Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Distracție și voie bună! Adrian Enache, prestație de milioane după ce s-a transformat în Monica Anghel

Publicat:

Pentru a treia oara în acest sezon, a intrat în pielea unui personaj pe care-l cunoaște în viața reala și care îi este prieten.

Astfel, în aceasta seara, la &"Te cunosc de undeva!&", acesta a adus-o pe scena pe și s-a descurcat de minune.

Vezi edițiile integrale din noul sezon "Te cunosc de undeva!" pe AntenaPlay!

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Te cunosc de undeva, 20 aprilie 2024. Bella Santiago și Barbara Isasi s-au transformat in Loreen. Cum s-au descurcat cele doua: „Ii faceți viața grea..”

22:20, 20.04.2024 - Ediția din aceasta seara de la Te cunosc de undeva a debutat cu un moment special, pregatit de Bella Santiago și Barbara Isasi. Cele doua concurente s-au transformat in Loreen și au interpretat piesa „Tattoo”.

Te cunosc de undeva, 6 aprilie 2024. Emi și Cuza, despre momentul din aceasta seara: „Din piesa asta...”. In cine s-au transformat cei doi concurenți / VIDEO

20:45, 06.04.2024 - In ediția din aceasta seara, de pe data de 6 aprilie 2024, a emisiunii Te cunosc de undeva de la Antena 1, sezonul 20, Cuza și Emi au vorbit despre momentul lor. Iata in cine s-au transformat cei doi concurenți ai emisiunii!

Te cunosc de undeva, 30 martie 2024. Eliza Natanticu și Zarug au adus nostalgia pe scena! Cei doi s-au transformat in Dead or Alive și au facut show: ”Nu ma așteptam” / VIDEO

23:20, 30.03.2024 - Eliza Natanticu și Zarug au adus nostalgia in platoul Te cunosc de undeva! Cei doi au facut un show de proporții pe ritmurile celebrei melodii ”You Spin Me Round”, a trupei Dead or Alive. Iata ce parere au avut jurații despre prestația lor.

Te cunosc de undeva! 9 martie 2024. Jo și Liviu Teodorescu s-au transformat in Oana Radu. Cum a sunat piesa „Cand am o zi grea” cantata de cei doi / VIDEO

00:00, 10.03.2024 - Jo și Liviu Teodorescu au ridicat atat juriul, cat și pe concurenți in picioare, pentru dans. Transformarea lor in Oana Radu a adus multa bucurie in platoul de la Te cunosc de undeva, unde au interpretat piesa cu 80 de milioane de vizionari a artistei.

Te cunosc de undeva! 9 martie 2024. Romica Țociu și Paula Chirila s-au transformat in Irina Loghin și au cantat in spaniola

22:16, 09.03.2024 - Romica Țociu și Paula Chirila au surprins pe toata lumea cu transformarea in Irina Loghin. Cei doi au facut spectacol complet cu piesa „Porom pom pom” in a patra gala Te cunosc de undeva! sezonul 20 din 9 martie 2024.

Piesa cu peste 80 de milioane de vizualizari, adusa la „Te cunosc de undeva!” de Jo si Liviu: „Cand am auzit taraful, m-am topit!”

17:55, 07.03.2024 - In cea mai noua gala a transforming show-ului Te cunosc de undeva!, difuzata sambata aceasta, de la 20:00, la Antena 1, ruleta le-a adus lui Jo si lui Liviu o provocare de zile mari – o piesa care a adunat 81 de milioane de vizualizari din 2022 si pana astazi in Romania, din repertoriul Oanei Radu.

Cu ce provocari se confrunta Barbara Isasi și Bella Santiago la Te cunosc de undeva. Concurentele au planuri mari in noul sezon al competiției: ”A fost greu” / VIDEO

19:46, 21.02.2024 - Barbara Isasi și Bella Santiago fac echipa in noul sezon la Te cunosc de undeva. Cele doua concurente iși doresc sa iși depașeasca condiția și sa arate de ce sunt in stare in show-ul transformarilor. Cu toate ca au caștigat, in trecut, vor sa o faca impreuna, de aceasta data.

Te cunosc de undeva. Jo și Liviu Teodorescu au dat din casa! Ce spun despre primele personaje din noul sezon al emisiunii / VIDEO

14:01, 20.02.2024 - Jo și Liviu Teodorescu au dat din casa! Cei doi concurenți au vorbit despre primele personaje din noul sezon al emisiunii de la Antena 1. Iata ce declarații au facut cei doi artiști despre emisiune!


Ce parere ai despre aceasta stire?