Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Luare de ostatici terminata tragic, la Stuttgart. Atacatorul si victima sa, gasiti morti

Publicat:

Doi oameni au murit dupa ce politia germana a luat cu asalt un birou de avocatura din Stuttgart, unde o persoana înarmata luase un ostatic, relateaza presa locala citata de .
Citește mai departe...

Citeste articolul mai departe pe ziuanews.ro…  

Sursa articol: ziuanews.ro


Stiri pe aceeasi tema

VIDEO - Cursa de mașini cu final tragic: Cel puțin șase morți și zeci de raniți

11:50, 22.04.2024 - O mașina de curse scapata de sub control a omorat șapte oameni in Sri Lanka. Mașina a intrat in mulțime și a ranit cel puțin 21 de spectatori. Pe lista victimelor sunt un copil și mai mulți organizatori ai cursei, noteaza Mediafax.

VIDEO. In ajunul Paștelui Catolic, luare de ostatici intr-o cafenea. Mai multe persoane, arestate. Nivel de alerta maxima in Europa

13:35, 30.03.2024 - O luare de ostatici a avut loc sambata la Ede, in centrul Olandei, anunta politia locala, care precizeaza ca mai multe persoane au fost arestate. Casele din zona au fost evacuate, iar centrul orasului a fost inchis, anunta autoritatile, citate de AFP. Multiple people have just been taken hostage at…

Sfarșit tragic pentru doi frați de la o stana din Bistrita-Nasaud! Tinerii, gasiți morți la 28 si 32 de ani

09:36, 27.02.2024 - Doi frați au avut parte de un sfarșit tragic! Tinenrii, de 28 și 32 de ani, au fost gasiți morți. Medicii au intervenit de urgența la stana din Bistrița-Nasaud, insa nu au putut face nimic pentru a-i salva.

Atac sangeros in strada, in Calarași: un barbat a fost injunghiat din gelozie

08:00, 24.02.2024 - Atacatorul și-a urmarit fosta concubina la locul de munca, unde a vazut-o insotita de noul ei iubit. Dupa ce și-au terminat programul de la restaurant, femeia și partenerul ei de viața, care lucreaza in același loc, au fost atacați.Victima s-a ales cu mai multe rani, in zona inimii și in zona membrelor…

Vecinii mamei și fiului gasiți morți in casa in Targu Mureș, declarații halucinante. Ce se intampla in locuința lor, in ultimul an: ”E vorba de ceva tragic”

10:05, 17.02.2024 - In urma cu o zi, o mama și fiul ei au fost gasiți morți in casa, in Targu Mureș. Cadavrele lor erau deja in stare de putrefacție, iar anchetatorii cerceteaza cazul. Vecinii celor doi au facut declarații halucinante despre viața pe care o aveau cei doi și despre ce se intampla in locuința lor.

O femeie și un barbat, mama si fiu, au fost gasiti morti intr-un apartament din Targu Mures

23:00, 16.02.2024 - O femeie in varsta de 88 de ani si un barbat, de 57 de ani, mama si fiu, au fost descoperiti decedati, vineri dupa-amiaza, intr-un apartament de pe strada Aleea Carpati din Targu Mures, informeaza Inspectoratul de Politie Judetean (IPJ).

Luare de ostatici intr-un tren din Elveția. Autorul, iranian, a fost ucis

08:00, 09.02.2024 - Un barbat inarmat cu un topor și un cuțit a luat ostatici 15 pasageri dintr-un tren care circula prin vestul Elveției. Suspectul a fost "ranit mortal" in timpul asaltului poliției, iar persoanele pe care le ținea ostatice au fost eliberate nevatamate.

Incendiu puternic intr-un bloc din Suceava. Doi oameni au fost gasiți morți in apartamentul in care locuiau

08:25, 05.02.2024 - Doua persoane au fost gasite moarte intr-un apartament din municipiul Suceava, dupa ce locuinta le-a fost cuprinsa de un incendiu, au anuntat reprezentantii Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU) Suceava, potrivit Agerpres.


Ce parere ai despre aceasta stire?