Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cerbul de Aur 2019. Irina Rimes, drumul spre succes. Lumea o să spună: „pai da, pentru că a avut pile"

Publicat:

si-a dorit mereu sa urce pe scena Festivalului International Cerbul de Aur, iar momentele in care urmarea la televizor transmisiunile TVR din din Brasov se numara printre cele mai dragi amintiri ale copilariei.

Citeste articolul mai departe pe dcnews.ro…  

Sursa articol: dcnews.ro


Stiri pe aceeasi tema

E oficial, Sorina, fosta iubita a lui Nicolae Guța, revine in lumea manelelor! Cine sunt cei care au tras-o in jos cand artista avea succes

23:00, 22.04.2024 - Sonia Ferrari, nepoata Sorinei Guța, a facut declarații exclusive despre revenirea artistei in lumea manelelor, dar și despre starea de sanatate și procedurile medicale pe care acesta urmeaza sa le faca. Cine sunt persoanele care au tras-o in jos pe celebra cantareața.

Americani uimiți de vizita in Romania: „E posibil sa fi descoperit aici cel mai frumos orașel din lume“ VIDEO

07:35, 16.03.2024 - Doi vloggeri americani veniți in vizita la Brașov spun ca este posibil sa fi descoperit cel mai frumos orașel din lume. Americanii au fost impresionați de arhitectura și de Piața Sfatului.

Cat costa o noapte de cazare la hotelul Simonei Halep din Brașov. Prețurile sunt mai mari in sezon

10:10, 14.03.2024 - Cat costa o noapte de cazare la hotelul Simonei Halep din Brașov. Cei care vor sa aiba parte de o experiența inedita pot merge la hotelul Drachenhaus, situat la aproximativ 500 de metri de zona pietonala a Strazii Republicii, Piața Sfatului sau Biserica Neagra. Insa nu mulți iși permit sa se cazeze…

Politistii, jandarmii si pompieri au oferit flori, de Ziua Femeii, in Piata Sfatului

16:16, 08.03.2024 - Politistii, jandarmii si pompierii le-au facut o surpriza frumoasa, de 8 Martie, doamnelor si domnisoarelor care se aflau in Piata Sfatului. Reprezentantii fortelor de ordine si salvatorii le-au daruit femeilor, de ziua lor, cate o floare si le-au facut cate o urare. Este pentru prima data cand, la…

Drum cu patru benzi la Catamaraști Deal, apar și doua sensuri giratorii: Iar o sa spuna lumea ca numai in alegeri se mai face cate ceva – VIDEO

21:20, 02.03.2024 - ”Fac lobby de patru ani, in sfarșit s-a dat avizul final pentru construcția a patru benzi, dar nu inseamna ca l-am facut eu. Eu doar am facut lobby in sensul sa fie facuta aceasta investiție”.

Drum pe patru benzi la Catamaraști Deal, apar și doua sensuri giratorii: Iar o sa spuna lumea ca numai in alegeri se mai face cate ceva – VIDEO

16:01, 02.03.2024 - ”Fac lobby de patru ani, in sfarșit s-a dat avizul final pentru construcția a patru benzi, dar nu inseamna ca l-am facut eu. Eu doar am facut lobby in sensul sa fie facuta aceasta investiție”.

Scandal la o școala din Brașov. Profesoara reclamata ca i-a invațat pe copii cum sa spuna in franceza "puii noștri in curtea voastra"

09:45, 02.02.2024 - Este scandal la o școala din Brașov, unde o profesoara de franceza este acuzata de elevi și parinți ca folosește expresii vulgare. Ea i-a invațat pe elevi cum se spune in franceza "puii noștri in curtea voastra". Gestul femeii a starnit revolta parinților care i-au facut plangere.

Ce cred fermierii care protesteaza in aceste zile la Brașov: „Mergem pe drumul catre dezastru“

15:55, 29.01.2024 - Protestul fermierilor și transportatorilor din Brașov a perturbat traficul din centrul orașului luni, 29 ianuarie 2024, preț de cateva zeci de minute. Fermierii spun ca suntem pe drumul „catre dezastru“.


Ce parere ai despre aceasta stire?