Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

IMAGINEA ZILEI Pregătiri la scena pe care vor cânta James Arthur, Delia și Smiley, de Sărbătorile Iaşului

Publicat:

Astazi a inceput constructia scenei din fata pe care vor canta maine, 15 octombrie, artistii , Delia si Smiley. Prezentatorul spectacolului va fi ieseanul , iar inaintea concertului cu cei trei mari artisti vor urca pe scena mai multi cantareti si formatii locale. De la ora 17.00, vor canta , , , precum si formatiile locale RaO si . Apoi scena ii va (...)

Citeste articolul mai departe pe ziaruldeiasi.ro…  

Sursa articol: ziaruldeiasi.ro


Stiri pe aceeasi tema

Romanii au talent 19 aprilie. Cine va urca pe scena in ediția din aceasta seara. „Noi trebuie sa cautam soluții in viața asta, nu sa ne plangem”

10:40, 19.04.2024 - In aceasta seara, la Romanii au talent, noi concurenti urca pe scena pentru a impresiona juriul. La masa juriului, Andi, Andra, Dragoș și Bobo sunt gata sa fie vrajiți, iar Smiley și Pavel, ii așteapta in culise pe concurenți pentru a le testa energia și a le da starea de bine.Ca de fiecare data, eroii…

Smiley a incercat sa-l convinga pe CRBL sa nu divorțeze! Ce sfat i-a dat fostului coleg de trupa și de scena?

15:10, 07.04.2024 - Smiley l-ar fi sfatuit pe bunul sau  prieten și partener de scena din perioada formației SIMPLU sa-și rezolve problemele și sa mai dea o șansa iubirii, dar totul ar fi fost in zadar.In ciuda insistențelor prietenului sau, se pare ca lucrurile nu au mai putut fi reparate, iar decizia lor a fost una finala,…

Star Matinal. Cum l-au schimbat pe Daniel Buzdugan pelerinajele de la Muntele Athos. Se considera un om credincios de la o varsta frageda: „Dupa o perioada grea...”

15:10, 02.04.2024 - Daniel Buzdugan a fost de mai multe ori la Muntele Athos, unde s-a intors de fiecare data cand a avut ocazia. Prezentatorul radio spune ca prima data a ajuns in locul sfant dupa o perioada agitata, in care avusese de onorat mai multe evenimente și simțea nevoia sa se retraga undeva.

Emil Rengle vine pe scena iUmor cu un moment savuros de stand-up, duminica, de la ora 20.00 Delia: ,,Ai fost foarte mișto”

14:50, 29.03.2024 - Duminica, de la 20.00, iUmor – Alege comedia sezonul 16 revine cu noi numere și momente artistice spectaculoase, prezentate de concurenți care mai de care mai talentați, din toate colțurile lumii, la Antena 1 și pe AntenaPLAY.

Dan Negru și-a cumparat tractor! A dat 45.000 de euro, este cel mai puternic din gama, și-l conduce singur!

14:31, 21.03.2024 -  Dan Negru și-a cumparat tractor. Daca majoritatea vedetelor de televiziune se falesc in luxoase limuzine, mai nou, prezentatorul se poate mandri ca se afla la volanul celei mai puternice mașini.  Este vorba de un colos pe care a dat 45.000 de euro, cumparat la mana a doua, pentru ferma sa din Banat.…

Paul Szabo revine pe scena iUmor cu cele mai tari glume despre IT-iști, duminica, 17 martie, de la ora 20.00. Delia: „Ești o comoara naționala, un invingator!”

17:20, 15.03.2024 - Duminica, de la 20.00, iUmor – Alege comedia sezonul 16 revine cu noi numere și momente artistice spectaculoase, prezentate de concurenți care mai de care mai talentați, din toate colțurile lumii, la Antena 1 și pe AntenaPLAY.

Știrile Antena Stars. Daniel Buzdugan, marturisiri dureroase despre pierderea tatalui. Era live cand a aflat ca parintele lui a murit

18:00, 13.03.2024 - Daniel Buzdugan a facut marturisiri dureroase despre pierderea tatalui. Prezentatorul era live in momentul in care a aflat ca parintele lui s-a stins din viața. Iata ce declarații a facut cu privire la acest subiect delicat din viața lui!

Fiica lui Smiley și a Ginei Pistol il moștenește pe artist: „Pregatiți scena!”. Prezentatoarea TV este mandra de Josephine / VIDEO

11:05, 01.03.2024 - Fiica lui Smiley și a Ginei Pistol il moștenește pe artist. Prezentatoarea TV este foarte mandra de micuța Josephine, iar recent a filmat-o intr-o ipostaza emoționanta. Iata ce videoclip a postat vedeta cu fiica ei pe rețelele de socializare, dar și ce a transmis!


Ce parere ai despre aceasta stire?