Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Elevi români, abandonați pe aeroporturi. Ministrul Educației, anunț de ultimă oră

Publicat:

80 de copii români au fost abandonați, pe aeroporturile din Doha, Milano și Tokio, dupa ce au plecat în tabere organizate de o asociație din Târgu Jiu. La întoarcere, copiii s-au trezit ca nu aveau bilete cumparate de organizatori.

Citeste articolul mai departe pe realitatea.net…  

Sursa articol: realitatea.net


Stiri pe aceeasi tema

Anunț important pentru acești romani inainte de Paște. Se dau tichete noi, cum poți intra in posesia lor

12:11, 24.04.2024 - Cu doar cateva zile inainte de Paște, Ministerul Muncii a facut un anunț important pentru o anumita categorie de romani. Statul ofera un nou tip de tichete. Ce valoare au și cum pot fi obținute. Ministerul Muncii, anunț important pentru o anumita categorie de romani Adaptandu-se la realitatea de pe…

MAE, anunț de ultima ora! Mai mulți romani sunt blocați in Dubai din cauza inundațiilor

13:35, 18.04.2024 - Ministerul Afacerilor Externe (MAE) a emis un anunț de ultima ora referitor la situația de urgența din Dubai, unde mai mulți romani au fost blocați din cauza inundațiilor devastatoare. Autoritațile locale și echipa diplomatica romana au mobilizate pentru a interveni și a oferi asistența acestor cetațeni…

Anunț important pentru romani! O noua majorare de tarife la CFR Calatori

18:25, 27.03.2024 - Vești importante pentru romani! S-a anunțat o noua majorare de tarife la CFR Calatori. Precizarile facute de directorul general Traian Preoteasa cu privire la aceste detalii. De cand intra in vigoare.

Deca spala dezastrul de la simularea BAC-ului. Județul in care 80% dintre elevi nu au obținut medii de trecere

10:36, 22.03.2024 - In multe județe, cei mai mulți elevi nu au reușit sa obțina medie de promovare la simularea examenului național de bacalaureat. Ministrul Educației, Ligia Deca, refuza sa faca publica ierarhizarea pe județe. Ministerul Educației (ME) deține toate datele privind procentele de promovare inregistrate,…

Marcel Ciolacu, anunț de ultima ora pentru romani, privind prețul gazelor la iarna și prelungirea plafonarii costurilor la energie

19:20, 07.03.2024 - Premierul Marcel Ciolacu a facut un anunț important privind prețul energiei pentru consumatorii romani. "Am vazut zilele acestea o intensa dezbatere europeana despre ce se va intampla cu gazele iarna viitoare", a spus acesta.

Anunț important pentru romani! Se vor schimba buletinele. Ce date vor aparea

10:00, 28.02.2024 - Anunț important pentru romani! Se pregatește o schimbare majora in ceea ce privește buletinele de identitate. Autoritațile se pregatesc sa includa informații vitale de sanatate pe noile acte, o mișcare care ar putea face diferența intre viața și moarte in situații de urgența.

Anunț important pentru romani! Vor intra banii pe cardurile sociale. Cate tranșe vor primi beneficiarii

10:11, 20.02.2024 - Vești bune pentru romani! S-a anunțat ca vor intra banii pe cardurile sociale. Iata cate tranșe vor primi beneficiarii in anul 2024. Precizarile facute de Ministerul Muncii. Cele mai noi informații.

Anunț important al TAROM! Compania aeriana nu va mai avea zboruri pe una dintre cele mai cautate rute de catre romani

17:25, 05.02.2024 - Reprezentanții TAROM au facut un anunț important pentru cei care aleg serviciile lor. Compania aeriana a decis sa renunțe la zborurile pe una dintre cele mai cautate rute de catre romani. Afla din randurile de mai jos despre ce curse este vorba.


Ce parere ai despre aceasta stire?