Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Laura Andreşan a născut o fetiţă. L-a făcut tată pe Grasu XXL

Publicat:

Laura Andreșan a sinut sarcina in secret, astfel ca s-a aflat ca va deveni mama cu doar doua luni inainte sa nasca. Fosta diva XXX a postat pe contul de socializare o imagine prin care anunța venirea pe lume a micuței sale.

Citeste articolul mai departe pe rtv.net…  

Sursa articol: rtv.net


Stiri pe aceeasi tema

Bacterii periculoase, descoperite in mancarea consumata de fetita de 4 ani care a murit impreuna cu bunica ei

11:50, 03.05.2024 - Au venit primele rezultate ale analizelor de laborator din probele prelevate de catre inspectorii sanitar-veterinari in cazul fetiței care a consumat peste de la magazinul din sat si a murit la scurt timp impreuna cu bunica ei. Citește și: Fosta contabila a Primariei Corbi, condamnata la 6 ani de inchisoare.…

Rezultatele testului ADN, pe masa procurorilor: Cine ar fi tatal bebelușului nascut de fetița de 11 ani

12:15, 29.03.2024 - Procuratura a recepționat rezultatele expertizei ADN in cazul fetiței de 11 ani, care a nascut un copl. Surse citate de TV8 , rezultatele ar demonstra ca tatal bebelușului este chiar barbatul plasat in arest preventiv - tatal vitreg al copilei.

Andreea Catrina, fosta concurenta Mireasa, sezonul 5, a devenit mamica. Ce nume a ales pentru micuța ei / FOTO

09:51, 25.03.2024 - Bucurie mare in familia Andreei Catrina de la Mireasa, sezonul 5. Fosta concurenta a devenit mamica de fetița. Recent, aceasta a facut publice primele imagini cu micuța ei. Cum a numit-o pe fetița.

Catalina Ponor a nascut. Fosta gimnasta a devenit mama pentru a doua oara. Prima imagine cu fiul ei: „Bine ai venit in familia noastra” / FOTO

10:15, 13.03.2024 - Catalina Ponor traiește cea mai frumoasa perioada din viața de familie de cand a aflat ca este insarcinata pentru a doua oara. A dat vestea cea mare chiar de Craciun, iar astazi a devenit mama pentru a doua oara. Prima imagine cu fiul ei.

Cristi Tanase a devenit tatic! Soția fostului fotbalist, Adina Maria, a nascut o fetița: „Totul!” / FOTO

13:00, 11.03.2024 - Cristi Tanase a devenit tatic pentru prima data! Soția fostului jucator de fotbal, Adina Maria, a nascut o fetița perfect sanatoasa. Fostul fotbalist radiaza de fericire in acest moment și este implinit. Iata ce imagine a publicat partenera lui de viața pe rețelele de socializare!

Maluma a devenit tata! Iubita celebrului cantareț a nascut o fetița: „Cel mai mare vis” / FOTO

21:40, 10.03.2024 - Maluma are toate motivele sa radieze de bucurie! Celebrul cantareț a devenit tata pentru prima oara. Iubita cunosocutului artist a nascut o fetița. Ce fotografii emoționante a postat pe o rețea de socializare.

Recunoști femeia din imagine? A devenit cea mai batrana mama din Romania

15:05, 14.02.2024 - Femeia din imaginea de mai sus este cunoscuta ca fiind cea mai batrana mama din Romania. Fosta profesoara de limba și literatura romana a adus pe lume o fetița la impresionanta varsta de 67 de ani. Cine este femeia din imagine? In anul 2005 a intrat in Cartea Recordurilor dupa ce a nascut o fetița sanatoasa…


Ce parere ai despre aceasta stire?