Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ilie Năstase dezvăluie costul emoțional al celor patru divorțuri: 'N-am simțit că am sărăcit, dar...' / VIDEO

Publicat:
Ilie Năstase dezvăluie costul emoțional al celor patru divorțuri: 'N-am simțit că am sărăcit, dar...' / VIDEO

, fostul numarul 1 mondial in tenisul masculin, a facut recent cateva declarații sincere referitoare la suma de bani pe care a adunat-o in timpul carierei sale. a dezvaluit persoana pe care o considera cea mai frumoasa femeie din lume.

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol si foto: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

O harta de inalta rezolutie a unei explozii galactice dezvaluie poluarea galaxiilor: „Se intampla ceva foarte interesant acolo”

18:15, 22.04.2024 - Oamenii de stiinta au creat prima harta de inalta rezolutie a unei explozii galactice de dimensiuni gigantice, care ofera informatii despre modul in care spatiul dintre galaxii este poluat cu substante chimice, informeaza DPA, citata de Agerpres.

Gabriela Cristea, despre momentul cand fiica ei a fost abuzata emoțional de o educatoare: „Nu am vorbit niciodata despre asta”

13:55, 11.04.2024 - Gabriela Cristea a povestit in detaliu despre perioada in care Iris, fiica ei cea mica, a fost „abuzata emoțional” de educatoare. Prezentatoarea TV observase ca fata ei și a lui Tavi Clonda devenise introvertita și nu știau ce se intampla cu ea. Iata ce dezvaluiri a facut!

Serialul Lia- Sotia sotului meu de la Antena 1 a fost reinnoit pentru sezonul patru și ultimul al seriei. Vara aceasta, povestea din Camera 609 dezvaluie marele deznodamant

15:55, 08.04.2024 - Serialul Lia – soția soțului meu, povestea care ține milioane de telespectatori in fața micilor ecrane, in fiecare joi, de la 20:30, la Antena 1 a fost reȋnnoit pentru cel de-al patrulea sezon și ultimul capitol al poveștii.

Tenorul Octavian Ene dezvaluie motivele plecarii sale de la Teatrul Muzical Ambasadorii și planurile sale viitoare. Legatura cu Daniela Nane

12:10, 28.03.2024 - Intr-o mișcare care a surprins publicul și a starnit speculații, tenorul Octavian Ene și-a anunțat plecarea de la Teatrul Muzical Ambasadorii, unde colabora de 5 ani. Director artistic al instituției este nimeni alta decat partenera sa de viața, Daniela Nane.

Cum iși pastreaza Florin Piersic mintea brici la 88 de ani? Dan Negru dezvaluie secretul lui ”Margelatu”: ”Recita zilnic poezii, chiar și cate 8 ore!” EXCLUSIV

15:30, 22.03.2024 - Actorul Florin Piersic a implinit 88 de ani, dar nici ca ii dai varsta! Are o minte brici, astfel ca, și in 2024, el continua reprezentațiile cu piesa de teatru ”Straini in noapte”, alaturi de Medeea Marinescu. Prietenul lui de suflet, Dan Negru, ne-a dezvaluit, in exclusivitate pentru Playtech Știri,…

Ilie Nastase: Simona Halep ar putea reveni in top, nu cred ca are o problema de forma

19:41, 05.03.2024 - Ilie Nastase a declarat, marti, pentru AGERPRES, ca Simona Halep, care poate reveni in circuitul WTA dupa reducerea suspendarii de catre TAS, are posibilitatea de a ajunge din nou in elita tenisului mondial, neavand o problema de ordin fizic.

Impactul tehnologiei asupra omului: cum ne afecteaza fizic, mental și emotional

19:10, 12.02.2024 - In era digitala, tehnologia este omniprezenta, remodeland continuu peisajul vietii noastre cotidiene. De la modul in care comunicam, la cum lucram si ne relaxam, impactul sau este incontestabil. Insa, pe masura ce ne bucuram de avantajele acesteia, este important sa constientizam si efectele adverse…

Ioana Nastase a avut nevoie de intervenția medicilor dupa ce in ultima vreme s-a simțit rau. „M-am așezat pe scari, sa nu se intample altceva”

17:05, 06.02.2024 - Ioana, soția lui Ilie Nastase, a avut nevoie de cateva investigatii medicale, dupa ce in ultima perioada s-a simțit rau. Bruneta așteapta cu sufletul la gura analizele și spera sa nu fie vorba despre ceva grav.„In ultimele trei luni m-am simțit cam rau. Aveam dureri foarte mari de cap, noaptea mai ales…


Ce parere ai despre aceasta stire?