Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ce se intampla noaptea in padure - VIDEO

Publicat:

De obicei cand vine vorba despre urs, gandul te poarta spre o prima imagine formata in anii copilariei, ca despre un animal prostut, usor de pacalit si lenes. In realitate, ursul este cel mai mare carnivor din tara noastra si aproape stapan autoritar al padurilor de munte. El prefera padurile intinse, greu accesibile, cu copaci doborati sau stanci.

Citeste articolul mai departe pe bzi.ro…  

Sursa articol: bzi.ro


Stiri pe aceeasi tema

Ce se intampla la Havarna: Incendiu uriaș, noaptea trecuta. Aproape 50 de hectare de stuf și vegetație uscata s-au facut scrum

11:30, 11.05.2024 - Ce se intampla la Havarna: Incendiu uriaș, noaptea trecuta. Aproape 50 de hectare de stuf și vegetație uscata s-au facut scrum Aproximativ 45 de hectare de vegetație uscata, arbuști, deșeuri menajere și vegetale stuf au ars, noaptea trecuta, in localitatea Tatarașeni din comuna Havarna. La caz s-au…

Polițist din Ploiești, acuzat de viol. ”Totuși, e polițist, ce mi se poate intampla”

10:55, 18.04.2024 - Un polițist din Ploiești este acuzat de viol, dupa ce ar fi chemat la domiciliul sau o tanara pentru a-i oferi detalii legatae de o plangere depusa chiar de presupusa victima. Acum, s-a declanșat o ancheta interna, iar Parchetul face cercetari. Un polițist din Ploiești este acuzat de viol! Victima sa…

Exista viata pe o luna a planetei Jupiter? NASA va trimite o sonda catre Europa pentru a afla ce se intampla pe satelit

14:06, 13.04.2024 - Exista extraterestri care „se balacesc” in apa aflata sub suprafata unei luni inghetate a planetei Jupiter? NASA a prezentat o sonda interplanetara care a fost construita pentru a incerca sa descopere ceea ce se intampla pe satelitul Europa, informeaza AFP, citata de Agerpres.

PRO-VERB: Ce ți-e scris in frunte ți-e pus…

17:55, 12.04.2024 - Ce ți-e scris in frunte ți-e pus – spun romanii cu gandul la soarta și la faptul ca ea ne este data cu un grad de prestabilire. Imi vine in minte o povestioara veche legata de acest proverb. Un om dintr-un satuc sarac a fost trimis de nevasta sa mearga sa faca bani intr-un oraș de peste munți. I-a zis…

Netanyahu, hotarat sa cucereasca ultimul bastion al Hamasului - Rafah: 'Se va intampla, exista o data'

22:41, 08.04.2024 - Premierul israelian Benjamin Netanyahu a declarat luni ca a fost stabilita o data pentru o ofensiva asupra orasului Rafah care, potrivit Israelului, este unul dintre ultimele bastioane ale Hamas in Fasia Gaza, relateaza AFP, conform AGERPRES.

O campie unde se cultiva grau, transformata in padure. Unde in Romania se intampla acest lucru FOTO

10:05, 30.03.2024 - Elevi de la Liceul „Ion Ghica” din Racari, jandarmi si angajati ai Garzii de Mediu Dambovita, au participat, vineri 29 marie 2024, la o actiune de plantare pe raza Ocolului Silvic Racari, in cadrul Lunii Plantarii Arborilor.

Primele declarații ale tatalui lui Radu Ayan, micuțul disparut in Botoșani. Baiețelul și-a petrecut noaptea singur, in padure: "Dumnezeu mi l-a dat inapoi" 

18:10, 18.03.2024 - La scurt timp dupa ce și-a strans, din nou, copilul in brațe, tatal lui Radu Ayan, baiețelul in varsta de 2 ani care a disparut in judetul Botosani, a facut primele declarații. Barbatul a dorit sa le mulțumeasca tuturor pentru ajutorul oferit.

Cuvinte cheie:

noaptea intampla padure

Ce parere ai despre aceasta stire?