Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Profesorii nu știu asta: "Temele pentru acasă sunt limitate prin lege în România". Elevii stau o zi întreagă să își facă temele, nu se mai joacă și apoi pleacă din nou la școală

Publicat:

Povara elevilor, temele pentru acasa n-ar trebui sa dureze mai mult de 10 minute pentru elevii de clasa intai si 40 de minute, pentru cei de-a patra. Asta arata cel mai recent studiu facut de cercetatorii americani, confirmat si de profesorii romani.

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Bucurie. Fara teme

08:10, 17.04.2024 - Daniel Sauca Se va intampla in curand și la noi… „Elevii polonezi au scapat de facut teme obligatorii acasa. Guvernul condus de Tusk s-a ținut de promisiunea facuta la ultimele alegeri parinților care au denunțat o oboseala cronica a școlarilor. Profesorii, insa, sunt nemulțumiți. (…) Temele obligatorii…

Elevii din Polonia au scapat de temele obligatorii acasa: „Acest lucru a avut loc prea repede, prea precipitat”

08:05, 12.04.2024 - Elevii polonezi au scapat de facut teme obligatorii acasa. Guvernul condus de Tusk s-a ținut de promisiunea facuta la ultimele alegeri parinților care au denunțat o oboseala cronica a școlarilor. Profesorii, insa, sunt nemulțumiți, scrie digi24.ro .

Vrei sa renunți la job? Iata 8 idei de afaceri in care poți investi in 2024

17:00, 30.03.2024 - Romanii manifesta tot mai mult interes pentru a deveni antreprenori, pentru a renunța la job și a-și construi viitorul pe cont propriu. Cu o mentalitate antreprenoriala tot mai prezenta in Romania, tot mai mulți tineri se lasa de job ca sa caute sa-și puna in aplicare viziunile și sa acționeze independent,…

Orașul din Romania unde copiii primesc o masa calda la școala. „Este pentru toți elevii noștri, nu doar localnici“

14:05, 12.03.2024 - O decizie mai puțin intalnita in școlile din Romania este cea a autoritaților din localitatea aradeana Chișineu-Criș. Toți copiii mananca la școala sau gradinița, deoarece primesc gratuit o masa calda.

Scandalul de la Liceul Goethe, studiu de caz. Meditațiile, școala de acasa fara de care elevii n-au mari șanse la examenele naționale

06:05, 23.02.2024 - Elevii romani fac meditații „la greu” pentru a trece Evaluarea Naționala, Bacalaureatul, iar apoi pentru a intra la facultate. Este deja un sport național cunoscut și acceptat. Insa ce se ascunde, de fapt, in spatele acestei practici?

Singura gradinița din Romania in care parinții iși lasa copiii pe tot parcursul saptamanii. Micuții ajung luni și pleaca acasa vineri: ”Sunt foarte multumiti”

18:40, 12.02.2024 - O gradinița din Romania la ofera parinților o opțiune la care nimeni nu s-ar fi gandit. Copiii ajung acolo luni și mai pleaca acasa abia vineri. Conducerea singurei gradinițe de acest tip din țara a explicat ce beneficii au micuții urmand acest format.

Incident neașteptat la o școala din Bacau! Elevii au primit subiecte greșite la simularea pentru Evaluarea Naționala 2024. Profesorii nu și-au dat seama

16:11, 06.02.2024 - Un incident neașteptat a avut loc la o școala din Bacau! Elevii au primit subiecte greșite la simularea pentru Evaluarea Naționala 2024. Profesorii nu și-au dat seama imediat, ci abia cand evaluarea naționala a ajuns la final.

Școala verde din Romania, unde elevii invața sa manance sanatos, sa faca economie la utilitați și sa salveze natura

19:00, 05.02.2024 - O școala din Botoșani educa generații de elevi ecologiști. Este singura școala eco din județ, recunoscuta cu distincții la nivel internațional. Profesorii spun ca toate activitațile ecologice au reușit sa schimbe mentalitatea elevilor și parinților.


Ce parere ai despre aceasta stire?