Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cum arată iadul. Află ce se întâmplă după moarte

Publicat:

Cel mai înfricoșator loc în care putem ajunge dupa moarte este iadul. Tradiția ne spune ca este un loc unde suferința se afla la tot pasul, iar lucrurile urâte sunt la ele acasa.

Citeste articolul mai departe pe realitatea.net…  

Sursa articol: realitatea.net


Stiri pe aceeasi tema

De ce sa dau de pomana obiecte de mobilier la 40 de zile de la moarte. Traditia in care romanii cred cu desavarsire

23:25, 27.04.2024 - Parastasul de 40 de zile este cea mai importanta pomenire a morților, ziua in care sufletul se prezinta la judecata particulara. In aceasta zi se respecta o serie de tradiții și obiceiuri, iar unii oameni obișnuiesc sa dea de pomana mobilier. De ce se da de pomana mobila la parastasul de 40 de zile…

Ce se intampla in aceste momente cu Naomy, personajul controversat și viral de la tv din trecut. „Se lupta intre viața și moarte”

15:55, 17.04.2024 - Informații noi despre starea de sanatate a uneia dintre cele mai controversate figuri din lumea showbiz-ului. Naomy se afla intr-o coma profunda, fiind internata intr-o clinica din strainatate.

Ce se intampla cu Naomy, una dintre cele mai controversate apariții din showbiz: „Se lupta intre viața și moarte”

09:05, 17.04.2024 - Ce se intampla cu Naomy, una dintre cele mai controversate apariții din showbiz Continue reading Ce se intampla cu Naomy, una dintre cele mai controversate apariții din showbiz: „Se lupta intre viața și moarte” at Tabu.

Noua știința despre moarte: „Ceva se intampla in creierul nostru care nu are nicio logica” (The Guardian)

07:05, 03.04.2024 - Noi descoperiri facute in urma studierii creierului și a experiențelor aproape de moarte arata ca granița dintre viața și moarte ar putea fi mult mai neclara decat se credea pana acum, relateaza The Guardian.

Tradiția care se respecta o data la 4 ani. Se intampla doar pe 29 februarie, ce este ‘Privilegiul Doamnelor’

08:41, 29.02.2024 - 2024 este an bisect, iar ultima zi din februarie, adica 29, este o zi cu adevarat speciala care se intampla o data la patru ani. Are loc o tradiție despre care mulți nu știau pana acum. Ce este „Privilegiul Doamnelor”? Ce este „Privilegiul Doamnelor” și de ce se respecta o data la patru ani 29 […] The…

Putin: Pentru noi, tot ce se intampla pe frontul din Ucraina este o chestiune de viața și de moarte

14:46, 18.02.2024 - Evenimentele de pe campul de lupta din Ucraina sunt o chestiune de „viața și de moarte” pentru Rusia, care i-ar putea determina soarta, a declarat Vladimir Putin intr-un interviu televizat duminica, transmite The Moscow Times, care citeaza AFP.

Se intampla lucruri ciudate la Cernobil - Lupii mutanți par sa fi dezvoltat rezistența la cancer

00:15, 10.02.2024 - Lupii mutanți care umbla pe strazile pustii de la Cernobil par sa fi dezvoltat rezistența la cancer - ceea ce face sa creasca speranța ca descoperirile ii pot ajuta pe oamenii de știința sa lupte impotriva acestei boli la oameni, noteaza Sky News.Un reactor nuclear a explodat la centrala electrica…

Daniel Onoriu nu mai doarme acasa! Fostul pilot sta numai la prieteni, dupa ce a fost amenințat: „Daca mi se intampla ceva...” / FOTO

18:55, 07.02.2024 - Daniel Onoriu nu mai are parte de liniște! Fostul pilot de curse susține ca nu mai doarme acasa, ci sta numai la prieteni, dupa ce ar fi fost amenințat. Ce mesaj a postat pe o rețea de socializare.

Cuvinte cheie:

intampla moarte iadul traditia

Ce parere ai despre aceasta stire?