Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Noua industrie a Clujului. 20.000 de angajați, plătiți cu salarii medii de 1.500 €

Publicat:
Noua industrie a Clujului. 20.000 de angajați, plătiți cu salarii medii de 1.500 €

In ciuda fiscalitații in creștere din Romania, centrele locale de servicii de business și-au propus sa iși sporeasca efectivele cu 2.000 de oameni in acest an, iar salariile cu 7%. Asociația Business Service Leaders Romania (ABSL) a organizat, la Cluj, workshop-ul „Industria serviciilor pentru afaceri ține pasul cu schimbarile din mediul socio-economic”, cu 100 de specialiști din domeniu. Companiile au dezbatut efectele ultimelor modificari legislative și fiscale asupra pieței muncii, modul in care se transforma spațiile de lucru. “Este clar ca modificarile fiscale ne afecteaza industria, mai…

Citeste articolul mai departe pe ziarmm.ro…  

Sursa articol si foto: ziarmm.ro


Stiri pe aceeasi tema

Angajații din industria infrumusețarii și cosmeticii, atenționați de ANAF

13:05, 19.04.2024 - Persoanele fizice care obțin venituri din activitați de infrumusețare sau intreținere corporala au un nou ghid dupa care trebuie sa iși plateasca darile la stat. Specialiștii ANAF au lansat un nou set de informații pe care cei vizați din industria beauty trebuie sa il consulte.

weekend*Companiile de stat care au pierderi pot majora salariile. Cati bani va castiga un conductor de tren sau un vanzator de bilete

20:56, 29.03.2024 - Guvernul a aprobat masuri pentru angajarile in instituțiile de stat, inclusiv posibilitatea de a crește numarul de posturi, inclusiv cele de conducere. Angajații, inclusiv cei din companiile cu pierderi, beneficiaza de avantaje salariale precum bonuri de masa, tichete de vacanța sau prime. Decizia Guvernului…

Cu cat vor mari salariile anul acesta companiile din Romania

16:26, 06.03.2024 - O treime dintre companiile prezente pe piata din Romania vor creste salariile cu procente cuprinse intre 6% si 10%, in acest an, context in care doi din zece angajati (19%) doresc majorari de peste 20%, reiese dintr-o cercetare de specialitate. Datele Randstad Romania HR Trends 2024 arata ca discrepanta…

A.I. conduce la valuri de concedieri. Multinationalele din Romania ar putea urma

07:31, 21.02.2024 - Intr-o o evolutie ingrijoratoare pentru piața muncii din Statele Unite, primele doua luni ale anului 2024 au adus concedierea a 40.000 de angajați, un ritm alarmant de aproximativ 1.000 de persoane pe zi. Aceste cifre semnificative provin de la giganti tehnologici precum Cisco, PayPal, Microsoft, eBay,…

CRIZA IN GERMANIA Mari companii germane din industria auto anunța restructurari masive și reduceri de personal

14:15, 16.02.2024 - Companiile germane se confrunta cu provocari fara precedent datorate schimbarilor tehnologice rapide, costurilor de capital in creștere și unei creșteri economice destul de anemica. Printre acestea, giganți precum Bosch, ZF, și SAP sunt forțați sa adopte masuri de austeritate severe, inclusiv restructurari…

Descoperire macabra in groapa de gunoi a Clujului! Polițiștii cauta mama care a facut așa ceva

23:00, 14.02.2024 - Un nou-nascut a fost gasit mort la groapa de gunoi a județului Cluj. Descoperire șocanta la noua groapa de gunoi a județului Cluj. Angajații care lucreaza la sortarea deșeurilor au gasit printre sacii cu gunoaie trupul fara viața al unui nou-nascut. Descoperirea a fost facuta in cursul dimineții,…

UE impune reguli dure pentru giganții tehnologici, dar Apple și Microsoft obțin excepții

23:10, 13.02.2024 - Reguli mai stricte pentru marile companii digitale vor intra in vigoare in UE la inceputul lunii martie. Acestea sunt menite sa le limiteze puterea pe piața. Dar Bruxelles-ul acorda acum excepții pentru unele servicii de la Apple și Microsoft. Giganții tehnologici Apple și Microsoft au obținut un succes…

Raport PwC: Riscurile cibernetice sunt prioritizate de numai un sfert dintre companiile din ECE fața de jumatate la nivel global

11:06, 07.02.2024 - Companiile din Europa Centrala și de Est (ECE), inclusiv din Romania, prioritizeaza riscurile “tradiționale”, adica instabilitatea economica, situația geopolitica și volatilitatea macroeconomica, in detrimentul celor digitale, tehnologice sau cibernetice (cum ar fi ransomware, piraterie și urmarire),…


Ce parere ai despre aceasta stire?