Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

S-a așezat pe un fotoliu. După câteva minute, copilul era mort

Publicat:

Drama fara margini într-o familie din SUA. Chiar în ziua în care ar fi trebuit sa-și serbeze baiețelul, oamenii au aflat ca trebuie sa se pregateeasca de înmormântare. De cea a copilului lor.

Pe 17 septembrie, ar fi împlinit 2 ani, însa în aceeași zi, Leo a murit la creșa. Copilul s-a ascuns sub un fotoliu bean bag, unde, în scurt timp, a adormit. Unul dintre angajatii centrului s-a asezat chiar pe acel fotoliu, fara sa-și dea seama ca micuțul se afla acolo. Baiețelul a murit sufocat.

"Nu pot sa înteleg!…

Citeste articolul mai departe pe antena3.ro…  

Sursa articol: antena3.ro


Stiri pe aceeasi tema

Drama uriașa a lui Naomy, prima femeie transgender din Romania, care a murit la doar 47 de ani! A fost abandonata intr-un șanț, la trei zile dupa naștere

14:10, 20.04.2024 - Nu mulți știu, dar Naomy a trecut printr-o drama uriașa. Prima femeie transgender din Romania a fost abandonata intr-un șanț, la trei zile dupa naștere. Cantareața a murit la varsta de doar 47 de ani. Iata prin ce clipe grele a trecut regretata artista in viața ei!

Lacrimi de durere intr-o aeronava Ryanair! Un tanar a murit subit intr-un zbor deasupra Italiei. Avea 33 de ani si peste cateva luni devenea tata

22:15, 18.04.2024 - Drama intr-o familie, in timpul unui zbor cu o aeronava Ryanair, deasupra Italiei. Un barbat de 33 de ani a murit subit la cativa pasi de sotia sa insarcinata, aflata pe un alt rand de scaune.

Cine este Ștefan, baiețelul de 2 ani, din Dolj, care a murit chiar de ziua lui. Micuțul a decedat, dupa ce a baut o substanța pregatita pentru deparazitarea oilor / FOTO

17:10, 26.03.2024 - Un adevarata tragedie a avut loc, de curand, la o stana din Dolj. Un baiețel in varsta de doi ani a murit chiar de ziua lui de naștere, dupa ce a baut o substanța pregatita pentru deparazitarea oilor. Ce s-a intamplat, de fapt!

Radu Ayan, baiețelul de 2 ani disparut in Botoșani, a fost externat! Micuțul și parinții lui au facut declarații: ”Nu avem cuvinte” / VIDEO

13:15, 22.03.2024 - Dupa cinci zile de stat in spital, Radu Ayan a fost, in sfarșit, externat! Micuțul a fost preluat de parinții lui și este mai bine ca nicidoata. Atat el, cat și mama și tatal sau au facut declarații despre cum se simte copilul.

Drama lui Horia Moculescu. Fiul secret a murit la 31 de ani. Ce amintiri are marele compozitor alaturi de Ionuț

19:40, 18.03.2024 - Mulți il știu ca un om plin de viața, dar viața l-a pus la incercare. Horia Moculescu a fost casatorit de patru ori, iar in urma cu 16 ani, și-a pierdut fiul. Ionuț a murit in Germania, la 31 de ani.

Radu Ayan, baiețelul in varsta de 2 ani disparut in Botosani, a supraviețuit o noapte intreaga la -5 grade, in padure. A fost gasit langa o manastire: "A avut puterea..."

19:20, 18.03.2024 - Radu Ayan, baiețelul in varsta de 2 ani disparut in Botosani, a supraviețuit o noapte intreaga la -5 grade. Micuțul a fost gasit in aceasta dupa amiaza, dupa zeci de ore de cautari. Fusese dat disparut ieri, dupa ce plecase din curtea unor rude.

DRAMA pe scena politica din Romania: un important lider a murit la numai 46 de ani!

15:25, 17.02.2024 - Președintele Consiliului Județean Vrancea, Catalin Toma, a murit sambata dimineața. El se afla internat la Institutul Matei Balș din București. Senatorul PNL s-a simțit mai rau in ultimele saptamani, insa parea ca și-a revenit, transmit reporterii locali. CJ Vrancea a confirmat decesul Catalin Toma…

Un copil a murit de gripa aviara in Cambodgia

19:46, 09.02.2024 - Un baiat in varsta de 9 ani a murit de gripa aviara in Cambodgia, a anuntat vineri ministerul Sanatatii, avertizand asupra amenintarii continue pe care o reprezinta acest virus, la originea a trei decese in 2023, informeaza AFP, potrivit Agerpres. Baietelul, din provincia Kratie, aflata in nord-estul…


Ce parere ai despre aceasta stire?