Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Larry King, în vârstă de 85 de ani, a depus actele prin care solicită divorţul de a şaptea soţie

Publicat:

Prezentatorul si realizatorul de televiziune , in varsta de 85 de ani, a depus marti la din actele prin care solicita divortul de cea de-a saptea sotie a lui, , cu care a fost casatorit timp de 22 de ani, informeaza usatoday.com.

Avocatul lui , , a confirmat informatia pentru cotidianul USA Today.

Cuplul s-a casatorit intr-o rezerva de spital in 1997, cu doar trei zile inainte ca sa suporte o interventie chirurgicala pentru deblocarea unei artere obturate.

Larry si

Citeste articolul mai departe pe agerpres.ro…  

Sursa articol: agerpres.ro


Stiri pe aceeasi tema

Mihai Neșu a rupt tacerea despre divorț. Detaliul despre fosta lui soție schimba totul: “Vreau sa știe lumea”

17:45, 04.05.2024 - Mihai Neșu, in varsta de 41 de ani, a decis sa spuna tot adevarul despre divorțul sau, dupa ce s-a zvonit ca fosta soție, Maria, l-a parasit in urma accidentului grav din 2011. Fostul fotbalist a spus cum au stat lucrurile, de fapt. Mihai Neșu a dat carțile pe fața despre divorțul de soție La […] The…

Au jurat sa respecte Constitutia: Doi magistrați, soț și soție, au depus juramantul in fața membrilor CSM

08:05, 16.04.2024 - In cadrul ședinței plenare a Consiliului Superior al Magistraturii din 15 aprilie 2024 in fața membrilor CSM au depus solemn juramantul magistratii Alexandru Ciorba și Evelina Ciorba, care vor activa la Judecatoriile Cimișlia și Caușeni, respectiv.

Star Matinal. Cum l-au schimbat pe Daniel Buzdugan pelerinajele de la Muntele Athos. Se considera un om credincios de la o varsta frageda: „Dupa o perioada grea...”

15:10, 02.04.2024 - Daniel Buzdugan a fost de mai multe ori la Muntele Athos, unde s-a intors de fiecare data cand a avut ocazia. Prezentatorul radio spune ca prima data a ajuns in locul sfant dupa o perioada agitata, in care avusese de onorat mai multe evenimente și simțea nevoia sa se retraga undeva.

Cameron Diaz, in varsta de 51 de ani, mama pentru a doua oara

14:25, 25.03.2024 - Vestea sosirii celui de-al doilea copil al actriței Cameron Diaz, in varsta de 51 de ani, și a soțului ei, chitaristul Benji Madden, in varsta de 45 de ani, a surprins pe toata lumea. Cuplul, care mai are o fetița nascuta in 2019, a anunțat nașterea baiețelului lor intr-o postare comuna pe Instagram,…

Barbații care l-ar fi ucis pe Sorin Anghel, la Padina, au depus plangere impotriva lui, desi este decedat: ”A existat un…”

13:15, 14.02.2024 - Informații șocante in cazul lui Sorin Anghel. Cei trei fii ai vrajitoarei Sidonia, despre care se spune ca l-ar fi omorat pe barbat, au depus plangere impotriva lui, deși acesta este mort. Avocatul fraților Marin a facut declarații publice despre ce s-ar fi intamplat in noaptea atacului.

Usher, casatorie in secret dupa show-ul de la Super Bowl. Cine e femeia care i-a devenit soție / FOTO

10:56, 14.02.2024 - Usher s-a casatorit! Presa internaționala scrie ca artistul in varsta de 45 de ani, caștigator de Grammy și iubita lui de multa vreme, Jennifer Goicoechea, in varsta de 40 de ani, au devenit soț și soție in Las Vegas, pe 11 februarie 2024, unde cantarețul a evoluat la Super Bowl LVIII.


Ce parere ai despre aceasta stire?