Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ce se intampla noaptea in padure - VIDEO

Publicat:

De obicei cand vine vorba despre urs, gandul te poarta spre o prima imagine formata in anii copilariei, ca despre un animal prostut, usor de pacalit si lenes. In realitate, ursul este cel mai mare carnivor din tara noastra si aproape stapan autoritar al padurilor de munte. El prefera padurile intinse, greu accesibile, cu copaci doborati sau stanci.

Citeste articolul mai departe pe bzi.ro…  

Sursa articol: bzi.ro


Stiri pe aceeasi tema

PRO-VERB: Ce ți-e scris in frunte ți-e pus…

17:55, 12.04.2024 - Ce ți-e scris in frunte ți-e pus – spun romanii cu gandul la soarta și la faptul ca ea ne este data cu un grad de prestabilire. Imi vine in minte o povestioara veche legata de acest proverb. Un om dintr-un satuc sarac a fost trimis de nevasta sa mearga sa faca bani intr-un oraș de peste munți. I-a zis…

O campie unde se cultiva grau, transformata in padure. Unde in Romania se intampla acest lucru FOTO

10:05, 30.03.2024 - Elevi de la Liceul „Ion Ghica” din Racari, jandarmi si angajati ai Garzii de Mediu Dambovita, au participat, vineri 29 marie 2024, la o actiune de plantare pe raza Ocolului Silvic Racari, in cadrul Lunii Plantarii Arborilor.

Primele declarații ale tatalui lui Radu Ayan, micuțul disparut in Botoșani. Baiețelul și-a petrecut noaptea singur, in padure: "Dumnezeu mi l-a dat inapoi" 

18:10, 18.03.2024 - La scurt timp dupa ce și-a strans, din nou, copilul in brațe, tatal lui Radu Ayan, baiețelul in varsta de 2 ani care a disparut in judetul Botosani, a facut primele declarații. Barbatul a dorit sa le mulțumeasca tuturor pentru ajutorul oferit.

Sanctuarul neolitic de la Parța iși deschide porțile in prag de echinocțiu, cand ziua se impletește cu noaptea FOTO

16:56, 06.03.2024 - Punctul muzeal de la Parța (Timiș), care adapostește și replica unui sanctuarul neolitic, vechi de peste 6.000 de ani, a fost inaugurat chiar de Ziua Naționala a Culturii, deocamdata doar pentru elevi ai mai multor școli.

Restricții de circulație in Pasajul Unirii, din Capitala, din cauza unor lucrari de reparații

12:01, 27.02.2024 - In nopțile de marți spre miercuri (27/28 februarie a.c.) și de miercuri spre joi (28/29 februarie a.c.), in intervalul orar 23.00 - 05.30, circulația tuturor vehiculelor in Pasajul Unirii va fi restricționata in vederea derularii unor operațiuni de intreținere a tunelului rutier.Astfel, in noaptea de…

Temperaturi anormal de calde pentru luna perioada urmatoare in Romania, prezise de meteorologii internaționali. Tabloul complet al lunii martie

10:41, 18.02.2024 - Site-ul accuweather sugereaza ca este momentul sa facem schimbari in garderoba și sa ne pregatim pentru o primavara timpurie și extrem de calduroasa. De altfel, potrivit site-ului meteo, primavara va bate la ușa inca de la sfarșitul lunii februarie, cand ne va surprinde, pe data de 24, cu o temperatura…

Ucraina a distrus 14 drone lansate duminica noaptea de forțele ruse

09:26, 12.02.2024 - In noaptea de duminica spre luni, sistemul de aparare aeriana al Ucrainei a neutralizat 14 din cele 17 drone lansate de invadatorii ruși și o racheta de croaziera Kh-59, a transmis luni dimineața armata ucraineana.

Cuvinte cheie:

noaptea intampla padure

Ce parere ai despre aceasta stire?