Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Familia Albertinei, sportiva care a murit la Valul lui Traian în timp ce alerga, distrusă de durere! Ce planuri avea tânăra

Publicat:

, o tanara de 25 de ani din Valul lui Traian, a murit noaptea trecuta, in timp ce alerga pe strada. Tanara s-a simțit rau și a cazut ca secerata pe strada. Familia ei este distrusa de durere.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Firme Constanta: O noua agentie imobiliara, deschisa in Valu lui Traian. Iata cine o conduce

14:15, 27.04.2024 - In Monitorul Oficial al Romaniei, la data de 24 aprilie 2024 s a publicat extrasul de incheiere privind inmatricularea unei noi societati de un barbat din judetul Constanta.In Monitorul Oficial al Romaniei, la data de 24 aprilie 2024 s a publicat extrasul de incheiere privind inmatricularea unei noi…

Accident mortal in Oraștie! O fetita in varsta de 4 ani a murit dupa ce a fost lovita de o masina. Micuța ar fi raversat strada in fuga, fara sa se asigure

13:55, 27.04.2024 - Tragedie intr-o familie din Oraștie! O fetița in varsta de numai 4 ani, care ar fi traversat o strada printr-un loc nepermis, a fost lovita de un autoturism. Din nefericire, micuța a decedat ulterior la un spital din Timișoara.

Imagini halucinante cu mașina in care a murit Madalin, baiatul din Olt. A fost distrusa complet și au ramas doar fiare / FOTO

10:10, 23.04.2024 - Madalin a murit in condiții ingrozitoare, iar acest lucru il confirma și imaginile ingrozitoare cu mașina lui, dupa tragedie. Dintr-o mașina noua și frumoasa, aceasta s-a transformat intr-un morman de fiare și a fost distrusa complet. Din acel loc a fost extras trupul neinsuflețit al lui Madalin.

O femeie a murit la Lugoj in timp ce mergea pe strada, dupa ce o mașina a fost proiectata de o alta pe trotuar

08:01, 17.04.2024 - Incident tragic petrecut marți seara, la Lugoj, unde o femeie a murit in timp ce mergea pe strada, lovita fiind de o mașina proiectata pe trotuar. Polițiștii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpa.

Soția lui Marius Țepeliga, distrusa de durere dupa moartea lui. Andreea Neagoe l-a vizitat la mormant / VIDEO

15:25, 01.04.2024 - Soția lui Marius Țepeliga nu iși mai gasește liniștea, de cand lautarul s-a stins din viața. Andreea Neagoe a transmis un nou mesaj dureros, prin care a exprimat cat de mult sufera in urma morții lui. Soția lui l-a vizitat la mormant.

Cum a reacționat Roxana, cand a aflat ca Mile Povan a murit. Iubita lui este devastata de durere: ”Aș da orice sa nu...”

13:10, 07.03.2024 - Vestea morții lui Mile Povan a fost un șoc pentru familia lui și, mai ales, pentru iubita artistului. Roxana a transmis un mesaj dureros, prin care a exprimat cat de tare a suferit in momentul in care a aflat ca Mile Povan s-a stins din viața.

Durere fara margini in familia lui Gabi Stangau, dupa ce bunica lui a murit. Mama violonistului, distrusa de durere: „Te-ai dus la nepotul tau...”

11:40, 06.03.2024 - Dupa ce și-a pierdut fiul intr-un accident de ATV, acum mama lui Gabi Stangau iși plange și soacra. Cele doua aveau o relație apropiata, mai ales ca femeia care i-a dat viața violonistului a ramas și vaduva.

Oana Roman, declarații exclusive pentru Spynews.ro dupa ce mama ei a murit! Vedeta e distrusa de durere: ”A decedat in somn”

08:00, 23.02.2024 - Oana Roman face declarații exclusive pentru Spynews.ro, dupa ce mama ei a murit. Din pacate, Mioara Roman s-a stins noaptea trecuta, dupa o lupta cu problemele de sanatate, la varsta de 84 de ani. Fiica ei e distrusa de durere și abia și-a gasit cuvintele sa vorbeasca.


Ce parere ai despre aceasta stire?