Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Criza imunoglobulinei din România ține o fetiță de 12 ani închisă în casă, la Timișoara. Copila nu-și poate face tratamentul din iulie

Publicat:

Criza imunoglobulinei d ține o fetița de 12 ani inchisa in casa, la Timișoara. Maia are 12 ani și nu poate ieși sa se joace cu prietenii ei, și nici nu poate merge la școala, din cauza unei boli care o ține izolata de lume. In urma cu cinci ani, fetița a fost diagnosticata cu imunodeficiența primara. Practic, ea ar putea fi un copil normal daca și-ar lua tratamentul, insa Maia nu l-a mai urmat din luna iulie, de cand in farmaciile romanești nu se mai gasește imunoglobulina. Criza imunoglobulinelor a scos-o in strada duminica seara, la protestele din Timișoara, pe mama fetei de 12 ani,…

Citeste articolul mai departe pe libertatea.ro…  

Sursa articol: libertatea.ro


Stiri pe aceeasi tema

Produsul iubit de romani care se poate scumpi in curand in magazine. Este criza mare!

15:05, 01.04.2024 - Așa cum relatam la inceputul lunii trecute, marile peițe ale lumii trec printr-o criza fara precedent, astfel ca produsul iubit de romani care se poate scumpi in curand in magazine. Citește și afla despre ce produs este vorba, și de ce este criza in acest moment. Criza de cacao se adancește in 2024…

Criza in Gaza. Armata israeliana a asediat inca doua spitale din Fașia Gaza

20:50, 24.03.2024 - Israelul afirma ca spitalele din enclava palestiniana, unde razboiul face ravagii de peste cinci luni, sunt folosite de militantii Hamas ca baze. Israelul a publicat videoclipuri si fotografii care sustin aceasta afirmatie.Hamas si personalul medical neaga acuzatiile.Semiluna Rosie palestiniana a declarat…

80% dintre bebelușii cu malformații sunt operați in țara, anunța ministrul Sanatații

08:40, 06.03.2024 - 80% dintre bebelușii veniți pe lume cu malformații sunt operați in țara noastra,  adica același procent de copii care, in urma zece ani, erau transportați pentru intervenții chirurgicale in strainatate, a anunțat ministrul Rafila. Ministrul Sanatații a precizat ca ”se lucreaza la dezvoltarea unor centre…

Alexandru Rogobete nu a uitat de unde a plecat: din poziția de secretar de stat a contribuit la digitalizarea completa a clinicii ATI, cu fonduri din PNRR

18:40, 25.02.2024 - Secretarul de stat din Ministerul Sanatații a facut o vizita surpriza la primul sau loc de munca, unde s-a intalnit cu foștii sai colegi, medici rezidenți in anestezie și terapie intensiva la Clinica ATI Timișoara. Povestea este postata pe o rețea de socializare. Secția ATI in care Alexandru Rogobete,…

Incep lucrarile la Centrul de Arsi Grav de la Targu Mures, anunța MS

18:25, 20.02.2024 - Ministerul Sanatatii anunta emiterea ordinului de incepere a lucrarilor pentru construirea Centrului de Arsi Grav de la Targu Mures, o cladire noua, cu 7 etaje, interconectata cu Spitalul Clinic Judetean de Urgenta. Este a treia constructie inceputa in ultimele 12 luni pentru unitati sanitare dedicate…

Pe ”Profesorul anului din mediul rural 2024” il gasim in Branești. Marinela Culea, directorul Liceului Tehnologic ”Cezar Nicolau”, premiata de Teach for Romania

11:10, 20.02.2024 - Lista finaliștilor a cuprins 22 de cadre didactice din școli de la sate, din 15 județe, iar pe 15 februarie, la Timișoara, a avut loc Gala ”Profesorului anului din mediul rural 2024” ”Profesorul anului din mediul rural” a fost anunțat saptamana trecuta, la Timișoara, in cadrul unei gale organizate de…

Fetița de 3 ani din Iași, spalata pe cap de mama cu o substanța toxica, a murit. La finalul lunii ianuarie, copila era in moarte cerebrala

18:31, 14.02.2024 - In luna ianuarie, o fetița de 3 ani din Iași a fost spalata pe cap de mama cu o substanța toxica. Au urmat saptamani critice pentru copila, asta pentru ca la finalul lunii trecute, era in moarte cerebrala. Astazi, fetița a murit.

”Și eu am nevoie de tratamentul potrivit!” - Pacienții cu boli reumatice inflamatorii iși cer drepturile

15:46, 29.01.2024 - Pacienții cu boli reumatismale inflamatorii din Romania au nevoie de un acces mai rapid la tratamente de ultima generație biologice și biolosimilare. In Romania, in prezent, doar 10.676 pacienți cu boli reumatismale inflamatorii primesc tratament biologic sau biosimilar dintr-un total estimat care…


Ce parere ai despre aceasta stire?