Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

"Milionarul" Andreei Mantea: "Am datorii de 600.000 euro!"

Publicat:

Concurentul de la "Burlacita" care a fost acuzat de escrocherii imobiliare crede ca este victima unei conspiratii si este convins ca toate persoanele i-au dat cate 2.000 de euro si au renuntat la contracte, lasandu-i banii, i-au vrut raul!

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Victoraș Micula, chemat de urgența in Romania! Zi importanta pentru milionar in procesele in care este implicat

22:50, 25.04.2024 - Zi importanta pentru Victoraș Micula in procesele in care este implicat. Milionarul este chemat de urgența in Romania sa dea cu sa dea cu subsemnatul. Tanarul este cercetat in mai multe dosare penale, și chiar condamnat, in prima instanța, pentru nerespectarea regimului armelor si munitiilor.

Mireasa – Capriciile Iubirii. Cum a reacționat Dediș, cand a aflat ca a fost eliminat! Concurentul nu regreta decizia publicului: ”In speranța ca...” / VIDEO

20:31, 12.04.2024 - Decizie neașteptata in casa Mireasa! Dediș a fost eliminat și urmeaza sa plece acasa. Concurentul a sperat pana in ultimul moment ca va cunoaște in emisiune o fata compatibila cu el, insa acest lucru nu s-a intamplat. Iata cum a reacționat, dupa ce a aflst ca a fost eliminat!

Ciolacu si-a pierdut cumpatul: „Ce bursa? Chiar nu le e rusine?”

13:30, 09.03.2024 - Premierul Marcel Ciolacu a raspuns, intr-o conferința de presa, acuzațiilor potrivit carora declarațiile sale și ale ministrului Finanțelor, Marcel Bolos, legate de Roșia Montana ar fi influențat bursa in acționarilor companiei canadiene Gabriel Resources. „Eu ma bucur ca și prim-ministru ca nu las…

Logodna momentului in showbiz. Milionarul care se pregatește de nunta la 92 de ani

18:50, 08.03.2024 - Este considerat printre cei mai influenți miliardari ai lumii, dar excentricitațile sale sunt și mai renumite. Una dintre ele este și recentul anunț despre o posibila logodna, avand in vedere ca milionarul care se pregatește de nunta are 92 de ani.

Power Couple Romania, 5 martie 2024. Cearta crunta intre Anamaria și Tudor Ionescu. Concurentul și-a pierdut controlul: „Hai pa!”

22:55, 05.03.2024 - In ediția 14 din Power Couple Romania, de pe 5 martie 2024, au ieșit scantei intre Anamaria și Tudor Ionescu. Camerele de filmat au surprins o cearta crunta. Concurenta a cedat, iar partenerul sau și-a pierdut controlul.

Andrew Tate, adevarul despre presupusul videoclip in care bate o femeie cu o curea. Ce s-a intamplat, de fapt: ”Am avut certuri cu...”

12:10, 20.02.2024 - Andrew Tate a elucidat unul dintre cele mai mari mistere care s-au creat in jurul numelui sau. Milionarul a spus adevarul despre videoclipul in care lovește o femeie cu o curea și a dezvaluit daca este sau nu un barbat violent, așa cum s-a spus. Iata ce s-a intamplat, de fapt.

Cum arata o zi obișnuita din viața lui Gino Iorgulescu. Imagini rare cu milionarul / PAPARAZZI

23:25, 28.01.2024 - Cum arata o zi obișnuita din viața lui Gino Iorgulescu! Imagini rare cu milionarul. Paparazzii Spynews.ro, site-ul numarul unu de știri mondene din Romania, au fost pe „urmele” lui și l-au surprins in ipostaze rare.


Ce parere ai despre aceasta stire?