Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

EXCLUSIV!!! Cel mai bogat antrenor român are un copil secret cu amanta de care nu știa nimeni! S-a născut la Londra, în martie și e fetiță!

Publicat:

Incurcate sunt caile showbiz-ului, dar sa vezi ce incurcate sunt cele ale fotbalului. Caci nu mica ne-a fost uimirea cand, in urma cu cateva zile, pe adresa de pont [email protected], a sosit informația bomba: un celebru antrenor, cel mai bogat, are un copil secret! Preferatul arabilor, "Regele la camile", nu numai ca a calcat stramb, dar o face de ani de zile, iar acum a devenit iar tatic. Caci, nu e prima data cand i se naște un moștenitor.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Bucurie mare in familia lui Don Pepe! Soția lui a nascut. Maria Capalnaș a adus pe lume o fetița

12:10, 23.04.2024 - Don Pepe și soția lui, Maria Capalnaș, traiesc momente unice. Cei doi s-au casatorit in urma cu cateva luni, pe malul Lacului Como, iar de curand, au devenit și parinți. Soția afaceristului a adus pe lume primul lor copil, o fetița.

Minuni in infern! O fetița a venit pe lume dupa ce mama ei a intrat in moarte cerebrala. „Chiar daca a supraviețuit, acest copil s-a nascut orfan”

09:45, 23.04.2024 - Chiar și in infernul din Fașia Gaza se gasesc, din cand in cand, povești de speranța. Cum ar fi cea a lui Sabreen, o fetița care a venit pe lume la cateva minute dupa moartea cerebrala a mamei sale.

Lectia de istorie. Istrate Micescu – cel mai mare avocat roman din toate timpurile

15:20, 03.04.2024 - In anii ‘20, un mare bancher din Londra și-a ucis soția dupa mai bine de douazeci de ani de casnicie. Fiind in mare incurcatura, era in pericol sa fie condamnat la ani grei de inchisoare, a intrebat care este cel mai bun avocat din Europa la acea data. I s-a raspuns ca este unul din […]

S-a stins primul roman nominalizat la “Balonul de Aur”! A fost antrenor la CFR Timisoara

23:30, 20.03.2024 - Dumitru „Take” Macri s-a stins din viața la varsta de 92 de ani, la Paris, acolo unde a locuit in ultimii ani. Nascut pe 28 aprilie 1931 la București, Dumitru Macri a evoluat in intreaga sa cariera doar pentru Rapid, in perioada 1950-1965, unde a caștigat Cupa Balcanica in 1964. A imbracat tricoul echipei…

Ii priește viața cu amanta! Jeff Bezos e iar cel mai bogat om din lume

15:26, 07.03.2024 - Jeff Bezos (60 de ani) a revenit pe primul loc in clasamentul Bloomberg al miliardarilor, cu o avere estimata la 200 de miliarde de dolari, detronandu-l pe Elon Musk (198 de miliarde de dolari). Fondatorul Amazon nu a mai fost cel mai bogat din lume de mai bine de doi ani, noteaza click.ro. Așa ca […]…

21 februarie: S-a nascut Constantin Lacatușu, primul roman pe Everest. Cat timp i-a luat sa escaladeze „cele șapte varfuri”

00:05, 21.02.2024 - Pe data de 21 februarie este ziua de naștere a celebrului alpinist roman, Constantin Lacatușu, primul din țara noastra care a reușit sa ajunga pe varful Everest. In aceeași zi s-a nascut și scriitorul Anton Bacalbasa, cunoscut pentru personajul „Moș Teaca”.

Prima fotografie cu regele Charles dupa diagnosticul de cancer. Prințul Harry a ajuns la Londra pentru a-și vedea tatal

18:05, 06.02.2024 - Prințul Harry a ajuns, marți seara, la Londra, dupa anunțul ca tatal sau, regele Charles, sufera de cancer, scrie BBC. Prima fotografie cu mezinul familie regale dupa ce a ajuns la Clarence House a fost facuta publica.

O companie ofera angajatelor un bonus pentru fiecare copil nou-nascut și un majordom pentru treburile casei

00:05, 04.02.2024 - O companie din Italia a decis sa ofere angajatelor sale cite un bonus de 700 de euro pentru fiecare nou-nascut, un majordom care sa se ocupe de treburile casei, precum și un spor de 150 de euro pe luna la salariu, pe linga alte beneficii. Intr-o lume in care demografia Italiei se confrunta cu provocari…


Ce parere ai despre aceasta stire?