seful diplomatiei americane a acuzat miercuri China ca efectueaza atacuri cibernetice impotriva tarii sale, imputandu-i inclusiv piratarea unei baze de date a lantului hotelier Marriott cu informatii despre peste 500 de milioane de clienti, relateaza AFP.

Citeste articolul mai departe pe publika.md…  

Sursa articol: publika.md


Stiri pe aceeasi tema

Șeful diplomatiei americane Antony Blinken s-a intalnit cu omologul sau chinez. Wang Yi: „se dezvolta elemente negative”

07:46, 26.04.2024 - Secretarul de stat american Antony Blinken s-a intalnit vineri cu ministrul chinez de externe Wang Yi la Beijing pentru discutii cu privire la o serie de probleme complexe, inclusiv tensiunile din ce in ce mai mari cu privire la sprijinul Chinei pentru invazia Ucrainei de catre Rusia.

Șeful diplomației americane incearca sa remedieze relațiile cu China

20:26, 21.04.2024 - Secretarul de stat al SUA, Antony Blinken, se va deplasa saptamana viitoare la Beijing si Shanghai, in incercarea de a atenua tensiunile si de a stabiliza relatiile dintre Statele Unite si China.

Seful diplomatiei ruse, vizita oficiala de doua zile in China: „Subiecte fierbinti” pe agenda intalnirilor de la Beijing

08:30, 08.04.2024 - Ministrul rus de Externe, Serghei Lavrov, a sosit luni in China, au anuntat serviciile sale, pentru o vizita oficiala vizand intarirea legaturilor cu Beijingul, partener diplomatic si economic cheie al Moscovei, noteaza presa romana , cu referire la AFP.

Seful FSB acuza SUA, Regatul Unit si Ucraina ca se afla in spatele atacului de la Moscova (TASS)

18:05, 26.03.2024 - Directorul Serviciului Federal de Securitate al Rusiei (FSB, fostul KGB), Aleksandr Bortnikov, a declarat marti ca SUA, Regatul Unit si Ucraina se afla in spatele atacului de la sala de concerte Crocus City Hall de langa Moscova, informeaza Reuters, care citeaza TASS.

Șeful FSB, acuzații grave: „Marea Britanie, SUA și Ucraina se afla in spatele atacului terorist din Moscova”

16:16, 26.03.2024 - Aleksandr Bortnikov, șeful Serviciului Federal de Securitate din Rusia (FSB, succesorul temutului KGB), susține ca Marea Britanie, SUA și Ucraina se afla in spatele atacului din sala de concerte din Moscova, in care au fost uciși, vineri, 139 de oameni, potrivit agențiilor TASS și RIA Novosti. ????????????…

"Marea Britanie, SUA și Ucraina se afla in spatele atacului terorist din Moscova!" | Acuzațiile lui Aleksandr Bortnikov, șeful FSB

15:51, 26.03.2024 - Aleksandr Bortnikov, șeful Serviciului Federal de Securitate din Rusia (FSB, succesorul temutului KGB), susține ca Marea Britanie, SUA și Ucraina se afla in spatele atacului din sala de concerte din Moscova, in care au fost uciși, vineri, 139 de oameni.

China schimba discursul pe tema ajutorului militar pentru Rusia: mesajul primit de șeful diplomației ucrainene

17:20, 18.02.2024 - Diplomația chineza susține intr-un comunicat ca Beijingul nu ofera „arme letale” Moscovei, dar nu spune nimic despre alte tipuri de arme, in condițiile in care pana acum susținea sus și tare ca nu sprijina militar partea agresoare din razboiul din Ucraina.

Șeful diplomației americane Antony Blinken a ajuns in Israel, parte a turneului sau in Orientul Mijlociu

02:00, 07.02.2024 - Secretarul de stat american Antony Blinken a sosit marti tarziu in cursul serii in Israel, intr-un moment in care autoritatile locale analizeaza raspunsul Hamas la un armistitiu propus, ce prevede și eliberarea de ostatici, dupa patru luni de razboi care a facut multiple victime


Ce parere ai despre aceasta stire?