Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Etapele de creștere a dovleacului. În cât timp după plantare va produce fructe

Publicat:
Etapele de creștere a dovleacului. În cât timp după plantare va produce fructe

Dovleacul este una dintre cele mai cunoscute plante, care crește foarte repede și se dezvolta fara vreun tratament special. Este important de știut care sunt etapele de creștere ale acesteia și in cat timp de la plantare va da roade. Afla cand se coace sigur dovleacul și poate fi consumat. Ciclul de viața al dovleacului […] The post Etapele de creștere a dovleacului. In cat timp dupa plantare va produce fructe appeared first on Playtech Știri .

Citeste articolul mai departe pe playtech.ro…  

Sursa articol si foto: playtech.ro


Stiri pe aceeasi tema

Iluzia optica a serii. Toți vad piața aglomerata, mai puțin cele 5 fructe ascunse. Reușești in 10 secunde?

17:16, 29.04.2024 - Surprize pentru iubitorii de jocuri de atenție. Iata cea mai tare iluzie optica, ce iți va pune serios mintea la contribuție și iți va testa limitele. Vezi daca poți gasi cele 5 fructe ascunse in mulțimea din piața. Ai la dispoziție doar 10 secunde, crezi ca poți termina provocarea? Cea mai tare iluzie…

Cea mai periculoasa planta din Romania. Multe gospodine o confunda, cat de mult rau poate produce

13:15, 26.04.2024 - Mulți dintr noi o cunoaștem, o regasim prin gradina, dar nu știm ca, de fapt, este cea mai periculoasa planta din Romania, și, din pacate, multe gospodine o confunda, fara sa știe cat de mult rau poate produce. Cucuta, cea mai periculoasa planta din Romania Cicoarea otravitoare (Conium maculatum), sau…

Ce este gradina „lasagna”. In ce consta tehnica de plantare și ce beneficii aduce florilor

20:50, 19.04.2024 - Ești pasionata de gradinarit? Playtech Știri iți explica in materialul de astazi ce este gradina „lasagna”, in ce consta aceasta tehnica de plantare, ce beneficii aduce și cum trebuie sa o pui in aplicare. Ce este gradina „lasagna” și ce beneficii aduce noul trend de plantare a florilor Primavara este…

Cu ce sa stropești pomii fructiferi in fiecare seara ca sa faca fructe mari și gustoase. Cele trei ingrediente banale care ii protejeaza de daunatori

17:00, 17.04.2024 - Protejeaza-ți arborii fructiferi aplicand aceasta rețeta pe care o poți face acasa pentru a scapa de daunatori in mod natural. Iata cu ce sa stropești pomii fructiferi in fiecare seara ca sa faca fructe mari și gustoase. Este foarte simplu de facut și sigur ai acasa aceste trei ingrediente. Cum sa scapi…

Cum sa fertilizezi pomii in luna aprilie, de fapt. Vor avea mai multe fructe

15:35, 05.04.2024 - Pomii fructiferi au nevoie de o fertilizare ca la carte pentru a produce cat mai multe fructe. Fertilizarea lor se face, de obicei, la inceputul primaverii, iar gradinarii cu experiența vin și cu cateva trucuri in ajutor. Cum sa fertilizezi pomii in luna aprilie? Așa vor avea fructe din belșug. Cum…

Ce folosesc europenii pe post de gard pentru a produce energie electrica. Afacerea a explodat in ultima perioada

11:25, 05.04.2024 - Cand vine vorba de inventivitate, unii dintre noi sunt pe primul loc, așa ca nu ar trebui sa ne mire ce folosesc europenii pe post de gard pentru a produce energie electrica, iar conform cifrelor, afacerea a explodat in ultima perioada. Europenii folosesc panouri fotovoltaice pe post de gard Gospodariile…

La cat timp inflorește magnolia dupa plantare. Sfaturi și trucuri de la gradinarii profesioniști

17:05, 04.04.2024 - Magnolia este cunoscuta pentru florile sale deosebit de frumoase și parfumate. Dar la cat timp inflorește magnolia dupa plantare? Daca planuiești sa crești un astfel de copac, trebuie sa știi cum sa il ingrijești ca sa infloreasca frumos și sa fie sanatos. Despre magnolii Magnoliile sunt plante foarte…

Cum poți sa ai capșune pana in toamna in curtea ta. Secretul gradinarilor profesioniști

15:10, 25.02.2024 - Capșunile sunt unul dintre cele mai populare fructe care pot fi cultivate acasa. Aceste fructe de padure super dulci sunt perfecte pentru a fi devorate proaspete sau transformate in gemuri, jeleuri și placinte incredibile. Și, contrar credinței populare, aceasta cultura perena este de fapt o cultura…


Ce parere ai despre aceasta stire?