Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

DOLIU în lumea culturală ieșeană. S-a stins criticul de teatru şi film Ștefan Oprea

Publicat:

s-a stins din viata la varsta de 86 de ani, fiind un apreciat dramaturg, prozator si critic de teatru si film. Acesta a ajutat la formarea a numerosi oameni de cultura ieseni, avand o activitate culturala remarcabila. s-a nascut pe data de 26 septembrie 1932 in familia functionarului si a sotiei acestuia, Aneta. A urmat scoala primara in satul , cursul secundar la Liceul „C. Negruzzi" din Iasi, studiile (...)

Citeste articolul mai departe pe ziaruldeiasi.ro…  

Sursa articol: ziaruldeiasi.ro


Stiri pe aceeasi tema

Doliu in lumea politicii din Romania. S-a stins din viața un fost parlamentar din partidul lui Traian Basescu

18:10, 20.03.2024 - Lumea politicii din Romania, in doliu! Un fost parlamentar din partidul lui Traian Basescu s-a stins din viața. Este vorba despre Teodor Marius Spinu. Acesta era și cadru universitar la Universitatea Alexandru Ioan Cuza, din Iași.

Doliu in lumea politicii romanesti. S-a stins din viata un fost parlamentar din partidul lui Traian Basescu

16:55, 20.03.2024 - E doliu in lumea politica din Romania. A murit Teodor Marius Spinu, fost politician in partidul lui Traian Basescu. Profesorul Spinu era si cadru universitar la Universitatea Alexandru Ioan Cuza, din Iasi, potrivit stiripesurse.ro.Anuntul privind moartea lui Spinu a fost facut de fostii sai elevi"Cu…

Lumea artei din Romania este in doliu! S-a stins din viața o cunoscuta coregrafa / FOTO

08:15, 18.03.2024 - Este doliu in lumea artei din Romania este! In cursul zilei de duminica, 17 martie 2024, s-a stins din viața o cunoscuta coregrafa din țara noastra. Anuntul decesului a fost facut chiar de fiica artistei, intr-o postare pe pagina sa de Facebook. Iata despre cine este vorba!

Doliu in lumea filmului! S-a stins din viața, la varsta de 76 de ani, un actor extrem de iubit, care a jucat in zeci de comedii 

08:35, 29.02.2024 - Lumea filmului internațional este in doliu dupa ce Richard Lewis, actorul american care a jucat in zeci de comedii, s-a stins din viața pe data de 27 februarie, in urma unui atac de cord. Acesta a decedat la varsta de 76 de ani.

Doliu in lumea filmului. O actrița cunoscuta și indragita s-a stins din viața

12:50, 25.02.2024 - Lumea filmului este in doliu! O actrița cunoscuta și indragita s-a stins din viața la varsta de 80 de ani. Ea și-a caștigat celebritatea datorita rolurilor pe care le-a jucat in unele producții populare de-a lungul anilor.

Doliu in lumea fotbalului! Un mare antrenor s-a stins din viața la varsta de 78 de ani / FOTO

17:46, 22.02.2024 - Lumea fotbalului internațional, in doliu! A murit un mare antrenor. Cel care a cucerit Liga Campionilor cu FC Porto și a fost adversar al Stelei in 1994 s-a stins din viața la varsta de 78 de ani.

Doliu in lumea filmului! S-a stins din viața una dintre cele mai cunoscute artiste. Avea 91 de ani / FOTO

07:30, 31.01.2024 - Chita Rivera, actrița, dansatoare și cantareața, s-a stins din viața la varsta de 91 de ani. De-a lungul carierei sale, starul de peste Ocean a avut apariții in musicaluri de succes, precum „Chicago”, „Kiss of the Spider Woman” și „Sweet Charity”.

Doliu in lumea filmului! O actrița iubita, figura marcanta a cinematografiei, s-a stins din viața la varsta de 90 de ani

10:05, 30.01.2024 - Lumea filmului internațional, in doliu! Sandra Milo, o figura marcanta a cinematografiei italiene, s-a stins din viața la varsta de 90 de ani. Potrivit informațiilor din presa italiana, actrița a murit in somn, la reședința sa din Roma.


Ce parere ai despre aceasta stire?