Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

JUDEȚUL SATU MARE Accident mortal în Stâna

Publicat:
JUDEȚUL SATU MARE Accident mortal în Stâna

La data de 9 mai a.c., in jurul orei 19.40, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au fost sesizați despre producerea unui eveniment rutier, The post JUDEȚUL SATU MARE Accident mortal in Stana first appeared on .

Citeste articolul mai departe pe informatia-zilei.ro…  

Sursa articol si foto: informatia-zilei.ro


Stiri pe aceeasi tema

JUDEȚUL SATU MARE Femeie cercetata pentru abuz in serviciu

12:45, 20.05.2024 - La data de 19 mai a.c., polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au fost sesizați prin apelul unic de urgența .... The post JUDEȚUL SATU MARE Femeie cercetata pentru abuz in serviciu first appeared on Informatia Zilei .

JUDEȚUL SATU MARE La datorie, pentru siguranța satmarenilor!

12:20, 10.05.2024 - In contextul celebrarii Sarbatorii Campenești Sambra Oilor, care se va desfașura, la data de 12 mai 2024, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare vor fi la datorie, .... The post JUDEȚUL SATU MARE La datorie, pentru siguranța satmarenilor! first appeared on Informatia Zilei…

INFRACȚIUNE Nou-nascut gasit decedat, pe un teren situat in afara localitații Turț

19:00, 07.04.2024 - La data de 7 aprilie a.c., in jurul orei 14.00, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au fost sesizați despre faptul ca un nou-nascut ar fi fost gasit decedat, pe un teren situat in afara localitații Turț. The post INFRACȚIUNE Nou-nascut gasit decedat, pe un teren situat…

Accident de munca mortal intr-o exploatație forestiera din județul Gorj. Victima este un barbat de 44 de ani

17:25, 11.03.2024 - Un lucrator forestier in varsta de 44 de ani și-a pierdut viața luni, 11 martie, in urma unui accident de munca. Poliția Gorj și Inspectoratul Teritorial de Munca (ITM) Gorj au deschis anchete pentru a stabili ce s-a intamplat.

TRAGEDIE IN MADARAS Un șofer baut a accidentat mortal un copil de 4 ani

15:35, 09.03.2024 - La data de 9 martie a.c., in jurul orei 11.50, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au fost sesizați despre producerea unui eveniment rutier... The post TRAGEDIE IN MADARAS Un șofer baut a accidentat mortal un copil de 4 ani first appeared on Informatia Zilei .

ACȚIUNI IPJ SATU MARE Acțiune cu efective marite in județul Satu Mare

13:26, 07.03.2024 - Ieri, 6 martie a.c., polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au desfașurat o acțiune in sistem integrat,.. The post ACȚIUNI IPJ SATU MARE Acțiune cu efective marite in județul Satu Mare first appeared on Informatia Zilei .

SATU MARE Accident mortal pe strada Odoreului

16:25, 06.03.2024 - Detasamentul de pompieri Satu Mare intervine la un accident rutier (autoturism intrat in stalp) cu o persoana incarcerata, inconștienta, pe str Odoreului localitatea Satu Mare. The post SATU MARE Accident mortal pe strada Odoreului first appeared on Informatia Zilei .

SEARA CU SCANDAL Doi barbați au generat o altercație in Ambud, cu doi raniți

12:35, 25.02.2024 - La data de 24 februarie a.c., in jurul orei 20.50, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au fost sesizați... The post SEARA CU SCANDAL Doi barbați au generat o altercație in Ambud, cu doi raniți first appeared on Informatia Zilei .


Ce parere ai despre aceasta stire?