Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

România, pe locul doi, după China, între ţările din care au plecat cei mai mulţi migranţi în 2018 (raport OCDE)

Publicat:

In 2018, numarul migrantilor a crescut la nivel mondial cu doua procente fata de 2017. In cifre absoute, statele dezvoltate ale lumii au primit 5,3 milioane de migranti numai in cursul anului trecut. Pe primul loc in randul gazdelor sunt , urmate de Germania, releva raportul Organizatiei pentru Cooperare si dat publicitatii astazi la Paris. Romania se afla pe locul doi, dupa China, intre tarile din care au plecat cei mai multi migranti. Cei mai multi cetateni au plecat definitiv din China, Romania, India, Polonia, Vietnam, Mexic si Siria. Numarul celor care si-au…

Citeste articolul mai departe pe radioiasi.ro…  

Sursa articol: radioiasi.ro


Stiri pe aceeasi tema

OCDE doreste scurtarea concediului de creștere a copilului, considerand ca acesta este prea lung

12:10, 21.03.2024 - OCDE intra tare peste Romania și cere scurtarea concediului acordat proaspetelor mamici dupa naștere. Cei de la OCDE spun ca e bine ca mamele sa revina cat mai repede pe piața muncii.Pe de alta parte, reprezentantii Ministerului Muncii sustin ca incurajeaza intoarcerea mai repede a femeilor la locul…

Țarile cu cea mai mare rezerva de aur pe cap de locuitor / Pe ce loc se afla Romania și cum au platit comuniștii importurile de cereale din Rusia cu rezerva de aur

09:10, 18.03.2024 - Statele Unite ale Americii dețin cea mai mare rezerva de aur din lume, aproape cat rezervele de aur ale urmatoarelor 3 țari din topul statelor cu cele mai mari rezerve: Germania, Italia și Franța. Topul e completat de Rusia, China și Elveția. Calculata pe cap de locuitor, rezervele de aur arata un cu…

Romania și Turcia, țarile care au profitat de pe urma materiilor prime ieftine din Ucraina

07:35, 14.03.2024 - Ucrainenii arata cu degetul catre Romania și Turcia, doua dintre țarile care au profitat cel mai mult de pe urma materiilor prime provenite de la ei. In cazul nostru, este vorba de semințe de floarea soarelui, care sunt procesate in fabricile din Romania, dupa care uleiul este exportat. Mai mult, Romania…

Secretarul general al OCDE: Romania ar putea lua in considerare un sistem de impozitare progresiv

17:50, 12.03.2024 - Romania ar putea lua in considerare un sistem de impozitare progresiv pentru a reduce diferenta dintre persoanele care au venituri foarte mari si persoanele cu venituri foarte mici, a declarat, marti, secretarul general al Organizatiei pentru Cooperare si Dezvoltare Economica (OCDE), Mathias Cormann.

Guvernul Romaniei:Studiu Economic consecutiv pentru Romania realizat de OCDE

10:25, 06.03.2024 - ANUNT PENTRU PRESA Premierul Marcel Ciolacu si Secretarul General al Organizatiei pentru Cooperare si Dezvoltare Economica OCDE , Mathias Cormann, vor lansa, in data de 12 martie 2024, la Palatul Victoria, al doilea Studiu Economic consecutiv pentru Romania realizat de OCDE. Studiul vizeaza performanta…

BMW anunța o investiție majora in Romania, la Cluj-Napoca: e vorba de mii de angajați

07:20, 05.03.2024 - BMW anunța prima sa investiție majora in Romania. Se asociaza cu japonezii de la NTT Data pentru a deschide la Cluj-Napoca un centru de dezvoltare IT, despre care spune ca va angaja mii de oameni, in urmatorii trei ani.Potrivit comunicatului oficial al celor doua companii, asocierea lor pentru investiția…

Prețul, prima condiție in alegerea mașinii. Motoarele pe combustie interna revin pe creștere

15:25, 25.02.2024 - Prețul domina deciziile de achiziție a mașinilor in piețele dezvoltate, cum ar fi Germania (55%), Japonia (58%) și Statele Unite (59%), conform studiului Deloitte 2024 Global Automotive Consumer Study. In contrast, calitatea produsului primeaza pentru consumatorii din India (65%) și Asia de Sud-Est…

Italia a inregistrat un excedent comercial in 2023, datorita reducerii facturii la energie

15:55, 15.02.2024 - Deficitul balantei energetice a fost aproape injumatatit anul trecut, scazand la -64,3 miliarde de euro, dupa ce in 2022 fusese de -110,9 miliarde. Cea de-a treia economie din zona euro inregistrase un deficit comercial de 34 de miliarde de euro in 2022, din cauza cresterii preturilor la energie, insa…


Ce parere ai despre aceasta stire?