Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Pola Zilei: Ce caută Tehnodomus în Piața Catedralei?

Publicat:
Pola Zilei: Ce caută Tehnodomus în Piața Catedralei?

Intrebarea ne-a venit in minte dupa ce am aflat ca s-au apucat sa refaca pentru a treia oara trotuarul de langa catedrala. Pe langa cea... The post : Ce cauta Tehnodomus in Piața Catedralei? appeared first on · ultimele știri din Arad .

Citeste articolul mai departe pe specialarad.ro…  

Sursa articol si foto: specialarad.ro


Stiri pe aceeasi tema

Pola Zilei: Ce sa va aduca voua, Iepurașul, pe langa oua?

08:00, 04.05.2024 - In așteptarea Invierii poate este un pic prea de tot sa umblam cu glume ieftine, de aceea incercam sa impacam capra cu varza sau, acum... The post Pola Zilei: Ce sa va aduca voua, Iepurașul, pe langa oua? appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

Poliția aradeana „cauta” colegi noi

15:15, 27.04.2024 - Inspectoratul de Poliție a Județului (IPJ) Arad a lansat un anunț privind admiterea la unitațile de invațamant postliceal din subordinea MAI – sesiunea aprilie-iulie 2024... The post Poliția aradeana „cauta” colegi noi appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

Video | Accident in Vlaicu, langa secția de poliție. Intervine descarcerarea

22:30, 14.04.2024 - In urma cu puțin timp a avut loc un accident in Arad pe Calea Aurel Vlaicu, langa secția de poliție. Din primele informații se pare... The post Video | Accident in Vlaicu, langa secția de poliție. Intervine descarcerarea appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

Pola Zilei: Ce nume i-ați da acum, cand e aproape „țuț”, Pieței Catedralei?

09:05, 13.04.2024 - Intrerupem seria polelor politice, avand in vedere un eveniment care ne-a luat prin surprindere. Sau mai corect spus: am fost surprinși de lipsa de surpriza.... The post Pola Zilei: Ce nume i-ați da acum, cand e aproape „țuț”, Pieței Catedralei? appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad…

Pola Zilei: Ce se intampla, Doctore?

08:05, 06.04.2024 - Daaa, continuam cu intrebarile adresate candidaților locali pentru Primarie și nu numai. Și pentru ca lupta, destul de previzibil, se va da intre Bibarț, de... The post Pola Zilei: Ce se intampla, Doctore? appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

Piața Catedralei, la nesfarșit. S-a scos pavajul de pe axa Mețianu-Turnul de Apa

14:35, 20.03.2024 - Un slogan care a prins destul de bine la finalul anului in care Timisoara a fost Capitala Europeana a Culturii, merge mult mai bine la... The post Piața Catedralei, la nesfarșit. S-a scos pavajul de pe axa Mețianu-Turnul de Apa appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

Parchetul de pe langa Tribunalul Bistrița-Nasaud: Pentru 3 crime se cauta vinovații de mai bine de un deceniu

15:36, 15.02.2024 - Procurorii Parchetului de pe langa Tribunalul Bistrița-Nasaud ii cauta pe autorii unor crime de cel puțin 10 ani. Cel mai vechi dosar are mai bine de 25 de ani, fiind inregistrat in anul 1997. Potrivit ultimului raport al Parchetului de pe langa Tribunalul Bistrița-Nasaud sunt 3 crime cu autor necunoscut…

Bilanț in anul de criza 2023, la Parchetul de pe langa Tribunalul Arad. Instituția a funcționat doar cu 50% din procurorii prevazuți in schema de personal

16:45, 13.02.2024 - Anul 2023, la Parchetul de pe langa Tribunalul Arad, a fost unul de criza acuta de personal, potrivit bilanțului instituției. Parchetul de pe langa Tribunalul... The post Bilanț in anul de criza 2023, la Parchetul de pe langa Tribunalul Arad. Instituția a funcționat doar cu 50% din procurorii prevazuți…


Ce parere ai despre aceasta stire?