Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Exclusiv! Daciana, Aleasa Burlacului: "Nu m-am vazut niciodata castigatoare. Bogdan mi-a dat incredere in mine"

Publicat:

a intrat cu dreptul in platourile , increzatoare si dispusa sa vorbeasca despre experienta ei la Burlacul: "Bogdan mi-a dat incredere in mine de la prima editie a show-ului. [...] Acum vreau sa ma descopere pe mine, fara sa fiu evaluata prin comparatie cu alte fete".

Burlacul a ales-o pe ea, din douazeci de fete, ca viitoare iubita si sotie insa Daciana recunoaste ca nu s-a gandit o clipa ca poate fi aleasa. Deloc surprins de marturisirile ei, Bogdan isi aduce aminte cat de timida era - dar asta l-a fermecat la ea.

Acum, fostul Burlac…

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Acces Direct. Ionuț ar fi fost ucis in Germania. Au fost gasite la fața locului acte și diplome care ii aparțin tanarului. Cum ar fi ajuns in strainatate

18:40, 28.03.2024 - Gabriela a aflat, de curand, ca fiul ei, pe care il cauta de trei ani, ar fi murit. Ar fi fost gasit fara suflare intr-o padure, pe drum, acolo unde se afla și un rucsac in care erau mai multe acte ce ii aparțin.

Acces Direct. Adrian Cuculis va deveni tata pentru a treia oara! Mirela Vaida și-a dat seama din urma cu doua luni ca soția avocatului este insarcinata / VIDEO

16:56, 20.03.2024 - Este vestea momentului in showbiz-ul romanesc! Adrian Cuculis va deveni tata pentru a treia oara! Soția lui, Ramona Pauleanu, este insarcinata in trei luni. Mirela Vaida și-a dat seama din urma cu doua luni ca partenera de viața a avocatului este gravida. Iata ce declarații au facut ei la Acces Direct!

Acces Direct. Ce spune vecina lui Leontin, tatal care vrea sa iși ia acasa copilul. Femeia susține ca acesta il poate crește: "Are serviciu, muncește..." / VIDEO

17:45, 06.03.2024 - Vecina lui Leontin, tatal care lupta sa iși aduca inapoi acasa copilul pe care DGASPC l-a luat cand micuțul avea varsta de 1 ani și 8 luni, dupa ce mama lui ar fi fost violenta cu el, susține ca barbatul iși poate crește singur micuțul.

Acces Direct. Iubitul Ginei, femeia gasita moarta in apartament, și soția lui. Coincidența bizara din ziua in care a avut loc tragedia / VIDEO

20:05, 26.02.2024 - Gina a murit in urma cu opt luni și a fost gasita fara suflare in apartamentul din Targu Mureș. Noi detalii au aparut in cazul morții suspecte, asta dupa ce au fost descoperite mesaje intre Aurel, iubitul ei, și inca soția lui.

Acces Direct. Fosta soție a profesorului disparut și fiul cel mare raman sub control judiciar pentru inca doua luni. Ce probe noi ar fi aparut impotriva lor / VIDEO

20:00, 16.02.2024 - Ieri, Anișoara și fiul cel mare al profesorului disparut au aflat ca vor mai ramane sub control judiciar, masura prelungita pentru inca doua luni. Bogdan susține, in continuare, nu are vreo vina nici el, nici mama lui, care este acuzata inclusiv de familia barbatului ca l-ar fi ucis.

Știrile Antena Stars. Ce face Mirela Vaida inainte de a ajunge in fața camerelor, la Acces Direct. Cum se descurca vedeta in rolul de mama: „Dupa ce i-am lasat la...” / VIDEO

13:21, 14.02.2024 - Pe Mirela Vaida o știe toata lumea, insa nu toata lumea știe ce face inainte de a ajunge in fața camerelor, la Acces Direct. Cum se descurca prezentatoarea TV atunci cand vine vorba de copiii ei. Ce a marturisit, in exclusivitate pentru Antena Stars.

Acces Direct. Dezvaluiri șocante despre antrenorul de șah, cel care i-a acuzat pe Anișoara și cei doi copii ca l-au ucis pe profesorul disparut: „I-a dat un pumn de l-a lasat lat”

20:00, 13.02.2024 - Antrenorul de șah al lui Bogdan i-a acuzat pe Anișoara și cei doi copii ca l-ar fi ucis pe profesorul disparut și ca i-ar fi ascuns trupul. Un telespectator susține ca are ai multe informații despre el și ca, de fapt, barbatul este o fire conflictuala.

Acces Direct. Angajații suspectați de patronul de la Ferma Dacilor ca ar fi dat foc pensiunii au fost supuși detectorului de minciuni. Care ar fi fost rezultatul: „Nu am mințit...”

18:30, 02.02.2024 - Alina și Catalin au fost acuzați de Cornel Dinicu, patronul de la Ferma Dacilor, ca au dat foc pensiunii. In timp ce barbatul ii considera vinovați pe cei doi, angajații au o alta varianta și susțin ca au demonstrat ca nu au provocat incendiul atunci cand au fost supuși testului cu detectorul de minciuni.


Ce parere ai despre aceasta stire?