Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

S-a săturat să fie soția înșelată, așa că și-a tras un amant! Scandal în lumea muzicii

Publicat:

Vreme de ani buni a fost soția unui dintre cei mai cunoscuți artiști de la noi și au împreuna o fetița minunata. Dar, brusc, totul s-a sfârșit în momentul în care cântarețul și-a gasit o alta femeie pe care a transformat-o în amanta lui, dar, din motive necunoscute, nu a dorit sa divorțeze de prima.

Acum însa, probabil satula sa își admire soțuil, pe Mihai Chițu, în paginile ziarelor alatueri de amanta acestuia, , Ioana, soția cântarețului se pare ca și-a gasit și ea jumatatea. Mai exact, instructoarea de fitness…

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Star Matinal. Mihai Neșu, adevarul despre soția lui, dupa ce s-a zvonit ca Maria l-a parasit in urma accidentului: „Lumea a blamat-o”. Au divorțat in 2012 / VIDEO

14:50, 03.05.2024 - Mihai Neșu și soția lui, Maria, au divorțat in 2012, la catva luni dupa ce fostul fotbalist a suferit accidentul in urma caruia a ramas paralizat. Fosta lui partenera a fost acuzata ca l-a parasit, iar Mihai Neșu spune ca, de fapt, el și-a dorit divorțul.

Doliu imens in lumea muzicii de petrecere! A murit 'Piranda de la Timișoara', Adriana Abramovici

16:35, 15.04.2024 - Doliu imens in lumea muzicii de petrecere! A murit 'Piranda de la Timișoara', Adriana AbramoviciEste doliu in lumea muzicii de petrecere, dupa anunțul decesului artistei supranumite "Piranda de la Timișoara", Adriana Abramovici.

Una dintre cele mai apreciate actrițe din anii ’70 a șocat in declarații: „M-am saturat sa ma culc in fiecare seara cu alt barbat!”

19:25, 04.04.2024 - Lumea artistica ascunde adesea povești complexe, pline de drama și pasiune. Una dintre cele mai stralucite figuri ale scenei romanești, Vasilica Tastaman, a șocat cu declarații neașteptate ce dezvaluie fragmente din viața sa tulburatoare, intr-un interviu acordat pentru cartea „Vasilica Tastaman. Femeia…

CONFLICT DEVASTATOR Barbatul iși ucide soția in urma unui scandal provocat de gelozie

10:10, 02.04.2024 - Cei doi soți, care erau impreuna de 40 de ani și aveau trei copii, toți stabiliți fiecare la casa lor The post CONFLICT DEVASTATOR Barbatul iși ucide soția in urma unui scandal provocat de gelozie first appeared on Informatia Zilei .

Acces Direct. O femeie locuiește in aceeași casa soțul și cu amanta lui! Ioana a fost inșelata cu prietena ei cea mai buna: „In dormitorul nostru...” / VIDEO

17:35, 19.03.2024 - O femeie a ajuns sa locuiasca in aceeași casa cu soțul ei și cu amanta lui! Ioana se teme ca ar putea intra in depresie, dupa ce a fost inșelata cu prietena ei cea mai buna. Ce a marturisit ea, in exclusivitate pentru Acces Direct.

Doliu in lumea muzicii. Un cunoscut artist a murit la 74 de ani. S-a stins din viața in somn / FOTO

10:30, 12.03.2024 - Este doliu in lumea muzicii internaționale, dupa ce un artist cunoscut a murit la 74 de ani. Soția lui a anunțat ca s-a stins din viața in somn, in acest weekend și i-a rugat pe fani sa respecte intimitatea familiei.

Doliu imens in lumea muzicii populare! Mile Povan a murit la doar 32 de ani

20:15, 27.02.2024 - Indragitul interpret de muzica populara Mile Povan, pe numele sau real Mihai Leric, a murit. Cumplita veste i-a șocat pe toți apropiații sai, Mile fiind... The post Doliu imens in lumea muzicii populare! Mile Povan a murit la doar 32 de ani appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

Tragedie in lumea muzicii: Violonistul Gabriel Stangau a murit intr-un accident

22:20, 17.02.2024 - ”Astazi, 17 februarie, in jurul orei 14:00, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Baia Mare au fost sesizați sa intervina la un accident rutier produs in localitatea Dumbravița.La fața locului, polițiștii au stabilit faptul ca un barbat in varsta de 32 de ani, din Dumbravița, in timp ce conducea un…


Ce parere ai despre aceasta stire?