Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Reţeta specială a delicioşilor caltaboşi moldoveneşti. Ingredientele care-i deosebesc de preparatele din alte regiuni

Publicat:

Caltabosul este o specialitate traditionala din carne de porc nelipsita de pe masa de sarbatoare a Craciunului. Prepararea caltabosului difera de la o regiune la alta, secretul gustului stand in alegerea condimentelor.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Retete de panettone. Cum sa faci cozonac italian acasa

09:11, 14.04.2024 - Cu aluat pufos, umplutura cu crema sau cu fructe, Panettone este nelipsit de pe masa de Paște. Te invațam pas cu pas rețeta pentru a face acasa cozonac Italian. Descopera rețete de panetrone.Ingredientele de baza sunt simple, insa modul de pregatire diferențiaza rețeta de panettone de o rețeta clasica…

Rețeta speciala de drob pentru Paște. Ce ingrediente trebuie sa folosești pentru un gust savuros

12:50, 11.04.2024 - Se apropie Paștele și deja pregatim lista cu preparatele pe care le vom pune pe masa in ziua cea mare. Nelipsit este, in fiecare an, drobul, care e chiar vedeta aceste sarbatori. Daca vrei sa iasa ca la carte și sa te bucuri de un gust savuros, iata o rețeta speciala, cu care nu vei […] The post Rețeta…

Piure de post, rețeta speciala. Așa de bun nu ai mai mancat vreodata 

11:20, 04.04.2024 - Cu siguranța ai mai mancat piure de post și știi foarte bine ca nu se compara cu cel normal, facut cu lapte și unt. Cu toate acestea, exista cateva trucuri prin care il poți la fel de bun ca un piure care conține produse lactate. Cum sa obții acea textura pufoasa și acel gust delicios, […] The post…

Sarmale de post ca la bunica acasa. Nu sunt facute cu ciuperci, ingredientele care ii dau o aroma speciala

11:10, 20.03.2024 - Bucatarul Ovidiu din Bacau – sau Barbosu, așa cum mai este cunoscut in mediul online – a dezvaluit cum prepara sarmale de post ca pe vremea bunicilor, fara ciuperci sau griș. Care sunt alimentele și ierburile aromatice de care ai nevoie și cum sa gatești preparatul pentru a ieși savuros. Sarmale de…

Rețeta speciala de urzici a lui Jean Paler. Actorul cu cea mai rușinoasa pensie este revoltat de preț: ”Erau mancarea saracului, acum sunt lux!” EXCLUSIV

15:45, 05.03.2024 - Jean Paler, actorul cu pensie de 1.600 de lei, nu mai știe cum sa-și calculeze banii de la o luna la alta, ca sa nu se imprumute prin vecini. La aflarea veștii ca un kilogram de urzici a ajuns sa coste, in aceasta primavara, 30 de lei, actorul și-a pus mainile in cap. ”Incredibil, urzicile […] The post…

Mucenici moldovenești, rețeta renumitului gastronom Radu Anton Roman. Ingredientul secret pe care il folosea maestrul bucatar

10:16, 05.03.2024 - In credinta populara, 9 martie este ziua in care se deschid cerurile. Pentru pomenirea celor morti, in multe sate se obisnuieste sa se imparta mucenici.Regretatul gastronom Radu Anton Roman a publicat in cartea sa „Bucate, vinuri si obiceiuri romanesti” o rețeta a preparatului traditional.Cum se fac…

Rețeta speciala de varza murata cu carne de porc. Ce truc folosesc gospodinele din Ardeal

13:00, 28.02.2024 - Rețeta special de varza murata cu carne de porc din Ardeal. Nu este deloc dificil sa o pregatești. Trebuie, in schimb, sa ai ceva timp liber la dispoziție pentru a ajunge la rezultatul potrivit. Gospodinele din Transilvania apeleaza la un ingredient deosebit pentru a oferi preparatului aroma intensa.…

„Painea leneșului”- Rețeta simpla prin care vei obine același gust intens, dar fara framantarea aluatului

22:55, 31.01.2024 - Metoda painii fara framantare reprezinta o soluție ideala pentru persoanele care considera ca framantatul este o operațiune grea și solicitanta. Cu toate acestea, rezultatul final este la fel de satisfacator ca și la o paine framantata tradițional.Pasul 1: Prepararea aluatului Pregatirea aluatului este…


Ce parere ai despre aceasta stire?