Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

România, două eşecuri la Cupa Regiunilor *Romică David (Cuprirom Abrud) a marcat pentru „tricolori”

Publicat:

care participa in aceste zile in Polonia, la turneul preliminar al competitiei organizata de UEFA pentru fotbalul amator a pierdut primele doua jocuri si implicit sansa de a se califica in etapa superioara a . In efectivul „tricolorilor”, in fapt selectionata Brasovului sunt si doi conjudeteni, fundasul ( de [...]

Citeste articolul mai departe pe ziarulunirea.ro…  

Sursa articol: ziarulunirea.ro


Stiri pe aceeasi tema

Marcel Ciolacu anunța regionalizarea Romaniei și a explicat ce model din Europa am putea urma/ VIDEO

17:41, 25.04.2024 - Premierul Marcel Ciolacu a explicat ca este nevoie de regionalizarea Romaniei, pentru atragerea de fonduri europene. Ciolacu a dat ca exemplu Polonia și arata ca se face un studiu foarte amplu privitor la modul in care va fi reorganizata Romania.

Amenințare cu bomba! Un avion a aterizat de urgența pe un aeroport din Romania / FOTO

10:10, 19.04.2024 - O alerta cu privire la o amenințare cu bomba a generat panica și agitație la Aeroportul Internațional din Timișoara, Romania. Un avion ce efectua un zbor charter din Polonia catre Egipt a fost nevoit sa aterizeze de urgența dupa ce a primit informații despre o posibila amenințare.

Aterizare de urgența pe Aeroportul Internațional Timișoara in urma unei amenințari cu bomba

07:45, 19.04.2024 - O aterizare de urgența a avut loc azi noapte pe Aeroportul Internațional Timișoara in urma unei amenințari cu bomba. Avionul, in care se aflau 123 de pasageri și 7 membri ai echipajului, efectua o curs de la Roclaw, Polonia, spre Hurghada, Egipt. Este vorba despre un zbor charter, aeronava fiind inmatriculata…

Romania, invinsa de Olanda, la Campionatul Mondial Under-18

20:15, 18.04.2024 - Selectionata Romaniei a fost invinsa de echipa Olandei cu scorul de 5-2 (1-2, 1-0, 3-0), joi, la Campionatul Mondial de hochei pe gheata Under-18, Divizia a II-a, Grupa A, de la Sosnowiec (Polonia), potrivit Agerpres.

Romania a debutat cu o victorie la Mondialul Under-18, 3-2 cu Croatia

22:40, 17.04.2024 - Selectionata Romaniei a invins echipa Croatiei cu scorul de 3-2 (0-1, 2-1, 1-0), miercuri, in prima zi a Campionatului Mondial de hochei pe gheata Under-18, Divizia a II-a, Grupa A, de la Sosnowiec (Polonia), potrivit Agerpres.

Alpe Adria Cup Final Four | SCM Timisoara lupta pentru trofeu, live in AntenaPLAY

14:10, 12.03.2024 - A opta ediție a competiției Alpe Adrian Cup are loc in curand și va fi live pe AntenaPLAY. Vor participa echipe din 7 țari, precum Austria, Cehia, Croația, Polonia, Sovenia, Slovacia și Romania.

Vladimir Putin, intervievat de americanul Carlson: ”Este imposibil ca Rusia sa fie invinsa”

07:05, 09.02.2024 - Președintele Federației Ruse , Vladimir Putin, a acordat primul interviu unui jurnalist occidental de cand a inceput invazia in Ucraina. La aproape doi ani de la inceputul razboiului din Ucraina, președintele rus Vladimir Putin a reiterat increderea sa in capacitatea Rusiei de a rezista oricarei infrangeri…


Ce parere ai despre aceasta stire?