Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Nouă zile de doliu național după decesul lui Fidel Castro. Funeraliile, pe 4 decembrie

Publicat:

Liderul cubanez a murit vineri seara la varsta de 90 de ani. Anuntul a fost facut de fratele sau, actualul presedinte al Cubei, , intr-o alocutiune la televiziunea de stat. au fost decretate noua zile de doliu national. Consiliul de Stat a luat decizia ca funeraliile sa aiba loc duminica, 4 decembrie. Autoritatile cubaneze au anuntat sambata noua zile de doliu national dupa decesul fostului presedinte . Consiliul de Stat a lua (...)

Citeste articolul mai departe pe ziaruldeiasi.ro…  

Sursa articol: ziaruldeiasi.ro


Stiri pe aceeasi tema

A murit fiul primului președinte al Republicii Moldova

10:20, 18.04.2024 - Doliu in familia fostului primului președinte al Republicii Moldova, Mircea Snegur. La data de 15 aprilie, a murit fiul primului președinte, Vitalie Snegur. Anunțul a fost facut de catre Inaltpreasfintitul Petru, Arhiepiscop de Ungheni și Nisporeni, intr-un mesaj de condoleanțe publicat in rețelele…

Doliu in familia Snegur: Fiul primului președinte de țara a decedat, la jumatate de an dupa tatal sau

10:00, 18.04.2024 - Vitalie Snegur, fiul primului președinte al Republicii Moldova, Mircea Snegur, a decedat pe 15 aprilie. Anunțul a fost facut de catre Episcopia de Ungheni și Nisporeni, care a venit cu un mesaj de condoleanțe.

Zi de doliu național in Rusia dupa atacul terorist. Bilanțul victimelor a crescut

11:45, 24.03.2024 - Duminica, in Rusia este zi de doliu național dupa masacrul comis vineri seara intr-o sala de concerte de la periferia Moscovei, cel mai sangeros atac de pe teritoriul european revendicat de gruparea Statul Islamic. Bilanțul morților a depașit 130.

Ramona Chiriac NU mai candideaza pe listele PSD-PNL

18:30, 21.03.2024 - Ramona Chiriac, desemnata inițial ca deschiderea de lista a coaliției PSD-PNL pentru alegerile europarlamentare, a anunțat ca se retrage din cursa electorala. Anunțul a fost facut personal de catre Chiriac pe contul sau de Twitter, unde a explicat ca decizia vine din motive personale. “Confirm ca nu…

Doliu in politica: A murit un fost parlamentar din partidul lui Traian Basescu

16:25, 20.03.2024 - E doliu in lumea politica din Romania. A murit Teodor Marius Spinu, fost politician in partidul lui Traian Basescu. Profesorul Spinu era și cadru universitar la Universitatea Alexandru Ioan Cuza, din Iași. Anunțul privind moartea lui Spinu a fost facut de foștii sai elevi“Cu mare regret in suflet,…

Lumea artei din Romania este in doliu! S-a stins din viața o cunoscuta coregrafa / FOTO

08:15, 18.03.2024 - Este doliu in lumea artei din Romania este! In cursul zilei de duminica, 17 martie 2024, s-a stins din viața o cunoscuta coregrafa din țara noastra. Anuntul decesului a fost facut chiar de fiica artistei, intr-o postare pe pagina sa de Facebook. Iata despre cine este vorba!

Parlamentul European a adoptat o rezoluție prin care cere Rusiei sa inapoieze Romaniei tezaurul național, “insușit ilegal”

15:00, 14.03.2024 - Eurodeputații au adoptat o rezoluție prin care solicita Rusiei sa restituie pe deplin Romaniei restul tezaurului național trimis in Rusia (pe atunci Imperiul Țarist), in anii 1916 și 1917, pentru pastrarea sa in siguranța pe perioada Primului Razboi Mondial. Anunțul a fost facut de mai mulți europarlamentari…

Daniel Buda, liderul PNL Cluj, despre anunțul președintelui privind candidatura pentru șefia NATO. „A venit momentul ca Romania sa-și asume o responsabilitate mai mare in cadrul Alianței”.

09:55, 13.03.2024 - Liderul PNL Cluj, Daniel Buda, este de parere ca președintele Klaus Iohannis este un „candidat potrivit” pentru șefia NATO, iar Romania ar putea sa-și asume o responsabilitate mai mare in cadrul Alianței.


Ce parere ai despre aceasta stire?