Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Petru se laudă cu noua iubită, Ana crapă de gelozie! Ce gest i-a trădat sentimentele fostei concurente de la "Mireasa pentru fiul meu"

Publicat:

Ana si Petru de la "Mireasa pentru fiul meu" s-au reîntâlnit, dupa ce în urma cu ceva timp decisesera sa puna capat relatiei de iubire.

Ana de la "Mireasa pentru fiul meu" si-a surprins prietenii virtuali cu o imagine la care putini s-ar fi asteptat. În fotografie, tânara apare împreuna cu fostul ei iubit din timpul reality-show-ului matrimonial, Petru.

"Revedere", a scris Ana în dreptul imaginii.

Întrebata daca si-au reluat relatia, Ana a specificat ca sunt doar prieteni.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Reacția incredibila a Mariei Lungu, dupa ce iubita lui Cristian Marinescu a fost eliminata de la Mireasa. Cum a ironizat imaginile cu el in care plange: ”Sa fie tare” / VIDEO

20:40, 30.04.2024 - Eliminarea iubitei lui Cristian Marinescu de la Mireasa s-a lasat cu multe reacții, dar niciuna nu o intrece pe cea a Mariei Lungu! Fosta lui iubita a ironizat imaginile in care el plange de dorul Antoniei și a facut declarații despre iubirea dintre ei! Iata ce a spus,

Ema Oprișan și Razvan Kovacs de la Insula Iubirii l-au sarbatorit pe fiul fostei concurente. Ce mesaj i-a transmis: „Copilul meu drag...” / FOTO

23:46, 25.03.2024 - Este zi de sarbatoare in familia Emei Oprișan și a lui Razvan Kovacs și asta pentru ca cei doi il sarbatoresc pe fiul ei. Cu ocazia acestei zile extrem de speciale, fosta concurenta de la Insula Iubirii i-a transmis un mesaj emoționant baiatului ei, Noah. Iata ce a postat aceasta pe rețelele de socializare!

Ce mașina deține Alexia Eram. Fostei concurente de la America Express ii plac bolizii cu mulți cai putere / FOTO

20:05, 25.03.2024 - Alexia Eram iși indeplinește toate dorințele datorita muncii sale pe care o depune zilnic. Influencerița și-a schimbat mașina in urma cu cateva luni, iar acum le-a prezentat-o și fanilor sai. Ajunge la o viteza remarcabila in doar cateva secunde, avand mulți cai putere sub capota.

Mireasa sezon 9, 7 martie 2024. Ce l-a dernajat pe Alexandru la Cristina. Baiatul a ținut sa-și ia iubita la o discuție

16:50, 07.03.2024 - Alexandru a fost deranjat cand Cristina a luat un alt baiat la dans la petrecere și a ținut sa discute cu iubita lui. Totuși, baiatul și-a spus nemulțumirile cu jumatați de masura, fara sa dea exemplu de o situație concreta, fapt care a indus-o in eroare pe tanara.

Și-a sechestrat fosta iubita si l-a taiat cu un cuțit pe prietenul acesteia. Agresorul orbit de gelozie a fost arestat

08:55, 06.03.2024 - Un barbat din municipiul Targoviste a ajuns in arest preventiv dupa ce, gelos fiindca fosta sa concubina are o noua relatie cu un barbat mult mai tanar decat el, a sechestrat-o pe femeie, dar si pe actualul prieten al acesteia, taindu-l pe iubitul femeii cu un cutit in zona mainii

Crima infioratoare, din gelozie. Un barbat și-a ucis fosta iubita și pe actualul ei partener și a chemat vecinii sa le vada cadavrele

21:00, 01.03.2024 - Crima ingrozitoare din gelozie, in Marea Britanie. Un barbat și-a ucis fosta iubita și pe actualul ei partener apoi i-a chemat pe vecini sa le vada cadavrele. Acesta a primit inchisoare pe viața.

Mireasa sezonul 9. Ce i-a zis psihologul Eduard Puiu doamnei Daniela dupa afirmațiile despre Andrada și Laura

12:50, 27.02.2024 - Doamna Daniela a suparat-o pe Laura dupa ce a afirmat ca o blocheaza pe Andrada, caci in persoana ei, Cristian gasește calitați pe care și le dorește de la o femeie. Iubita tanarului a considerat ca mama spune ca ea nu le are, motiv pentru care a plans.

Sergiu de la Mireasa, sezonul 8, ar avea deja o noua iubita. Ar fi impreuna cu o alta concurenta. Cum a comentat Madi zvonurile: „Degeaba trag eu...”

09:01, 19.02.2024 - La o luna de cand s-au desparțit și aproape doua saptamani de cand a confirmat ca nu mai formeaza un cuplu cu Madi, Sergiu ar avea deja o noua iubita. De curand, in mediul online, s-a zvonit ca tanarul ar fi impreuna cu o alta concurenta din casa Mireasa, speculații despre care a auzit și Madi.


Ce parere ai despre aceasta stire?