Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Imaginea care i-a lăsat pe toți muți de uimire! Cosmin de la ”Mireasă pentru fiul meu”, pentru prima oară tătic!? Ce spune fostul concurent

Publicat:

A participat la &"Mireasa pentru fiul meu&" cu speranța de a-și întâlni sufletul pereche, însa lucrurile nu au mers bine pentru el. Cosmin, concurent în cel de-al doilea sezon, a format un cuplu cu Cristina, însa la scurt timp s-au desparțit.

Recent, însa, fostul concurent a postat pe contul personal de socializare o imagine în care apare alaturi de un bebeluș, iar mulți dintre prietenii virtuali s-au grabit sa-i spuna ca arata minunat.

&"Îți sta foarte bine!&", &"Sunteți minunați!&", sunt doar câteva dintre comentariile lasate…

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Mireasa – Capriciile Iubirii. Antonia, Cristina și Elena, la un pas de eliminare, dupa ce au incalcat regulamentul: ”Ne dorim sa ramanem” / VIDEO

21:15, 25.04.2024 - Antonia, Cristina și Elena au ajuns in cursa pentru eliminare! Cele trei concurente au incarcat regulamentul casei, astfel ca acum sunt nevoite sa convinga publicul sa le ajute sa ramana in continuare in emisiune. Concurentele nu vor sa plece acasa, iar vestea le-a dezamagit.

Mireasa, sezon 7. Ce mesaj i-a transmis Hatice Simonei, la scurt timp dupa ce fata și-a șters pozele de cuplu cu Andrei

09:30, 07.04.2024 - Hatice și Simona au devenit prietene in sezonul 7 Mireasa, iar aceasta prietenie continua și in afara competiției. Simona se confrunta cu neplacerile desparțirii, iar prietena ei i-a transmis un mesaj de susținere.

Mireasa, sezon 9. Ce a postat Eliza, la scurt timp dupa ce a parasit competiția. Tanara a avut un mesaj pentru susținatori

08:45, 06.04.2024 - Eliza Ardelean a parasit casa Mireasa dupa ce in gala de pe 5 aprlie 2024 a aflat ca a pierdut cursa d eliminare in care s-a aflat cu Iuliana. La puțin timp dupa ce a intrat in posesia telefonului, tanara a transmis un mesaj pentru fani.

Un fost concurent de la Mireasa s-a casatorit cu iubita lui. Cei doi urmeaza sa devina și parinți. Primele imagini din ziua cea mare / FOTO

17:10, 24.03.2024 - A intrat in casa Mireasa cu gandul ca se va casatori, dar avea sa iși cunoasca soția in afara competiției. Un fost concurent de la Mireasa a facut marele pas in urma cu o zi. El și iubita lui se pregatesc și de venirea pe lume a primului lor copil.

Mireasa - Capriciile iubirii. Cristina și Alex au aniversat o luna de cand formeaza un cuplu. Ce temeri are concurenta in legatura cu iubitul ei / VIDEO

23:40, 07.03.2024 - Cristina și Alex s-au declarat in urma cu o luna un cuplu, dar se pare ca inca exista unele probleme intre cei doi. Concurenta se teme ca dintr-o relație frumoasa ar putea ca intr-o zi totul sa se spulbere.

Mireasa sezon 9, 7 martie 2024. Ce l-a dernajat pe Alexandru la Cristina. Baiatul a ținut sa-și ia iubita la o discuție

16:50, 07.03.2024 - Alexandru a fost deranjat cand Cristina a luat un alt baiat la dans la petrecere și a ținut sa discute cu iubita lui. Totuși, baiatul și-a spus nemulțumirile cu jumatați de masura, fara sa dea exemplu de o situație concreta, fapt care a indus-o in eroare pe tanara.

Aron, fostul concurent de la Mireasa, și iubita lui, au facut publica prima imagine cu ecografia bebelușului lor. Cei doi vor avea un baiețel / FOTO

11:46, 03.02.2024 - Fericire mare in familia lui Aron, fostul concurent de la Mireasa! De curand, tanarul și iubita lui au impartașit cu fanii de pe rețelele de socializare prima ecografie bebelușul pe care il așteapta cu nerabdare.


Ce parere ai despre aceasta stire?