Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Mireasă pentru fiul... ei! Ce mesaj a avut Mirela Boureanu Vaida pentru soacra sa

Publicat:

Sarbatoarea "" a determinat-o pe indragita prezentatoare a emisiunii "Mireasa pentru fiul meu" sa faca un gest deosebit. i-a transmis, in direct, un mesaj emotionant soacrei sale, care astazi isi serbeaza onomastica.

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Soacra lui Tzanca Uraganu este impietrita de durere! Ce mesaj a postat Geta, dupa moartea nepotului ei: „Drum bun...” / FOTO

14:30, 30.04.2024 - Clipe ingrozitoare in familia lui Tzanca Uraganu! Soacra manelistului, Geta, este impietrita de durere de cand nepotul ei a murit. Ce mesaj a postat pe o rețea de socializare in amintirea lui Lucas.

Șocul unei mirese in ziua nunții. Cum i-a prins pe soacra și pe mire: a fost dezgustata

15:50, 21.04.2024 - O mireasa a avut șocul vieții sale in ziua nunții. Femeia a ramas dezgustata și aproape a anulat evenimentul dupa ce și-a gasit mirele și soacra impreuna, in baie. Ce faceau cei doi? O mireasa a avut șocul vieții sale in ziua nunții Georgie Mitchell, gazda podcastului Unfiltered Bride, a facut publica…

Primul mesaj al Mariei Roman, dupa ce soțul sau a fost dat disparut. Ce noi detalii a dat fosta concurenta de la Mireasa

12:00, 18.04.2024 - Gheorghe Munteanu, soțul Mariei Roman, a fost dat disparut in cursul zilei de 17 aprilie 2024. Ulterior, anunțurile au fost șterse și fosta concurenta afirma ca e posibil ca barbatul sa fi fost gasit in Germania.

Mireasa, sezon 7. Ce mesaj i-a transmis Hatice Simonei, la scurt timp dupa ce fata și-a șters pozele de cuplu cu Andrei

09:30, 07.04.2024 - Hatice și Simona au devenit prietene in sezonul 7 Mireasa, iar aceasta prietenie continua și in afara competiției. Simona se confrunta cu neplacerile desparțirii, iar prietena ei i-a transmis un mesaj de susținere.

Mireasa, sezon 9. Mama Iulianei, mesaj ravașitor dupa ce fiica ei și Liviu au avut tensiuni: „M-ați lasat fara cuvinte”

13:35, 20.03.2024 - In emisia live de Mireasa, Capriciile Iubirii de pe 19 martie 2024 mama Iulianei a avut o intervenție telefonica in direct, unde a vorbit despre dramele familiei lor, precizand ca aceasta cursa de eliminare in care se afla iubita lui Liviu nici nu se compara cu greutațile prin care familia fetei in…

Nunta de coșmar pentru o tanara mireasa: soacra i-a aruncat vopsea pe rochie și i-a furat pașaportul

22:55, 28.02.2024 - Visul unei tinere de a avea o nunta perfecta s-a transformat in coșmar dupa ce persoane angajate de familia mirelui au aruncat vopsea roșie pe ea chiar inainte de a merge la altar. Apoi, au trimis Poliția la nunta și au furat pașapoartele mirilor.

Mihai de la Mireasa iși sarbatorește ziua de naștere! Hatice, mesaj romantic pentru soțul ei: ”Țin sa iți mulțumesc…”

12:05, 23.02.2024 - Zi de sarbatoare in familia Mireasa! Mihai din sezonul 7 iși aniverseaza ziua de naștere! Hatice a profitat de acest moment special și i-a amintit soțului ei cat de mult il iubește și il apreciaza! Iata ce mesaj romantic i-a transmis fosta finalista lui Mihai!

Mireasa, sezon 9. Ce a postat Șervan in mediul online, la scurt timp dupa eliminare. Pentru cine a avut un mesaj

14:11, 17.02.2024 - Șervan a parasit casa Mireasa in urma votului exprimat de fetele din sezonul 9. Tanarul a inceput sa fie activ pe rețelele sociale, la scurt timp dupa ce și-a primit telefonul și a parasit casa Mireasa.


Ce parere ai despre aceasta stire?