Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Charging Plaza Hub700, în care se pot încărca concomitent şase vehicule verzi, a fost inaugurată în centrul oraşului Timişoara

Publicat:

Cea mai mare infrastructura publica de incarcare electrica din Romania, Charging Plaza Hub700, in care se pot incarca concomitent sase vehicule "verzi", a fost inaugurata, recent, in centrul orasului Timisoara, informeaza compania dezvoltatoare intr-un comunicat transmis, luni, AGERPRES. Infrastructura Charging Plaza Hub700 este dotata cu sase statii de incarcare marca Lek3.Co (doua statii Joy - 22 kW, doua statii Ava - 43 kW si doua statii One, de tip fast-charge, de 50 kW) si furnizeaza o putere cumulata de 272 kW.

"Proprietarii si utilizatorii de orice brand auto, precum marcile…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Un nou film din seria „Arhitecție in memoria orașului”, proiectat la Timișoara

18:25, 18.04.2024 - Seria filmelor documentare intitulate generic „Portret vertical – arhitecți in memoria orașului”, prin care filiala timișoreana a Ordinului Arhitecților din Romania invita publicul la o incursiune inedita și captivanta in istoria construita a Timișoarei rememorand contribuția unora din cei mai valoroși…

O companie a lansat in Romania noi stații de incarcare rapida la domiciliu a masinilor electrice

13:55, 02.04.2024 - O companie din energie a lansat noi stații de incarcare pentru aplicații rezidențiale și comerciale de curent alternativ, pentru a susține cererea tot mai mare de incarcare a vehiculelor electrice.

Orașul din Romania unde a fost inaugurata cea mai moderna cladire pentru medicina legala din sud-estul țarii. Investiția s-a ridicat la 11 milioane de lei / FOTO

10:55, 25.03.2024 - Un oraș din Romania se poate mandri cu cea mai moderna cladire pentru medicina legala din sud-estul țarii. Investiția cladirii care are trei etaje și dotari moderne s-a ridicat la 11 milioane de lei.

Județul care se dezvolta cu viteza fulgerului: inclusiv Ikea va deschide un nou magazin in zona

23:00, 08.03.2024 - Suedezii de la Ikea au deja 3 magazine in Romania, doua in București și unul in Timișoara, iar acum au in plan sa construiasca inca un magazin in Iași. Noul magazin Ikea va fi construit in ”capitala Moldovei”, Iașul fiind unul dintre județele din Romania cu o dezvoltare fulminanta, dat fiind ca va fi…

Noi locuri de munca „verzi”, in Timiș. RetuRO a deschis un centru de sortare și numarare a ambalajelor, la Giarmata

11:40, 08.02.2024 - RetuRO, administratorul Sistemului de Garanție-Returnare, cel mai mare proiect de economie circulara din Romania, a inaugurat cel de-al doilea centru de colectare a ambalajelor de bauturi din țara. Centrul se afla aproape de Timișoara, in parcul logistic din Giarmata.

Timișoara ramane centrul evenimentelor culturale și in 2024  

12:06, 01.02.2024 - Dupa o perioada impresionanta de patru luni, cea mai mare expoziție dedicata operelor lui Constantin Brancuși din ultimii 50 de ani din Romania și-a primit ultimii vizitatori duminica, marcand un moment de excepție in peisajul cultural al Timișoarei.

Contract pentru instalarea a 11 stații de incarcare rapida pentru autobuzele din Timișoara. Unde vor fi amplasate

10:55, 30.01.2024 - Licitația pentru instalarea a 11 stații de incarcare rapida pentru autobuzele electrice din Timișoara a ajuns la sfarșit, astfel ca primarul Dominic Fritz a semnat contractul aferent. Unul de 2,7 milioane de lei, fara TVA, cu o durata de șase luni.

Stații de incarcare rapida, la Timișoara, pentru noile autobuze electrice. Unde vor fi instalate

10:05, 30.01.2024 - Stații de incarcare rapida, la Timișoara, pentru noile autobuze electrice. Unde vor fi instalate. In viitorul apropiat, Timișoara va avea 11 stații de incarcare rapida pentru noile autobuze electrice.


Ce parere ai despre aceasta stire?