Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Manelist celebru, sechestrat și pus să cânte până la epiuzare. Nuntașii țineau cuțitele la brâu

Publicat:
Manelist celebru, sechestrat și pus să cânte până la epiuzare. Nuntașii țineau cuțitele la brâu

Au fost clipe de coșmar pentru un cunoscut interpret de muzica de petrecere. de Aur a fost sechestrat timp de 12 ore la o nunta din Craiova și obligat sa canta pana la epuizare.

Manelistul s-a temut sa sune la poliție din cauza ca nuntașii țineau cuțite la brau. La petrecere a fost prezent și Nicolae Guța.

de Aur este unul dintre maneliștii cei mai urmariți de tineri pe rețelele sociale, alaturi de mulți alții, cum ar fi sau .

Petrecere data de intrlopi cunoscuți din Craiova

Cunoscutul interpret de Aur ar…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol si foto: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Xtra Night Show. Cum arata o zi din viața lui Nicolae Guța. Manelistul a spus ce face de la primele ore ale dimineții: "Ma duc și..." / VIDEO

00:30, 02.04.2024 - Invitat in platoul Xtra Night Show, Nicolae Guța a spus cum arata o zi din viața lui. Manelistul susține ca nu are vicii și ca iși petrece mare parte din timp gandindu-se la melodii, la versuri.

Xtra Night Show. Prima reacție a lui Nicolae Guța, dupa ce a batut recordul pe TikTok. Manelistul a incasat 180.000 de dolari: „O seara de neuitat” / VIDEO

22:20, 26.03.2024 - Care este prima reacție a lui Nicolae Guța, dupa ce a batut recordul pe TikTok. Manelistul a incasat din donații, in doar patru ore de live. Iata ce a marturisit cunoscutul cantareț, in exclusivitate pentru Xtra Night Show.

Ce spune Sorinel Copilul de Aur despre scandalul in care este implicat Florin Salam. Manelistul i-a sarit in aparare: ”Sa fereasca Dumnezeu”

15:10, 16.03.2024 - Sorinel Copilul de Aur a intervenit in scandalul inncare este implicat Florin Salam! Colegii de breasla au sarit in apararea manelitului, știind prin cateva probleme a trecut in ultima perioada. Iata ce spune Sorinel Copilul de Aur despre ceea ce s-a intamplat, cand Florin Salam a fost acuzat de inșelatorie.

Sorinel Copilul de Aur, sechestrat si obligat sa cante pana la epuizare! Cum a reusit sa scape?

11:06, 15.03.2024 - Sorinel Copilul de Aur a trait clipe de comsar la o nunta in Craiova. Manelistul a fost sechestrat timp de 12 ore și obligat sa cante pana la epuizare. La eveniment a fost invitat și Nicolae Guța. Petrecaretii, cu cutitele la brau Chiar daca, initial, fusese „angajat” sa presteze numai pentru cateva…

Sorinel Copilul de aur, sechestrat 12 ore la o nunta! Manelistul, obligat sa canta pana la epuizare

08:56, 15.03.2024 - Cunoscutul interpret Sorinel Copilul de Aur ar fi fost angajat sa cante la o nunta la care a fost invitat și Nicolae Guța. Petrecerea, data de un grup de interlopi cunoscuți in Craiova, s-a transformat, insa, intr-un adevarat coșmar, iar nuntașii l-au pus pe artist sa cante incontinuu.Cu toate ca programul…

Sorinel Copilul de Aur, sechestrat și chinuit timp de 12 ore la o nunta din Craiova / Nuntașii țineau cuțitele la brau

22:45, 14.03.2024 - Sorinel Copilul de Aur a trait momente de groaza, in noaptea de miercuri spre joi, dupa ce ar fi fost sechestrat la o nunta organizata la Craiova și obligat sa cante pana la epuizare. Artistul s-ar fi temut sa sune la numarul de urgența 112.

Star Matinal. Avocata lui Florin Salam, declarații despre proces. Ce a marturisit Beatrice Comaniceanu, dupa ce manelistul a ramas in arest / VIDEO

10:05, 14.03.2024 - Avocata lui Florin Salam a facut declarații despre procesul in care este implicat cantarețul de manele. Iata ce a marturisit Beatrice Comaniceanu, dupa ce „Regele manelelor” a ramas in arest preventiv pentru o perioada de 24 de ore!

Florin Salam, primul mesaj dupa ce a ieșit de la Poliție. Cum se apara manelistul, audiat intr-un dosar de inșelaciune

18:00, 08.02.2024 - Florin Salam a facut primele declarații imediat dupa ce a ieșit de la audieri. Manelistul a fost saltat in dimineața zilei de joi pentru a da explicații intr-un dosar de inșelaciune, dupa ce nu a raspuns citațiilor primite anterior.


Ce parere ai despre aceasta stire?