Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Preşedintele Azerbaidjanului avertizează Occidentul să nu folosească Armenia drept avanpost militar: „Vor fi consecințe”

Publicat:
Preşedintele Azerbaidjanului avertizează Occidentul să nu folosească Armenia drept avanpost militar: „Vor fi consecințe”

, , a avertizat vineri Occidentul sa nu transforme Armenia intr-un „avanpost militar” in Caucazul de Sud, in urma unei reuniuni la nivel inalt a Armeniei cu SUA si cu UE, relateaza agentia EFE, citata de Agerpres.

Citeste articolul mai departe pe digi24.ro…  

Sursa articol si foto: digi24.ro


Stiri pe aceeasi tema

China a lansat o misiune spațiala pe fața intunecata a Lunii. SUA avertizeaza ca „programul spatial civil e de fapt un program militar”

15:55, 03.05.2024 - China a lansat vineri o sonda pentru a colecta esantioane de pe fata ascunsa a Lunii, o premiera mondiala, care ar reprezenta o mare reusita pentru ambitiosul program spatial al acestei tari, informeaza AFP, potrivit Agerpres.

Kremlinul a amenințat in mod explicit Armenia

06:45, 25.04.2024 - MAE rus a amenințat, de asemenea, in mod explicit Armenia, susținand ca Occidentul incearca sa „traga Caucazul de Sud intr-o confruntare geopolitica” intre Rusia și Occident și avertizand ca Armenia ar putea merge „pe o cale greșita”.

Occidentul „se balanseaza periculos pe marginea unui conflict intre puterile nucleare”, avertizeaza Lavrov

16:40, 22.04.2024 - Sprijinul Statelor Unite, Marii Britanii si Frantei pentru Ucraina implica riscuri strategice grave privind o confruntare directa intre cele mai mari puteri nucleare din lume, a avertizat luni ministrul de externe rus Serghei Lavrov, informeaza Reuters.

Romania a cucerit podiumul la Cupa Mondiala de Sambo de la Erevan, Armenia

09:56, 09.04.2024 - Romania a cucerit podiumul și a caștigat toate cele trei medalii – aur, argint și bronz – la Cupa Mondiala de Sambo organizata la Erevan, capitala Armeniei. Competiția s-a desfașurat in perioada 3-6 aprilie 2024, pentru categoria de seniori.

Un roman s-a dat drept militar american și a reușit sa fure 22.000 de euro de la o femeie din Spania, care se indragostise de el

17:41, 03.04.2024 - Dupa romanca din Spania pacalita prin metoda Brad Pitt, un roman este in centrul unui nou scandal in statul iberic. S-a dat drept ofițer american și a reușit sa fure 22.000 de euro de la o femeie care se indragostise de el.

Putin avertizeaza Occidentul: Rusia este pregatita pentru un razboi nuclear

09:25, 13.03.2024 - Presedintele rus Vladimir Putin a avertizat miercuri Occidentul ca Rusia este practic pregatita pentru un razboi nuclear si ca, daca SUA trimit trupe in Ucraina, un astfel de demers va fi considerat o escaladare semnificativa a razboiului, informeaza Reuters, transmite AGERPRES . Putin, care a acordat…

Armenia examineaza initiativa aderarii la Uniunea Europeana

11:10, 09.03.2024 - Ministerul armean al Afacerilor Externe a facut recent un anunt important: examinam o serie de aspecte importante, inclusiv aderarea Armeniei la Uniunea Europeana, relateaza Gazeta preluata de Rador Radio Romania. Ministrul armean de externe, Ararat Mirzoan, a declarat ca Erevanul examineaza o serie…

Armenia iși ingheața participarea la Tratatul de Securitate Colectiva: O noua direcție in politica de securitate?

15:55, 23.02.2024 - La 22 februarie a. c., intr-un interviu acordat in exclusivitate pentru France 24, premierul armean Nikol Pașinian a tras un semnal de alarma cu privire la intențiile beligerante ale Azerbaidjanului, in pofida discutiilor din cadrul recentei intalniri pe care a avut-o cu președintele azer. Presedintele…


Ce parere ai despre aceasta stire?