Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Șeful Bugatti toarnă apă rece peste noua Tesla promisă de Elon Musk: „Am făcut simulările”

Publicat:
Șeful Bugatti toarnă apă rece peste noua Tesla promisă de Elon Musk: „Am făcut simulările”

, CEO-ul Bugatti, afirma ca și compania sa a incercat sa creeze un autoturism cu una dintre specificațiile promise de pentru noul model , dar ca testele au aratat ca acest lucru ar fi fezabil doar cu un handicap major, relateaza .

Citeste articolul mai departe pe hotnews.ro…  

Sursa articol si foto: hotnews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Experiența unei profesoare care s-a dus in Dubai ca sa mediteze copiii miliardarilor. „Mi-a dat 3.000 $ ca sa-i fac tema pentru acasa”

15:40, 15.04.2024 - O profesoara care și-a dorit sa faca o schimbare și sa caștige mai bine a decis sa mearga in Dubai, ca sa mediteze copiii milionarilor de acolo. Ea a povestit pentru Business Insider ce experiențe a avut predand și locuind in Emiratele Arabe Unite.

Sam Altman spune ca, daca s-ar putea intoarce in timp, ar alege alt nume pentru OpenAI

10:31, 19.03.2024 - Sam Altman, CEO-ul OpenAI, afirma ca actualul nume al companiei de cercetari in domeniul inteligenței artificiale (A.I.) ar putea sa nu fie cel mai potrivit și ca, daca s-ar putea intoarce in timp, ar alege o alta denumire, relateaza Business Insider.

Elon Musk a pierdut titlul de cel mai bogat om din lume in fața marelui sau rival

10:35, 05.03.2024 - Elon Musk nu mai e cel mai bogat miliardar al planetei dupa ce prețul acțiunilor Tesla s-a depreciat cu aproape 25% anul acesta, miliardarul sud-african fiind devansat acum de marele sau rival, fondatorul Amazon, Jeff Bezos, relateaza Business Insider.

Elon Musk: noua Tesla Roadster va atinge 96 de km/h in mai puțin de o secunda

14:05, 28.02.2024 - Au trecut 7 ani de cand Tesla a anunțat cea de-a doua generație a lui Roadster, numele primului model al marcii americane de mașini electrice. Pana acum, modelul a ramas in stadiul de concept, iar debutul versiunii de serie a fost amanat in repetate randuri. Noua generație Roadster de serie urmeaza…

Cat costa relaxarea la Therme București

17:15, 20.02.2024 - Relaxarea costa! Prețurile pentru accesul la centrul de relaxare ”Therme” difera. Vizitatorii pot alege sa petreaca incepand de la o ora, pana la o zi intreaga la Galaxy, The Palm și Elysium. Potrivit playteach.ro , in zona Galaxy, spre exemplu, pentru o zi intreaga un adult platește 115 lei, iar cei…

Umbrarescu toarna asfalt pe Autostrada A7 – VIDEO

19:16, 12.02.2024 - Pe șantierul Autostrazii A7 Buzau – Focșani, Lot 4 Mandrești-Munteni – Focșani-Nord, lucrarile au atins un nou milestone, odata cu inceperea așternerii mixturilor asfaltice pentru stratul de baza in zona localitații Petrești, județul Vrancea, la kilometrul 81+440. Antreprenorul responsabil de acest…

Documente scurse in presa arata ce salarii le platește Elon Musk muncitorilor de la Tesla

12:00, 09.02.2024 - Tesla a majorat salariile muncitorilor sai din Statele Unite la inceputul de an, documente interne obținute de jurnaliștii de la Business Insider aratand cu cat iși platește Elon Musk angajații din fabricile producatorului de mașini electrice.

Cu cat iși platește Elon Musk angajații Tesla din SUA. Diferența dintre salariile din California și Texas

09:25, 09.02.2024 - Constructorul american de automobile electrice Tesla a majorat in urma cu o luna salariile angajaților din uzinele de pe teritoriul Statelor Unite. Documente interne consultate de Business Insider prezinta ce venituri au in prezent muncitorii din fabrici.


Ce parere ai despre aceasta stire?