Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

FOTO | Accident MORTAL! „Horcăia! L-am scos repede din mașină, pentru primul ajutor!”

Publicat:

Un accident grav soldat cu moartea unui om a avut loc ieri, pe , langa de Urgenta. In urma teribilei intamplari, un barbat in varsta de 59 de ani, deși resuscitat minute bune, nu a mai put fi salvat.

O mașina marca Opel a lovit frontal un camion cu numere de inmatriculare de Brașov care se deplasa regulamentar. Primele concluzii au fost ca șoferului din Opel i s-a facut rau la volan, a parasit banda sa de mers și a intrat pe contrasens. Medicii care au ajuns de urgența la fața locului l-au resuscitat minute in șir, insa fara succes.…

Citeste articolul mai departe pe gorj-domino.ro…  

Sursa articol: gorj-domino.ro


Stiri pe aceeasi tema

Accident mortal in ziua de Paști: mașina condusa de un barbat a fost lovita de tren in Sibiu

09:05, 05.05.2024 - Un barbat de 38 de ani a murit, duminica, in ziua de Paști, dupa ce a patruns pe calea ferata dintre localitațile sibiene Ruși și Șeica Mare, deși semaforul instalat la trecere era roșu. Mecanicul trenului și calatorii nu au fost raniți.

Accident mortal teribil. Un barbat a decedat, totul dupa o coliziune intre trei mașini

23:46, 19.04.2024 - Un barbat de 58 de ani a decedat, iar alte patru persoane, intre care si doi copii, au ajuns la spital, vineri seara, in urma coliziunii a trei autoturisme pe principala artera de circulatie din municipiul Ramnicu Valcea. Potrivit reprezentantilor Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU) Valcea,…

Accident mortal pentru un roman in Italia. S-a izbit cu mașina de un camion care venea din sens opus

21:50, 17.04.2024 - Ionel Ververeș, un muncitor roman in varsta de 56 de ani, care era rezident in localitatea italiana Mezzolombardo din provincia autonoma Trento, și-a pierdut viața intr-un grav accident rutier petrecut astazi, 17 aprilie 2024, pe drumul provincial 235 din zona Interporto, Trento. Ciocnirea frontala…

SALVARE DE URGENȚA Barbatul inecat cu mancare, resuscitat in restaurantul din Brașov

09:56, 15.04.2024 - Mahler a explicat ca viața i-a fost salvata datorita intervenției rapide a personalului de la ambulanța, care a raspuns imediat apelului de urgența. The post SALVARE DE URGENȚA Barbatul inecat cu mancare, resuscitat in restaurantul din Brașov first appeared on Informatia Zilei .

Accident mortal in Brașov. Un motociclist s-a stins din viața, dupa ce a intrat cu viteza intr-o mașina

17:16, 30.03.2024 - Un acicdent ingrozitor s-a produs, in urma cu cateva ore, in Brașov. Un motociclist și-a gasit sfarșitul, dupa ce a intrat cu viteza intr-o mașina. Tragedia s-a produs pe DN73A, sambata dupa-amiaza. Traficul a fost restricționat.

Accident grav cu șase victime, din care trei sunt copii, in Brasov. O mașina s-a izbit de un TIR

10:05, 25.03.2024 - Un grav accident de circulație a avut loc pe o șosea din judetul Brasov. Sase persoane, din care trei sunt copii, au ajuns in stare grava la spital. Autoturismul in care se aflau a intrat in plin intr-un TIR staționat pe marginea drumului. 

Un barbat beat și fara permis a furat o mașina și a facut accident fugind de polițiști

20:00, 17.02.2024 - Un barbat, de 29 de ani, din municipiul Brasov, beat și fara permis, a furat o mașina și a facut accident, urmat de incendiu, fugind de polițiști. Barbatul a fost arestat preventiv pentru conducerea unui vehicul fara a avea permis de conducere, conducerea unui vehicul sub influenta alcoolului sau a…

Accident infiorator in județul Brașov. Un barbat a murit pe loc, dupa ce mașina lui a intrat in coliziune cu un camion

21:10, 12.02.2024 - Tragedie ingrozitoare in Brașov. Un barbat a murit pe loc, dupa ce mașina pe care o conducea a intrat in coliziune cu un camion. Șoferul a fost gasit fara suflare, iar medicii nu au mai putut sa nimic, decat sa confirme decesul. Iata cum s-a produs impactul.


Ce parere ai despre aceasta stire?